40 ve +40 yaş

günaydınlar çıtırlar
ank6 ellerine sağlık kahvaltılar hazırcokacimcoook
hepinizin neşesi bol olsunkaydirigubbakcemile3

Ne haber çıtırlar nasılsınız hava kötü burada yağmur yağıyor birde soğuk var dışarı çıkmam lazım üşeniyorum resmen

hayirli aksamlar canlar opuyorumnanaktan
ank canim iyiyim allah sükür sagolasin burdada kar yagiyor bu hafta devamli yagacakmis cok soguk vallamafoldumben

bitoşum ay ne güzel. biz izmirde kar yüzü görmüyoruz. hele bu aralar yağmurdan başka görünürde bişey yok. bu yüzdende hava hep karanlık gibi.opuyorumnanaktan

bitoşum ay ne güzel. biz izmirde kar yüzü görmüyoruz. hele bu aralar yağmurdan başka görünürde bişey yok. bu yüzdende hava hep karanlık gibi.opuyorumnanaktan
sorma canim valla cok soguk her yer kar seviyorum ben fakat soguk cok donuyoruz disari cikinca yagmuru hic sevmiyorum bende opuyorumnanaktan
iyi akşamlar hanımlar nasılsınız
ank im iyiyim canim sen nasilsin iyi geceleropuyorumnanaktan
haftanız şen olsun gönlünüz genç kalsın çıtırlarrr

seninde bitanem hayirlarla gecsin insallahopuyorumnanaktan:Saruboceq:

hayirli pazarlar ay burasi cok soguk kar yagiyor her yer beyaza büründü nasilsiniz sekerlerimopuyorumnanaktan

iyi akşamlar çıtırlar nasılsınız öğlen hava güzeldi akşam bozdu yağmur yağıyor şimdi
bitosum ne güzel kar var demek orada biz özledik artık kar görmeyi ...

iyi aksamlar citirlarim nasilsiniz bakayim opuyorumnanaktan
evet ank im valla baya yagdi bu gün soguk bu hafta böyle olacakmis hep herhal opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…