40 ve +40 yaş

esmerim takma kafana herşeyde bir hayır vardıra.s.

geçmiş olsun canısı dikkat et bitanem:1hug::1hug::1hug:

canım geçmiş olsun :teselli: üzülme hayırlısı öksürüğün geçsin öyle olursun grip isen zaten olamassın :1no2:her şeyde vardır bir hayır moralini bozma tamammm. a.s. öpüyorum seni.:1hug:

sağolun morel veriyorsunuz bana
kk en değerli kardeşlerimsiniz
sizler olmasannız ben bu günleri atlatamam
her şey haıyırlısyla rabim şifa versin hepimize hasta olan kardeşlerimize amin

herkese iyi haftalar savaşların sona erdiği çocukların ölüm haberlerini duy mayacağımız israilil bu işe son verdiği bir hafta diliyorum

canım geçmiş olsun. herşeyde bir hayır vardır. aman grip çok kötü. benim 2. hafta sürmüştü.
hala kırgınlığım var. bayağı sarsıyor insanı.

geçmiş olsun esmer güzelim. herşeyde bir hayır vardır canım. ertelensin önemli değil sen iyileşte sonra ameliyat olursun

ben grip aşısı olduğum halde grip geçirdim. firstlady sanada geçmiş olsun tatlım

iyi akşamlar arkadaşlar esmerim ameliyatın ertelendi demek.güç olmasında gec olsun aklına kötü şeyler getirme.öksürüğün devam ettiği süre içindede ameliyatlı olursan daha kötü sonuçlar doğurur.iyiçe iyileşmene bak.
firsleyd,esmerim ikinizede gecmiş olsun diyorum
adın güzel olmuş dıptısınannesi,güle güle kullan canım.

bende bugünümün çoğunu, hamamda gecirdim.öyle iyi geldiki,bedenim gevşediği gibi sinirlerimde yumuşadı sanki.aslında sık sık yapıp keselenmek lazım,ölü dokulardan arınmak ter atmak için ama erindiğimizden angarya haline geliyor nedense.
yarında MR cekinmeye gidecem,aksine bendede öksürük oluştu,gıcıklık buya MR içindeyken öksürür,hapşırırsam hiç şaşmam.yarım saat kıpırdamadan durmam lazım.inşallah oram buram kaşınmazda.:uhm:

İYİ HABERLERİNİ BEKLİYORUM CANIM İRNAM KENDİNE DİKKAT ET SEVGİLERİMİ YOLLUYORUM
---------------FirstLady, TŞK EDERİM CANIM OKSÜRÜK ÇOK BU YUZDEN KALDIM SAĞOLUN İLGİNİZ BENİ ŞİMARTIYOR
------------ yeşilim SAĞOL CANIM EVET HERŞEYDEN Bİ HAYIR VAR ALLAH BANA VE BENİM GİBİLER YARDIM ETSİN AMİNNN
İYİ AKŞAMLAR HEPİNİZE KENDİNİZE İYİ BAKIN SABAH GRŞ ÜZERE

İyi akşamlar arkadaşlar diycem ama böyle acımasız bir dünyada nasıl iyi olunabilir ki.Bilgisayarın

başına oturmadan önce aklımdan bir sürü şey geçiyordu ama yazıya dökemiyorum ,boğazımı bişeyler

sıkıştırıyor,anlatmak istiyorum ama kelimeler yetmiyor. günahsız masum insanlara yapılan bu insanlık

dışı muameleyi yapan İsraili kınıyorum,sadece kınamakla da yetinmeyelim dualarımızda Filistinlileri de

unutmayalım.50 adet Kafirun suresi okuyalım.Rabbim Filistinlilerin yar ve yardımcısı olsun..

Zalimler İçin Yaşasın Cehennem.....

Bizim de bir ismimiz var. Ezanla verildi Sela ile alınacak
ÇOK ANLAMLI Bİ SOZ

Canım geçmiş olsun, üzülme birtanem herşeyin hayırlısı Allah'tan...
Dilerim biran önce sağlığına kavuşursun. Şeniz

geçmiş olsun bitanem bu ara bizim evdede herkes grip her şeyde bir hayır vardır ertelenme içinde üzülme canım
herkese sağlıklı günler

Canıımm,geçmiş olsun.a.s.Almazlar tabiki öyle ameliyata.Öksürük için Strepsils in pastilini alıyorum ben.Başka hiç bir şey geçirmiyor benimkini.Onunda mentollüsü anca.Yoksa uyku,muyku yok.Hayırlısı buymuş demekki.Bir an önce iyileşirde kurtulursun inşallah. a.s.

Canım,ben Fatiha okuyordum hep.Kafirun Suresi ni bende yeni öğrendim.Dua larımızı eksik etmiyelim.En azından elimizden gelen bu.Allah,yardımcıları olsun inşallah.a.s.

Bizim de bir ismimiz var. Ezanla verildi Sela ile alınacak
ÇOK ANLAMLI Bİ SOZ

Bende bayılırım bu söze.Çok anlamlı gerçekten. a.s.

Oooooooooy sabah sabah beni duygulandırdınız hanımlar çıtırlar
günaydın sizler evinize işinize bereket gelsin huzurlu bi yaşlık nasip etsin allahım bügünlük duam sizlere ve filstindeki kardeşlerimizee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…