40 ve +40 yaş

Demek kedin var :)) Ne güzel , benimde minik bir köpeğim var.Onlar dünyanın en tatlı ve masum canlıları .Öptüm birtanem.

evet çilek adında bir ankara kedim var. bembeyaz ve maviş gözlü yaramazım. evcil hayvanlarımızda resimleri var. tam bir film yıldızı. köpeğimde vardı. fakat apartmana taşınınca bir arkadaşımıza verdik. üstelik dalmaçyalıydı. ondan ayrılmak benim için çok zor olmuştu. fakat iyi bakıldığını görünce içim rahatladı. aslında müstakil evim olsa evi bu sevimli yaratıklarla doldururdum.:roflol:

bitoşum seni görmek çok güzel bir duygu canım. bu sene tatile gelmeyecek misin.
emine44 bende seni öptüm canım.
esmerim henüz yok. oda gelir sanırım. az önce facede notunu okudum.
ismini atladığım varsa kusura bakmasın. hepinizi ayrı ayrı öpüyorum.opuyorumnanaktan

HAYIRLI CUMALAR RABBIM HEPINIZIN DUALARINI KABUL ETSIN INSALLAH SAGLICAKLA KALIN GÜZELLERIM kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
TESEKKÜRLER LADY IM CANIM YOK BU SENE GELMIYECEGIM GALIBA KISMET DIYEYIM DAHA BELLI DEGIL HAYIRLISI INSALLAH ÖPTÜM COK

Canlarım hepinizi ayrı ayrı öpüyorum .Birkaç haftadır evde banyoda tadilat var onunla meşgulüm .Yorgunum ama çok ilginç bir banyo dizaynı yaptım.Renkler tamamen kırmızı ve siyahtan oluşuyor.Cesurca denedim sonuç inanılmaz güzel kızlar.Çok ilginç ve harika bir şey ortaya çıktı.Sıradışı renkleri uyumlu kullanınca oluyormuş. Önceleri tereddütüm vardı niye yalan diyeyim ama sanırım evimin en güzel yeri oldu :)))Duvarlar kırmızı ve siyah , tavan kırmızı pleksi , jakuzi siyah, camı kırmızı ,klozet siyah , bugün bir de siyah kristalli duvar apliği aldım .Aynanın üstüne monte ettirdim.Bu arada banyo dolaplarıda siyah ve kırmızı lake.Gözünüzün önüne getirin bakayım .He he getirmesi zor değil mi? ışte böyle arkadaşlar .Keşke resim yüklemeyi becersem çekip yüklerim .
Hepinize mutlu hafta sonları :)

mutlaka çok güzel olmuştur canım. şimdiden güle güle kullan. fakat resimli olsa çok daha iyi olurdu.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Selam KK'nın gençleri. Çoktandır bir uğrayıp hal hatır soramadım. Malum, okul kapanacak artık, birikmiş işleri yapmakla meşgulüm. Arada da pikniğe gidiyoruz çocuklarla. Cumadan sonra bol bol görüşürüz inşallah.
Kendinize iyi bakın.

--------------------------------------------------------------------------------

ablalarım inş iyisinizdir keyifler iyidir vadefone kullanan arkadaşlarım ablalarım varsa benden duyurması 3g ye hoşgeldin kampanyası 3g yazıp 3636 ya gönderiyosunuz 24 saat int kullanımı konuşma ve 100 sms ücretsiz hiç bir ücret karşılığı yoktur

anuşkacım bu ara çok yoğunsunuzdur. saçınızı bile kaşıyacak durumunuz bile zordur. bir emekli eğitimci olarak seni anlıyorum canım. az kaldı ama. az daha sabredin.opuyorumnanaktan

nazarboncuğum bu hatlılar içinde geçerli mi. benimki öylede. kaydirigubbakcemile3 bizler iyiyiz de sen nasılsın. doğum yaklaştı mı.opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…