eminim cok zordur canim rabbim eksikliklerini göstermesin saglk versin sabir versinopuyorumnanaktan
sağol bitosum gitti işte zor geliyor ayrılık ama ne yapalım katlanıyoruz işte snada iyi akşamlar canım opuyorumnanaktan
ank06 canım bu senle benim kaderim galiba. bende oğluşumu salı akşamı yolculadım. aslında oğluşumun okulu bitti. sadece uzatmaları oynuyor. seneye temelli yanımda olur inşallah.
senide allah kavuştursun canım.opuyorumnanaktan
Herkese iyi akşamlar çıtırlar kızım gitti bugün yolcu ettik şimdi aradı odasına gelmiş yorgunum diyor birde uykusu vardı erken yatar herhalde yarında tatil nasılsa dinlenir biraz
allah kavuştursun ank racım,
sabret git gide azalıyor ayrı kalması,sonunda güzellikler olsunda inşallah.
benim oğlanda haftaya cumartesi asker yolcusu..
ne şekil yapacağıda ( uzun, kısa ) belli değil henüz hatta nereye gideceği bile ,
son iki gün kala belli olacak herşey..o yüzden bi gerginlik var bizdede,ayy inşallah iyi biyere cıkar sağsağlim yapar gelir,tabii tüm askerlerimiz için gecsin inşallah..:Saruboceq:
Nasılsınız kıslar
Çıtırlarrrr
kendİnİze iyi bakın
kk girilmiyordu giriliyor
artık burda kimseler yok nerdesiniz arkadaşlar
hayirlisi olsun canim allah kavustursun insallah :Saruboceq:
hayirlisiyla gitsin hayirlisiyla gelsin rabbim korusun hepsini:Saruboceqpuyorumnanaktan
ne şekil yapacağıda ( uzun, kısa ) belli değil henüz hatta nereye gideceği bile ,
son iki gün kala belli olacak herşey..o yüzden bi gerginlik var bizdede,ayy inşallah iyi biyere cıkar sağsağlim yapar gelir,tabii tüm askerlerimiz için gecsin inşallah..:Saruboceq:
esmerim canim nasilsin bacim sende kendine iyi bak opuyorumnanaktan
ank06 canım bu senle benim kaderim galiba. bende oğluşumu salı akşamı yolculadım. aslında oğluşumun okulu bitti. sadece uzatmaları oynuyor. seneye temelli yanımda olur inşallah.
senide allah kavuştursun canım.opuyorumnanaktan
eminim cok zordur canim rabbim eksikliklerini göstermesin saglk versin sabir versinopuyorumnanaktan
allah kavustursun canim lady im hayirlisiyla bitirip döner insallah yanina amin canim rabbim cümlesinin kuzularini yanindan eksik etmesinopuyorumnanaktan
Nasılsınız kıslar
Çıtırlarrrr
kendİnİze iyi bakın
kk girilmiyordu giriliyor
artık burda kimseler yok nerdesiniz arkadaşlar
:sinifsinif:ben sınıfta kaldım ank arkalardanım yaaaa ama g:sinifsinif:gönlümdeki birinçi sensin :hooray:ank06:hooray:
günaydın betül ablacım allah kavuştursun sanada senin az kaldı darısı bana inşallah bende kocaman öpüyorum nanaktan
günaydın bitosum saol canım inşallah biter okuluda bir an önce döner öpüyom nanaktan senide
Çok saol irnacım oğlunada hayırlı eskereler inşallah bayrağımız nerede dalgalanıyorsa vatanımız orası inşallah güzel bir yer çıkar da bitirir gelir merak etme canım öptüm nanaktan
gnaydın esmerim sanada sende kendine iyi bak yarışmamız iyi gidiyor öptüm senide nanaktan
kızlar hepiniz iyisinizdir inşallah. ben şehitlerimize çok üzüldüm. 7 eve ateş düştü. of çok kötü. allah o ailelere sabır versin. şehitlerimizin mekanları cennet olsun.turkbayragiturkbayragi