Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
[Udün aradım evhanımını kardeşiyle görüştüm ,uyuyomuş,ameliyat olmuş ,az önce tekrar görüştüm kendisiyle kendimi iyi hissediyorum dedi,belden uyuşturup yapmışlar ameliyatını, slmı var herkese ......[/U]
selam arkadaşlar ben dün evime döndüm kızımla kuşumdan ayrılmak zor oldu oğlum sınava girdi bir ay sonra belli oluyor büyük olasılıkla izmirde istediği bir uzmanlığa girebilirmiş bakalım bizde heyecanla bekliyoruz bu arada torunuda sünnet ettirdik biraz iyi oldu biz geldik sizler nasılsınız sizi özledim öpüyorum
Kızlar,nette prb. var dışardan giriyorum.Hepinizi
kocaman öptüm.En kısa zamanda görüşmek üzere..a.s.
Lereenim ablacığım verdiğin bilgiler için teşekkürler emaille tüm arkadaşlarıma gönderdim... Bizimde kullanmadığımız ve evde yer tutan eşyelerımız vardı o adreslerle irtibata geçeriz canım... kaydirigubbakcemile5
çok gecmiş olsun dileklerimi sunarsan bende sevinirim güneşim.biran önce kk döner inşallah.:Saruboceq:[Udün aradım evhanımını kardeşiyle görüştüm ,uyuyomuş,ameliyat olmuş ,az önce tekrar görüştüm kendisiyle kendimi iyi hissediyorum dedi,belden uyuşturup yapmışlar ameliyatını, slmı var herkese ......[/U]
gözün aydın murgiz.hoş geldin canım.toruna sünnet yamışsınız,düğününüde göstersin allah.selam arkadaşlar ben dün evime döndüm kızımla kuşumdan ayrılmak zor oldu oğlum sınava girdi bir ay sonra belli oluyor büyük olasılıkla izmirde istediği bir uzmanlığa girebilirmiş bakalım bizde heyecanla bekliyoruz bu arada torunuda sünnet ettirdik biraz iyi oldu biz geldik sizler nasılsınız sizi özledim öpüyorum
Kızlar,nette prb. var dışardan giriyorum.Hepinizi kocaman öptüm.En kısa zamanda görüşmek üzere..a.s.
ablacim,,,ben bosuna sasirmadim senin guzelligin karsisinda,yureginin guzelligi yuzune vurmus ablam,,,bravo sana,ne diyecegimi bilemiyorum,,,,o guzel yavru senin gibi bi annesi olduktan sonra ,,saglikli uzunnn yasiyicak,,yuregi guzel ablama.s.a.s.a.s.
ay! kıyamam senin köpüşüne. ne şanslıymış senin gibi bakanı var.
rosecuğum, biliyormusun çok şekersin mucuk canım
gÜnaydın cıtırlarr
-------yeŞeİlİm gÜzel bİ fıkra emeĞİne saĞlık
anko6 sanada gÜnaydın
İrnam gÜnaydın burdakİ bÜtÜn Çıtrlar gÜnaydın
ev hanımda bİ haber alan olursa yazın lÜtvennnn :)allah yardımıcısı olsun dua edİyorum evhenımına ve hasta olan bÜtÜn arkadaŞlarımıa
-----------------------------eeee:) kalbİ ozu gÜzel rosenoİre oy kıyamam ben onun o sİyah gÖzlerİne masum bakıŞınaaa allah sana merhamat vermİŞ ne gÜzel allahım kat kat sana yardım edsİn merhamatlİ arkadaŞımızzzzz opt senİ kocamannnn
Hepinize mutlu ve sağlıklı bir gün dileğiyle günaydın canlarım.
Çiçeğim ,Yeşilim paylaşımlarınız çok hoş. Sabah sabah iyi geldi:))
İrnacım anlamlı paylaşım için teşekkürler ne yazıkki gerçekleri yansıtıyor.
Rosencim yüzün kadar kalbinde güzel canım arkadaşım. Empati yalnız insanlar için geçerli olmamalı ..
Esmer güzelim hoş geldin.:)))
Arkadaşlar ne güzel şeyler yazmışsınız hepinizi çok seviyorum ŞenizŞenizGünaydın arkadaşlar....
Harikasın yaaa... çok da şirin birşey ayyy resmiii çok beğendim... Sen sağol ve duyarlılığın için çoookkk teşekkürler altın kalpli rosenoiremmm benim... :1hug:
Selam arkadaşlar canım çok sıkkın bugün kontrole gittim doktora artık ayağımla bağdaş kurup oturamayacakmışım hareket verdi yine doku esnek olmadığı için olmuyormuş eve geldiğimden beri hep ağlıyorum bazen pişman oluyorum ameliyat olduğum için