baktım esmerim resimlere o nası poz öyle gelin kaynana beraber çok hoşuma gitti ama opuyorumnanaktan
Artist anacım artistopuyorumnanaktan her pozu öyle Esmerimin.Allah nazarlardan saklasınn..:Saruboceq:
Canımm,sizide Allah kavuştursun kuzucukla..:1hugpuyorumnanaktan
Canım..çok geçmiş olsun.a.s.Aklın kalır şimdi senin ama merak etme bak hemen doktora gitmiş..aklı başında maaşallah opuyorumnanaktan
Artist demi çiceğim maşaallah gelin kaynana değil ana kız gibi olmuşlar
Sağol arkadaşım demin telde konuştuk hasta olmuş hemen doktora gitmiş ilaç filan vermiş öksürüyordu uazak olmanında kötülüğü bu işte
Canım hoş gelmişsin.a.s.bende pek katılamaz oldum bu aralar.Artık hareketlendiririz topiğimizi.Özlemişim valla a.s.selam çıtırlar
nasılsınız bayağıdır giremedim herkez inşallah iyidir
leydim bacım doğum günün kutlı olsun allah daha nice hayırlı uzun ömürler versinopuyorumnanaktan
ank6 canım allah kavuştursun opuyorumnanaktan
selam çıtırlar
leydim bacım doğum günün kutlı olsun allah daha nice hayırlı uzun ömürler versinopuyorumnanaktan
Canım..çok geçmiş olsun.a.s.Aklın kalır şimdi senin ama merak etme bak hemen doktora gitmiş..aklı başında maaşallah opuyorumnanaktan
Canım hoş gelmişsin.a.s.bende pek katılamaz oldum bu aralar.Artık hareketlendiririz topiğimizi.Özlemişim valla a.s.
hoş bulduk tatlım bende yoktum yeni geldim dediğin gibi bende özledimopuyorumnanaktanCanım..çok geçmiş olsun.a.s.Aklın kalır şimdi senin ama merak etme bak hemen doktora gitmiş..aklı başında maaşallah opuyorumnanaktan
Canım hoş gelmişsin.a.s.bende pek katılamaz oldum bu aralar.Artık hareketlendiririz topiğimizi.Özlemişim valla a.s.
Sağl eminecim gitti aa hastalanmış hemen ilaçta alıyor şimdilik bir yandan dersler allah kuvvaet versin inşallah aklım kalıyor işte
geçmiş olsun canım bu senenin gribide bambaşka dikkat etsin kendine opuyorumnanaktan
Sağol canımcım öksürüyor boğazlarım ağrıyor dedi ilaçlarını alınca geçer inşallah
ay tşk ederim çiçeğim o senin iç güzeliğin bi denemmm benim nerem artıs ya kart horuz oldum artık darısı ergenime amin çiçeğimmm:)Artist anacım artistopuyorumnanaktan her pozu öyle Esmerimin.Allah nazarlardan saklasınn..:Saruboceq:
Canımm,sizide Allah kavuştursun kuzucukla..:1hugpuyorumnanaktan
tşk ederim ank bi denemmmay canlarım ne güzel oyle iltifatlar uzatın yanaklarınızı bi öpemŞeniz o sizin iç güzeliğiniz çiçeğimmopuyorumnanaktan
Artist demi çiceğim maşaallah gelin kaynana değil ana kız gibi olmuşlar
Sağol arkadaşım demin telde konuştuk hasta olmuş hemen doktora gitmiş ilaç filan vermiş öksürüyordu uazak olmanında kötülüğü bu işte
lady im canim dogum günün kutlu olsun
ay kıyamam o senin güzel gözünle baktığın için canımsın yaaakaydirigubbakcemile5
tşk ederim opuyorumnanaktan
--------------------a.s.a.s. --- doğum günün kutlu olsun seni seviyorummmmmma.s. a.s.
-----------------------------tünaydın çıtırlarrrrrrrrrrrrrrrrr
selam çıtırlar
teşekkürler emineciğim.opuyorumnanaktan
ank06 kızına geçmiş olsun canım. ay ben çok çektim o gripten. aman ilaçlarını eksik etmesin.opuyorumnanaktana.s.
Merhabalar arkadaşlar
bende 40 yaş üstüyüm.Sizin klübe sık sık uğrarrım artık.
Hepinize sevgiler,saygılar...a.s.