Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selam arkadaşlar canım çok sıkkın bugün kontrole gittim doktora artık ayağımla bağdaş kurup oturamayacakmışım hareket verdi yine doku esnek olmadığı için olmuyormuş eve geldiğimden beri hep ağlıyorum bazen pişman oluyorum ameliyat olduğum için
Arkadaşlar hepinize çok tşk ederim ilginiz için.
Bağdaş kurmak benim çok sevdiğim bir oturma idi
Konulan doku kemiğin yuvadan çıkmasını engellemek içinmiş
Esnek olmadığı içinde bilek yan yatmıyor tabiki
Hareketlerle sadece o bölge biraz yumuşayacak.
Beterin beteri var tabi yine buna şükretmek lazım demi.
Yeşilim ablacım demekki içine doğdu :1hug:yine şükür demem lazım
Canım ankım benim inan okuyunca üzüldüm ama bunada şükür tatlım olsun bunada şükür yürüyorsun yaaa a.s
Herşey için yüce Rabbime şükretmeliyiz... Seni çok seviyorum birtanem...
Sakın üzülüp ağlama kendini hasta edersin birtanem benim... Sana duacıyız...
a.s.
hayırlı cumalar , ank geçmiş olmuş canım ,
Hepimize hayırlı Cumalar ...Nerelerdesiniz kızlar kimse yok merak ettim
:) HAYIRLI CUMALAR ÇITIRLARRRRRRRRRRR:)
ANK06 ÜZÜLME ZAMANLA GECER GECMİŞ OLSUN SİYAH ÜZÜM VARYA CEKİRDEĞİİLE EZ ONU SIKICA SAR O BOLGEYE İYİ OLACAKTIR EMİNKİ BİRHAFTA DURSUN HAREKKETLERİNDE DÜZELME VE YUMŞAMA OLACAKTIR ALLAHIM ŞİFASINI VERSİN AMAİN
---------------------EV HANIMINA GECMİŞ OLSUN CANIM BENİM YA KK HANIMLARA NE OLUYORSAAA
GÜNEŞİM BENDE SİM SOYLE OLURMU EV HANIMINAAA
dağçiçeğim,yeşilim,lereenim ,terlik,rosenoire,,murgizinannesi,maruflu egem irnam güneş -kırşehirden selam yoluyorumm hasta olanlar şifa yolcusu olanlara yolları acık olsun
-----------------murgizinannsi her ikisine hayırlı olsun biri erkekliğe adım atmıiş değeride hayat yolunu yolları ve bahtıları acık olsun canım benim :)
------------abba hoş gelmişn cuman mubarek olsun:)
Amin tüm bu güzel dileklerinize
her şey gönlümüzce olsun
haydeç nerelerdeydin hoş geldin epeydir yoksun
selâm abba