Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
rosenoire canım bir ara paylaşımlar çok güzeldi. ama face icat oldu, bizim kızlar kaçtı. yakında tamamen yok olacaklar diyede korkar oldum.
orada oyuna kapıldı herkez. benim kız bile kendi profili yetmiyormuş gibi benim profilimde bile oyunu oynuyor. en azından eskiden bir günaydın mesajları vardı. şimdi o bile yok. zamanla dönerler yuvalarına diye ümit eder oldum.opuyorumnanaktan
Evet canım haklısın .Baksana benim mesajdan sonra da yazan olmamış ( .Ziyareçi mesajlarının kalkması da paylaşımın azalmasında çok büyük etken oldu..Çünkü ziyeretçi mesajları üyeler arasında arkadaşlığı pekiştiriyordu .Ama doğru kullanılması koşulu ile :) Özel mesajların ziyeretçi mesajlarının yerini tutması imkansız.Ziyeretçi mesajları kk da güzel bir renkti.Bu tür paylaşımlar siteden kalkıtığı sürece facebooka kaymalar maalesef olacaktır .Bu durum sadece bizim topickde değil diğer alanlarda da geçerli .Eskiden hevesle giren bir çok üye ne yazık ki ender olarak giriyorlar.Bir süre sonra kopup gidecekler.Çünkü tanıdıklarım artık hep facebookda ..Bu topick belli bir yaş gurubunun üstünde bir topick olduğu için önemli bir topick.Bu nedenle biraz hareket katıp , selamlama mesajlarından öteye gitmemiz gerekir diye düşünüyorum .Çok öptüm :)
ŞenizŞenizkaydirigubbakcemile5haklısın canım. şimdi çoğu arkadaş orada. yinede ben inatla erken kalkınca selamlama mesajlarımı bırakmaya devam edeceğim.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Canım merhaba :) Bilmiyorum biliyor musun ama bir ara kızım rahatsızdı ve çok korkmuştum .Hiç tadım yoktu , Allaha şükür şimdi daha iyi ama inan çeken bilir.Kızımla birlikte üzüntüden 5 kilo verdim, o kendini toparlayınca onunla birlikte ben de kilo aldım .aynen bendeeee boyle yapıyorum
leydim konulara bakıyorum yazıyorum ve çıkyorum heycan yok ama ben dostlarımı burda buluyorum yinede fece bana yalan geliyorrr nedensee
---------------- hoş geldin rosenoire canım sen nerlerdeydinnnn
Canım ya ..... yaşadıklarına gerçekten çok üzüldüm.İnsan kendi yaşamayınca ve olayların içinde olmayınca elbette söylemesi kolay gibi geliyor.Ama seni çok iyi anlıyorum, işte birtanem her şey insan için .Allah hepimizi kötü olaylardan korusun.İnşallah her şey yoluna girer , senin için her şey çok güzel olur.Ben seni her zaman dinlemeye hazırım .İster buradan ister özelden :))Sevgiyle öptüm.rosenoire canım kızına geçmiş olsun. hepimizin hayatında tatsız olaylar oluyor maalesef. bende 2009 da çok sıkıntılı günler yaşadım. kızım eşinden ayrıldı. çocuğumun psikolojisi çok bozuktu. onunla uğraşırken, sıkıntılar art arda gelmeye başladı. neyse, hala maddi ve manevi sıkıntılarla boğuşuyorum. tek tesellim bu günleride atlatacağız diyorum. kendi sabrıma hayret ediyorum. allah daha beterinden korusun diye dua etmekten başka çıkarımız yok.
2010 da bütün sıkıntılar bitecek diye ümit eder olmuştum. senenin yarısına geldik. ama hala sıkıntılar bitmedi. fakat yinede kk.ya muntazaman uğramaya çabaladım. bazen buradaki yazıları okuyarak beymindeki düşünceleri bir kenara atmaya çabaladım. bazen oyun kulübüne giderek oyun oynamaya gayret ettim. bir nevi burası benim kaçış noktamdı. halada böyle olmaya devam edecek. en azından oyalanıyorum işte.
bir ara dertlerimizi paylaşırdık. şimdi o günleri arar oldum. yine eski günlere döneriz umarım.opuyorumnanaktan
Canım işte burayı canlandırmaya çalışıyoruz..Her zaman gelin , dertlerimizi , sevinçlerimizi, aklınıza gelen herşeyi paylaşalım .Çok öpüyorum :)selam çıtırlar nasılsınız
bende bayağıdır uğrayamadım dediğiniz gibi arkadaşlar eski muhabbetler olsun gene eskileri özledim
ne güzel paylaşımlar oluyodu şenlensin gene öpüyorummmkaydirigubbakcemile3
Sağol birtanem.Gerçekten hayatımda yaşadığım en kötü günlerdi.Çok korktum çok .Kızım 24 yaşında ama bana göre minicik bir bebek :) Allaha şükür şimdi her şey daha iyi ama ne oldu bitti hala belli değil.Senide çok öptüm canım.rozem cok gecmisler olsun canim iyilikler diliyorum
lady im sIkIntIlarin bitmesini diliyorum canim iyilikler güzellikler sizlerle olsun
esmerim bitanem cok öpüyorum hepinizi iyiliklerle kalmaniz dilegiyleopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan