40 ve +40 yaş

canım ne çok yorulmuşsun buğün Allah verir bereketini ramzanda soframızın merak etme
derdime gelince anlamışsın sen onu...:sm_cool:

irnacım kış hazırlıklarını bitirmişsin...sağlıklayersiniz inş...ALLAH bereketini artırsın..

senin ve ev hanımı arkadaşımın derdini anladım...20 seneden sonra o illeti bıraktım ve çok rahatım şimdi...darısı bırakmak isteyen arkadaşların başına olsun...

ezan okundu Allah kabul etsin kızlar
saral, oruç uzun oldu bu gün sana

ben kolumu kırdıktan sonra hâla ellerimi kavrıyamıyorum onun için kış hazırlığım yok bu sene
zaten sadece turşu ve reçel yapıyordum, ne yapalım hazır alacağız artık.

İyi akşamlar,:teytey:bende pek giremedim bu gün.Malum,yarın okullar açılıyor.a.sAlış-veriş,çarşı-pazar,gel pantolon boyu kısalt.:1shok:Akşamada ütü tabiki.Allah yardım etsin,çaışanlara:1hug:,heleki dışarda çelışıpta oruç tutanlara.:Saruboceq:

İyi Akşamlar Öğretmen olan ve öğrencisi olan arkadaşların yeni öğretim yılı hayırlı olsun imşallah. .a.s.a.s.a.s.

arkadaşım günaydın..Şişe domatesi,herkesin yapabileceği,çok basit,bir o kadar da lezzetli,kışın elinin altında olan bir salça.Ben hani şu armut şeklinde olan domateslerden kullanıyorum çünkü çok güzel renk veriyorlar.Bunların kabuklarını soyup ikiye ayırıyorum.Ondan sonra bir tencereye koyup kaynatıyorum,içine tuz da ilave ediyoruz.Ben 1er kiloluk kavanozlara boşaltıyorum-sıcak sıcak ..üzerine de bir parmak sıvı yağ,ve (kavanoz kapakları yeni olursa daha iyi) ,ağzını sıkıca kapatıyorum.tezgaha bir havlu serip ,kavanozları ters getiriyorum,soğuyuncaya kadar bırak..İşte şişe domatesleriniz hazır.Bunları mutfak dolaplarının altında muhafaza edebilirsin.Kullanacağın zaman 1 kavanozu açıp,buzdolabına koyuyoruz,1 hafta ,10 gün gidiyor zaten..Mesela makarnalar,köfte ,patates yemeklerine,bulgur,pirinç pilavına çok yakışıyor...yani sosun hazır olmuş oluyor.Bir de domatesleri pişirirken içine bazen yeşil,kırmızı,hatta acı biber de doğrarım..,menemen falan yapabilirsin.Bu kadar basit..Tavsiye ederim.
Canım çok güzel bir tarif , uygulayacağım ŞenizŞeniz

çıtırlar iyi geceler :teytey:yazılarınızı okudum hepiniz kış hazırlıklarınızı yapmışsınız ne güzel :dance: allah ağız tadıyla yidirmek nasip etsin cokacimcoook ben daha başlamadım bayramdan sonra inşallah turşuları kurarım :eek: şimdi ramazan ança akşama kadar uğuşuyorum.:1closedeyes:elim kolum kırık bir halsizlik sormayın kafamçokkarıştı allahım şu mubarek günlerde dualarımızı kabul etsin.:Saruboceq: hepinizi öpüyorum canlarım benimmmm Şeniz

Hepimizin duaları kabul olsun....
Yarın ki yeni okul dönemi öğrenci, öğretmen, veliler.... Allah kolaylık, zihin açıklığı, sabırlar, bolluk, bereket versin.
Çok şekersiniz...hepiniz harikasınız, her şey gönlümüzce olsun. Altın kızlar...

iygclr001li1qn6qg1.jpg
http://img217.imageshack.us/img217/6783/iygclr001li1qn6qg1.jpg

Filistin konusu,gerçekten çok içler acısı,bizler çaresiziz:sm_confused:
Bizi çok aşan bir ciddiyette ne yazıkki:çok üzgünüm:Çok üzgünüm çoook
Keşke yapabileceğimiz bir şeyler olsa:uhm:
Fatmasel cim,ürünlere baktımda,ticaretten anladıkları zaten malum bir konu
Listede; Arçelik ve Beko dikkatimi çekti benim:1shok:
Yerli olarak biliyoruz,kafam karıştı.:a015:
En azından Dua larımızı eksik etmeyelim a.s.:Saruboceq::nazar:

çok çok tşk ederim sevgili arkadaşlar
çok dua edelim filistinler ve tüm zülüm goren kardeşlerimizeeee

Elini verene Gözünü değdirene Sözünü diyene Diyemeyene Sevgimi görene Göremeyene Günaydın

Günleriniz, Haftalarınız sağlıkla bolluk içinde geçsin

Ablacım yeşilim bende sana iyi haftalar diliyorum ve bütün arkadaşlara herşey gönlünüzce olur inşallah hepinizi öpüyorum.

Arkadaşlar sizler sağlıklı bi hafta dilerim herşey gönlünce olsun
benim ameliyatım ertelendi grip oldum ve artı oksürük var biraz düzelde gel dedi dokdorum açil değilsen ama şanslıklar yakamı bırakmıyor şimdi üzüldümmm biran once olsaydım neyse hayırlısyla arkadaşlarrrr

X