40 ve +40 yaş

irnacım gözün aydın canım çok güzel bir yere gitmiş oğlun hayırlı teskereler olsun kolay değil tabiayrılık zor az kaldı doğuma demi hayırlısıyla iyi haberlerini alırız senden

çok sağol ank racım.öyle tabikiii,hazırlıklara başlıcam,bu hafta içi büyük bir ihtimal gidebilirim.kızın yanınada.

laydim çok sağol canım darısı senin oğlana inş.

Canlarım merhaba umarım hepiniz iyisinizdir. Öpüyorum.Şeniz

Eğer Nüfus cüzdanınızı kayıp ederseniz!!

Nüfus cüzdanını kaybedince vergi dairesinede bildirin...

ÖNEMLİ!!!

Nüfus cüzdanını kaybeden veya çaldıran kişilerin emniyetten aldığı tutanak ve birde dilekçe eşliğinde bir vergi dairesine başvurması durumunda kayıp olan nüfusunun bilgisi sicil kayıtlarına alınıyor. Ve nüfusu eline geçiren bir diğer kişi herhangi bir vergi daire sine gidip şirket açılışı yapmak istese sistem uyarı veriyor. İnsanların ve hatta vergi dairesi çalışanlarının bile pek bilmediği bu konunun ayrıntılarını gelir idaresi başkanlığı resmi sitesinde iç genelgeler bölümünde
'VERGİ KİMLİK NUMARASI İÇ GENELGESİ SERİ NO:2007/1 de bulabilirsiniz.

> her gün yamaçtan tarlalarına ekine giden bi gelin-kaynana varmış.. iki adam
> gelinle kaynanayı gözlerine kestirmişler..bunları alıp kaldıralım, diye
> düşünmeye başlamışlar..
> bi gün, gelinle kaynana
> tarlaya giderken ortalığı yıkan bi ağlama duymuşlar..dinlemişler ki,
> kulübeden geliyor..çıkalım bi bakalım, demişler..gidip kapıyı çalmışlar…
> adamlardan biri açmış..
>
> kaynana:
> ‘hayırdır’ demiş ‘ne oldu ? ‘
> adam demiş ki:
> ‘cenazemiz var…buyrun içeri’
> gelin kaynana içeri girmişler…giriş o giriş…!!!! adamlar işlerini
> halletmişler.. neyse..gelin kaynana evden çıkmışlar..
>
> gelin sormuş:
> ‘ana be, naapcaz şimdi ? ‘
> kaynana cevap vermiş:
> ‘valla gelin seni bilmem ama ben yedisine de gelicem kırkına da sevaptır.

:roflol::roflol::roflol: süper ay bak kaynanaya :roflol:

iyi sayılırım çok kötü üşütmüşüm birde iki ay evden uzak kalınca ev batmış oğlum çok kirletmiş hasta halimle işe giriştim çok yoruldum sen nasılsın canıım:1hug:

tşk ederim iyim değelim iyi olalım
eeeeeeeee tabiki iki ay uzun bi süreee batmiştırrr ev kolay gelsin gecmiş olsun dikkat et kendine çiçi bakkkkka.s.

selam iki aylık bir aradan sonra döndüm evimdeyim sizleri özledim nasılsınız

canım ya çok özlettin kendini. habire seni sordular bana. tamda buluşma günü dönmüşsün. önceden döneceğini bilseydik erteletirdik buluşmamızı. olsun yinede buluşuruz. öpüyorum yanaklarından. kendine iyi bak.opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…