40 ve +40 yaş

canim sükürler olsunki bitmis rabbim göstermesin hic birimizin evlatlarina benim kizimin yasinda tabiki bizim icin öyleler rabbim korusun hepsini canim dualarim yavrularla insallah iyilikleri eksik olmasin bende öptüm cok kib iyi sabahlar canim:Saruboceqpuyorumnanaktan

bitoşum hoş geldin canım. emine44 yüzünüzü gören cennetlik olacak. rosenoire canım iyi dileklerin için sağol. dert hiç biter mi. biri tam bitti diyorsun diğeri başlıyor. allah iyi neticelerle hepsini nihayete erdirir umudundayız. allah kimseye evlat acısı göstermesin. onların canları yanınca bizimde içimiz yanıyor. hepinizi öpüyorum.opuyorumnanaktan

rosenoire canım kızına geçmiş olsun
allah kimseye sıkıntılı günler yaşatmasın
leydim sende inşallah huzurlu günler geçirirsin
sıkıntılar geride kalır inşallah
biliyosun bende annemden dolayı çok sıkıntılar yaşadım
rabbim sağlık sıhhat versin herkeze :Saruboceq:

Canım arkadaşlarım , hepiniz sağolun .Emineciğim senin de annen umarım iyidir .Hepinizi kocaman öpüyorum .

canım ben eskileri deşmek istemedim. kendinizi toparladınız mı. kardeşin hala girmiyor. tabii canel72 de gelmiyor. sizleri çok merak ettim. kardeşin ve yeğenini öpüyorum canım. özledik onlarıda. Şeniz

iki gündür izmirin havası çok bozuk. bu yüzden ruhsal durumumuzda etkilenir oldu. bir kaç gündür doğru dürüst uyuyamıyordum. nihayet dün gece deliksiz yatmışım. sabah kedimin etrafı talan etme sesleriyle uyandım. meğer maması bitmiş. kaydirigubbakcemile3 su kabını ve mama kabı ters çevrilmiş vaziyetteydi. çalar saatim beni uyandırdı.kaydirigubbakcemile3
hepinize aydınlık ve güzel bir gün diliyorum.opuyorumnanaktan

bi günaydında benden size gelsin hanımlar, nede olsa 40 yaş üstüyüm.
günaydıııınnnnnnnnnnnnn, günününzzzz mutlu,huzurlu, sağlıklı geçsinnnnnnnnnnnnn.

tşk canım sende ozelsin evet kk hareketsizlik var herkes fecedeee ben bileeee
canım evladaların olunca dertleride oluyorrrrr haliyleee allahım başka dert vermesin
kızınada gecmişşş olsunnnn öptümolumunekankayizsmile

günaydın
tünaydın
sabah şerifleriniz hayırlı olsunnnn
evinize sağlık bereket eksilmesinnn

Canım arkadaşlarım , hepiniz sağolun .Emineciğim senin de annen umarım iyidir .Hepinizi kocaman öpüyorum .

canım benim ben annemi kaybettim 3 ay oldu onun için dedim sıkıttılı günler geçirdik opuyorumnanaktan bende sizi çoook öpüyorummm

canım ben eskileri deşmek istemedim. kendinizi toparladınız mı. kardeşin hala girmiyor. tabii canel72 de gelmiyor. sizleri çok merak ettim. kardeşin ve yeğenini öpüyorum canım. özledik onlarıda. Şeniz

leydim canım benim çok sağolasın toparlandık
ne yapalım acı içimizde unutmak mümkün değil ama hayat devam ediyo
kardeşim yeğende iyiler onlarda girmeye başladı onlarında selamı var
bizde seni çook öpüyoruzzzzopuyorumnanaktan

emine44 canım toparlanmanıza sevindim canım. hayat öyle böyle devam ediyor haklısın. acıları hep içimizde kalıyor. unutmak ne mümkün. seneler sonra onunla ilgili bir anınızı hatırlayınca özlem, acı ve hafif bir tebessüm ediliyor. ben babamı 80 senesi kaybetmiştim. bazen hatırladıkça bu durumu yaşıyorum. allah başka acılar yaşatmasın.
sehernazı ve canel72 yi çok özledim. bu ara memleket topiklerine giremedim. bende koşturmakla meşgulüm. kafam dağınık. bir ara onlarlada selamlaşırız.
esmerim sanada merhaba canım. hepinizi öpüyorum.opuyorumnanaktan

bi günaydında benden size gelsin hanımlar, nede olsa 40 yaş üstüyüm.
günaydıııınnnnnnnnnnnnn, günününzzzz mutlu,huzurlu, sağlıklı geçsinnnnnnnnnnnnn.
Canım hoşgeldin , her zaman bekleriz :)

Sağol birtanem , demek sen de facebook dasın.Bir ben yokum herhalde .Bakalım belki ben de gelirim :)

canım benim ben annemi kaybettim 3 ay oldu onun için dedim sıkıttılı günler geçirdik opuyorumnanaktan bende sizi çoook öpüyorummm
Canım benim çok üzüldüm.Allah sana ve ailene uzun ömürler versin.Anne acısını 24 yıl önce tattım ölürüm sanırdım ama Allah sabrını veriyor.Tekrar başın sağolsun birtanem .

Demek kedin var :)) Ne güzel , benimde minik bir köpeğim var.Onlar dünyanın en tatlı ve masum canlıları .Öptüm birtanem.

günaydın
tünaydın
sabah şerifleriniz hayırlı olsunnnn
evinize sağlık bereket eksilmesinnn
canım sagolasın hepımızın ınsallah öptüm cok
emınecım unutulmaz canım rabbım sabırlar versın kalanlara saglıklar versın cok selamlar herkeze öptüm cok
lady ım allah kolaylıklar saglıklar huzur versın ınsallah öptüm canım
demek kedin var :)) ne güzel , benimde minik bir köpeğim var.onlar dünyanın en tatlı ve masum canlıları .öptüm birtanem.

canım ıyılıkler dılıyorum öptüm cok

çok sağol tatlım allah razı olsun
mekanları cennet olsun :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…