a.s selam arkadaşlar ben geldiiiimmm... :teytey:
dün geldim.sizleri çok özledim.biraz evle ilgilendim.malum kocayı evde bırakmıştım.ama yinede fazla kirletmemiş.neyse
kızım iyi çok şükür.son kullandığı ilaçlar şimdilik işe yarıyor inşallah,birdaha ateşlenmez.hepinize selamı var,dualarınız için teşekkür etti. ayrılırken çok zorlandık ama,ilk defa ayrılıyormuşcasına oldu.allahım sağlık versinde,ayrılıkta önemli değil artık. :Saruboceq:yinede hergün dua ediyorum.çok zayıflamış buldum çok üzüldüm.
arkadaşlar sayfalara şöyle bir göz attım.
leydim ablasını kaybetmiş.başsağlığı diliyorum.allah sabırlar versin çok üzüldüm.
esmerim ameliyat olmuş gecmiş olsun onada, sonunda kurtuldu sıkıntısından.
herkez iyidir inşallah.ayy çok özlemişim sizleri yaa :1hug: Şeniz
sakamış da istemediğiniz kadar kar var,hiç üstüme kar düşmemişti kaç senedir.altında gezdim,kara dokundum,yedim,.geceleri çok soğuk oluyor.gündüzleri ise bir güneş doğuyor bir kar yağıyorçok değişik geldi bana saati saatini tutmuyor,küçüçük bir ilce,yanlız belediyesi hiç bakmamış,caddeler sokaklar perişan köy yolu gibi heryer.birde herşey çok pahalı,acayip hemde iki üç misli nerdeyse.az bulunuyor çoğu şey,bulunanda el yakıyor.allah yardımcıları olsun ordakilere.
neyse şimdilik bu kadar.hepinizi öpüyorum canlarım.Şeniz
a.s selam arkadaşlar ben geldiiiimmm... :teytey:
dün geldim.sizleri çok özledim.biraz evle ilgilendim.malum kocayı evde bırakmıştım.ama yinede fazla kirletmemiş.neyse
kızım iyi çok şükür.son kullandığı ilaçlar şimdilik işe yarıyor inşallah,birdaha ateşlenmez.hepinize selamı var,dualarınız için teşekkür etti. ayrılırken çok zorlandık ama,ilk defa ayrılıyormuşcasına oldu.allahım sağlık versinde,ayrılıkta önemli değil artık. :Saruboceq:yinede hergün dua ediyorum.çok zayıflamış buldum çok üzüldüm.
arkadaşlar sayfalara şöyle bir göz attım.
leydim ablasını kaybetmiş.başsağlığı diliyorum.allah sabırlar versin çok üzüldüm.
esmerim ameliyat olmuş gecmiş olsun onada, sonunda kurtuldu sıkıntısından.
herkez iyidir inşallah.ayy çok özlemişim sizleri yaa :1hug: Şeniz
sakamış da istemediğiniz kadar kar var,hiç üstüme kar düşmemişti kaç senedir.altında gezdim,kara dokundum,yedim,.geceleri çok soğuk oluyor.gündüzleri ise bir güneş doğuyor bir kar yağıyorçok değişik geldi bana saati saatini tutmuyor,küçüçük bir ilce,yanlız belediyesi hiç bakmamış,caddeler sokaklar perişan köy yolu gibi heryer.birde herşey çok pahalı,acayip hemde iki üç misli nerdeyse.az bulunuyor çoğu şey,bulunanda el yakıyor.allah yardımcıları olsun ordakilere.
neyse şimdilik bu kadar.hepinizi öpüyorum canlarım.Şeniz
Yine akşam oldu mutfakta işim var bir kalkabilsem sos yapacağım ayaklarım gitmiyor mutfağa
Benimde karnımı acıktırdın,bende gidip bi şeyler yapayım.a.skaydirigubbakcemile5Boğaz durmuyorki..:1rolleyes:
bir zahmet kalktım gittim mutfağa hallettim hemen çok şükür
ankara buluşmasına gidecekmisin kalimeranın yazısını okudum 12 nisan diye bende o tarihte orada olursam mutlaka gelirim
İstiyorum aslında son iki buluşmaya gidemedim ben,ama kısmet hç belli olmuyoki.fisfisfisBakıyosun,olmadık bi şey çıkıveriyo.Keşke gelsen ne güzel olurdu.:dance:Haber verirsin öyle bi durum olursa önceden.kaydirigubbakcemile5
tabi haber veririm msn den haberleşiriz o tarihte olursam ankarada mutlaka gelmek isterim
Günaydın canım,tmm haberleşiriz o zaman.a.sİnşallah aynı zamana denk gelir.hihoyyythihoyyyt
http://www.kadinlarkulubu.com/hicbi...zgin-sohbet-ediyoruz-ayrica-kan-ariyoruz.html
Arada kızımızada uğrarmısınız?a.s.