40 ve +40 yaş

Kızlar merhaba , son günlerde domuz gribinden ölenlerin sayısında büyük artış var.Sağlık bakanlığı ölenlerin çoğunun sağlıklı insanlar olduğunu görünce bir karar almış.Altı aydan büyük 50 yaşına kadar olan herkese H1N1aşısı uygulanacakmış .Sizlerden aşıyı yaptıran var mı bu konuda ne yapmayı düşünüyorsunuz .Ben yan etkilerinden çok korkuyorum bu konuda kesin bir fikrim oluşmuş değil.Hepiniz kocaman öpüldünüz.

Bende canım..hiç güvenmiyorum açıkçası.:1no2:Çok az da olsa bir ihtimal varsa nasıl göze alabilirizki:sm_confused:Oğlumun okulunda form dağıtmışlar veliler için.Onaylanan çocuklara yapılacak yalnız.Sadece 3 veli sınıfta izin vermiş.Çok huzursuz olduk.İnsannasıl göze alır bilemiyorumki??:1hug:a.s.

iyi akşamlar çıtırlar kırşehirden sevgilerrrr
keyifler yerindemiiiii hepinizi allaha emenet ediyorummm
-----------------------a.s.çiçeğim çok güldüm vallahııııı
tam bügünlerde gülmeye ihtiyaç varkennn hemdeeezemuszemus

Bende canım..hiç güvenmiyorum açıkçası.:1no2:Çok az da olsa bir ihtimal varsa nasıl göze alabilirizki:sm_confused:Oğlumun okulunda form dağıtmışlar veliler için.Onaylanan çocuklara yapılacak yalnız.Sadece 3 veli sınıfta izin vermiş.Çok huzursuz olduk.İnsannasıl göze alır bilemiyorumki??:1hug:a.s.
Evet canısı haklısın , o kadar çok olumsuz söylenti var ki :KK43: Ayrıca virüs mutasyona uğramış .Önümüzdeki günlerde aşıda fayda etmeyacek .Aşı fazlalığı var yani :))) Sanırım bu nedenle artık herkese ve sağlıklı kişilere de uygulanacak :) Gel de güven .

549845.jpg

iyi geceler hayirli sabahlar citirlarimopuyorumnanaktan
kk ya girilmiyordu sinir oldum delikafadulden

Herkese iyi akşamlar çıtırlar kızım gitti bugün yolcu ettik şimdi aradı odasına gelmiş yorgunum diyor birde uykusu vardı erken yatar herhalde yarında tatil nasılsa dinlenir biraz

ank06 canım bu senle benim kaderim galiba. bende oğluşumu salı akşamı yolculadım. aslında oğluşumun okulu bitti. sadece uzatmaları oynuyor. seneye temelli yanımda olur inşallah.
senide allah kavuştursun canım.opuyorumnanaktan

X