Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
başınız sağolsun canım,slm çıtırlar... bende 4 gündür evde yoktum..geldiğim gibi pc nin başına geçtim...geçmişi okuyamadım...halamın damadı vefat etti cenazeye gittim memleketime... rabbim hastalara şifa versin..amin...
Her şey, tüm dilekleriniz kabul olsun, şu yeni haftayla birlikte
Haydeç, başınız sağolsun. Mekanı Cennet olsun ınşallah
Yavaş yavaş yazlık, kışlık düzenlemesi yapıyorum. Nerde o eski hızım kalmamış
Yarın bana siteden kızlarım gelecek çok sevinçliyim
Sizi de beklerim.
[xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
COLOR="Green"]kolay gelsin arkadaşım,yardıma geleyimmi,,yakın olsam hemen gelirdim canım ,resim bekliyorum ,dağçiçeğine çok slm ,
[/COLOR]
sizlerla mutluluğumu paylaşmak istedim oğlum uzmanlık sınavında çok iyi puan almış çok mutluyum canlarım[/QUOT
gözünüz aydın canım tebriklerrrrrrr
sizlerla mutluluğumu paylaşmak istedim oğlum uzmanlık sınavında çok iyi puan almış çok mutluyum canlarım
Allah mutluluğunuzu daim etsin.:Saruboceq: Başarılarının devamı dileği ile
sizlerla mutluluğumu paylaşmak istedim oğlum uzmanlık sınavında çok iyi puan almış çok mutluyum canlarım
-------------------canım benim yatmak zor katılyorum sana ben dah iyi değilim kızım işe gidecek beni bırakamıyor ya zor ele bakıma muhtaç olmak üzülme allahım şifasını verriiihayırlı pazarlar canım arkadaşlarım ne güzel cabalar içindesiniz keşke bende bırakabilsem şu an dr içme dedi ya 3-5 gün içmedim ama hele dün akşamdan beri daha çok içtim çok sinirlerim bozuk kızlar yatmak hiç kolay değil helede ddr dan aldığım haber beni çok ağlattı akşam pazartesi giderim diyordum çarşamba gelsin demiş daha 15 gün olmuyormuş pazartesi şükür diyerek ağladım isyan etmememk için ama moralim çok bozuk şu an da bile gözyaşlarım hazırda sanki aslında 9 nisandan beri yatıyorum ama ameliyat 14 ündeydi kendime ve tüm hastalara Rabbim şafi ismiyle acil şifalar versin yatırmasın rabbim
ÇİÇeĞİm Çok tŞk ederİm darısı senİn oĞluna bİldİĞİm kadarıyla oĞluŞun vardı
-------------------canım benim yatmak zor katılyorum sana ben dah iyi değilim kızım işe gidecek beni bırakamıyor ya zor ele bakıma muhtaç olmak üzülme allahım şifasını verriii
seni koçaman opyorummm
-------yeşilim gecmiş olsun
basit bi ameliyat canım korkma doktorun ameliyat ol derse çekinmeden ol
allahım şifa versin sana ve hasta olanlaraaa -----
------murgizinannesi gözün aydın doktor annesiii başarılar dilerimmm oğlunuzaa-----------------haydeç başınız sağ olsun sabır dilerim ailesine-----------emine44 maruflu--irnam yeşilim egem güneşim ev hanmı-----dağçiçeğim -murgizinannesi--redlight7---iyi akşamlar arkadaşlar-hihoyyythihoyyyt
-------------------canım benim yatmak zor katılyorum sana ben dah iyi değilim kızım işe gidecek beni bırakamıyor ya zor ele bakıma muhtaç olmak üzülme allahım şifasını verriii
seni koçaman opyorummm
-------yeşilim gecmiş olsun
basit bi ameliyat canım korkma doktorun ameliyat ol derse çekinmeden ol
allahım şifa versin sana ve hasta olanlaraaa -----
------murgizinannesi gözün aydın doktor annesiii başarılar dilerimmm oğlunuzaa-----------------haydeç başınız sağ olsun sabır dilerim ailesine-----------emine44 maruflu--irnam yeşilim egem güneşim ev hanmı-----dağçiçeğim -murgizinannesi--redlight7---iyi akşamlar arkadaşlar-hihoyyythihoyyyt
[B
Canıımm,bayıldım bu avatardaki resmine.Aklıma Suna Selen geldi.Ne hoş kadındı ama..:1hugB]
Haydeç, başınız sağolsun. Mekanı Cennet olsun İnşallah
Sizi de beklerim.
canım ne mutlu sana hayırlı olsun çok tebrik ediyorum daha nice başarılarını duyarız inşallahmurgizinannesi kullanıcısından alıntı
yeşilim kolay gelsin canım neolur yavaş yavaş yap yormadan gözün aydın kızlarında geliyoryeşilim kullanıcısından alıntı
Haydeç, başınız sağolsun. Mekanı Cennet olsun ınşallah
Sizi de beklerim