40 ve +40 yaş

Hanımlar günaydın hepinize iyi hafta sonları olsun..

Sanada günaydın canım.Kıbrıs'ta yaşıyorsun demek.2 3 aya kadar orada olacağız İnşallah.
Kıbrısta tüp bebek deneyeceğiz.İnşallah bu sefer anneliği tadarım.

Bu arada bugün doğum günüm.İnşallah en güzel hediyemi bebişimi artık kucağıma bekliyorum.

Sağolasın dağçiçeğim sana da merhabalar canım.
Senin yaşın kaç çocuğun varmı?
Canım..15 yaşında bir oğlum var Allah bağışlarsa.:Saruboceq:Yaşım 38Biz şimdi tam ergeninmi var derdin var dönemindeyiz..:1rolleyes:

ay cok sevindim valla canim kizim bu gün 23 yasina basti tesekkürler
bitanem cok tatllisin opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Canısı..nice yıllara.opuyorumnanaktanNe tesadüf tamda doğum günüymüşa.s.Şansıda,bahtıda kendi gibi güzel olsun inşallah:Saruboceq:

ınşallah canım..herşeyin hayırlısı.Mutlu yıllar..her şey gönlüne göre olur inşallah a.s.a.s.

Dağ çiçeği çok teşekkürler canım.Ne güzel 15 yaşına gelmiş evladın.Allah bağışlasın.
Ben kariyer falan derken geç evlendim.Ancak çocuk peşine koşabiliyoruz işte.
En son yumurtam olmadığı için donör önerildi.İnşallah Kıbrıs'ta eşimle anne babalığa ilk adımı atarak yeniden doğarız.

sagolasin bitanem cok tesekkürler seninde dogum günün kutlu olsun saglikla daha nice yaslara insallah
:Saruboceq:a.s.opuyorumnanaktan
canim benim insallah hayirlisiyla yavruslarini kucagina alirsin rabbim sana anneligi tattirsin insallah dualarim seninle :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

cicegim allah yavrucugunu bagislasin uzun ömürler versin rabbim evet tam ergenlik dönemi hayirisiyla atlatir insallah:Saruboceqpuyorumnanaktan
dileklerin icin cok tesekkürler amin canim benim insallah kiziminda selamlari var

Hoş geldin arkadaşım
Doğum günün kutlu olsun nice yıllara inşallah a.s.
Rabbim hayırlısını versin :1hug:

İyi akşamlar canım ben istanbulda oturuyorum kızım kıbrısta okuyor onun için öyle yazmıştım

İİyi geceler herkese
Benim yaş 43
sizlerin yaşları kaç annemisiniz?
Benim gibi anne olamayan varmı aranızda?

hoş geldin tatlım.inşallah kıbrıs dönüşün muhteşem olur.,en güzel doğum günü hediyesini rabbimden alırsın.allah gönlüne göre versin canım. doğum günün kutlu olsun. a.s.

kızlaaarrr ben askerimi dün gece saat 24.00 yolcu ettik.
adapazarı ve kısa dönem cıktı.beş ay yapcak izin ve başka yere gitmek yookk. kavrayamadım henüz.sanki birazdan zil calacak gelecek gibi.kafamçokkarıştı..ilk gecesi,askerliğinin,meraktan çatlamaktayım,bir müddet sesinide duyamıycaaaaaaammm.
bir ay sonra allah izin ederse yemin törenine gitcezzz.

ama önce kızımın yanına doğum için gitcezzz.haftaya bizde yolcuyuz hayırlısıylaaa.
ayy inş. güzel haberlerle dönerim..:ecrin_bebek:

Bitooosum canım çok teşekkürler.
ınşallah canım
.:Saruboceq:
Senin de evladını allah bağışlasın.

Son düzenleme:

aNK06 canım çok teşekkürler.İnşallah hakkımdaki dualarınız kabul olur.
ben de anneliği tadarım canım
Hepinizin evlatlarını Allahım bağışlasın.

İmacım çok sağolasın canım.Dualarına amin bak senin kızın oralardaymış.
Bana da uğur getirir İnşallah.Belli mi olur benim de kızım olur belki
Seni de askerinle Allah kavuştursun canım.
Kızın da başarıyla okuyup gelsin İnşallah.

allah kavustursun canim hayirlisi olsun insallah hayirlisiyla gidip hayirlisiyla dönsün askerin rabbim hepsini korusun:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
rabbim hayirlisiyla kucacigina aldirsin insallah rabbim yardimcisi olsun :ecrin_bebek::Saruboceqpuyorumnanaktan

bulut2 önce hoşgeldin canım. inşallah hayatınıza bir bebek katılır. bu arada da nice senelere canım.

irnam tekrardan allah kavuştursun güzelim.
kızının iyi haberlerini bizede iletirsin umarım. güle güle git canım.opuyorumnanaktan

bitoşum kızının doğum günü yarın ama şimdiden kutlayayım. hayırlı yaşlar diliyorum.opuyorumnanaktan

ank06 canım izmirde soğuk ve yağmurlu. ama ben bu gün çok mutluydum. buluşmamız vardı. resimlerimizi bekliyorum şimdi.opuyorumnanaktan

inşallah canım kız oğlan ne olursa hayırlısı olsun inşallah.

ama düzelteyim önce dileklerin için çok sağol

,yanlış anlaşılmış sanırım,kızımın doğum günü değil.

kars sarıkamışta oraya gitcezz

kızım doğum yapacak torun gelecek yanii.. :kedi: bak şimdi utandım da senin yanında.

ayy inşallah allah sanda nasip eder yaa. :Saruboceq:

bitoşum ,laydim çok sağolun

irnacım gözün aydın canım çok güzel bir yere gitmiş oğlun hayırlı teskereler olsun kolay değil tabiayrılık zor az kaldı doğuma demi hayırlısıyla iyi haberlerini alırız senden

aNK06 canım çok teşekkürler.İnşallah hakkımdaki dualarınız kabul olur.
ben de anneliği tadarım canım
Hepinizin evlatlarını Allahım bağışlasın.

amin canım güzel haberlerini bekliyoruz senden

ank06 canım izmirde soğuk ve yağmurlu. ama ben bu gün çok mutluydum. buluşmamız vardı. resimlerimizi bekliyorum şimdi.opuyorumnanaktan

ohhh ne güzel ablacım bekliyoruz resimleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…