Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yeşilim şimdiden kutluyorum nice sağlıklı yıllara allahgüzel yaşamayı nasip etsin inş öpüyorum
güneşim doğum gününü kutluyorum canım nice yıllara
Güneş ablam,mutlu yıllaarr,nice nice yıllara olsun inşallah.a.s.
herkeze iyi geceler hanımlar
günaydın çıtırlarım gerçi ben çıtırlıjtan kırıldım ama ne diyelim kuyruk dik olmalı demi ama
ankcım çok güzel diniz buluşmada canım kıskandım inanın keşke hep birlikte buluşabilsek ama bakarsın bululuşur çocuklar okumaya falan gelirlerse kesin bulurum sizi ankarada
Günaydın çıtırtlar...
Yeşilim yeni yaşın hayırlı olsun dilerim....
Yaşımızın yaşlandıkça değeri artıyor olması da bir başka güzellik...
Bütün çıtırtlarımızın günü güzel geçsin inş.:1hug:a.s.
yeşilim canım nice mutlu hayırlar dolu yıllara
Çıtırlar hepinize günaydın ben geldim herkes iyidir inşallah bende iyiyim biraz yorgunluk var habire koşturup durdum ankarada evdede çok iş var yapaılır nasılsa fırsat bulup da nete giremedim güzel bir ankara buluşması oldu esmer güzelimle telde konuştuk çok tatlı bir arkadaş çok sıcacık bir sesi vard.D@ğçiceğim dünya tatlısı bir insan çok sıcak ve sevecen işin ilginci ışıklardan geçerken arka arkaya geçmişiz beraber girdik hatta binaya tanımayınca böyle oldu çok güzel geçti buluşma ben çok mutlu oldum ama iyiki tanımışım herkesi.kaydirigubbakcemile3
canım çok sağolasın seninde başın sağolsun mekanı cennet olsunev hanımım sen nasılsın canım benim bi gelişme varmı .?
neyse bayanlar ben kacıyorum.
görümcemin kayınvalidesi vefaat etmiş.oraya gitmem gerekli.hastaydı çokda yaşlıydı.allah kurtardı. üzüldük severdim teyzeyi senağlama
hepinizi öpüyorum. Şeniz