40 ve +40 yaş

Ben hemen atlayayım irnamm.
Uyma sen o şeytana,det de,git de.
Eşine de yaptığının seni nasıl kırdığını,ikinci plana atıldığını hissettiğini ve çok üzüldüğünü,affetmen için de seni şöööyle hoş bir yere başbaşa yemeğe götürmesini söyle.
Belki affederim de,haaa bir de önünde diz çöküp ellerini öpsün,o öperken de bir kere vur kafasına olsun bitsinkaydirigubbakcemile5:1hug:

:roflol::roflol::roflol: vallahi bunları uygularsa buravo diyeceğim.
:hooray:

İyi akşamlar arkadaşlar;uzun zamandır giremedim, aranızda bilenleriniz vardır sürpriz bir şekilde hamile olduğumu öğrenmiştim,ama bebeğimin 16 haftalıkken su kesesi delindi,maalesef 18 haftalıkken de bebeğimi erken doğumla kaybettim.Rabbimin emanetiydi önce verdi ama sonra aldı,kul olarak yapabilecek hiç bir şey yok.Kendimizi baya bi hazırlamıştık bu bebeğe uzun bir aradan sonra yeni bir can ama kısmet değilmiş,hayırlısı böyleymiş.Allahım evlatlarımıza uzun ömürler, sağlıklar versin..Selam ve Dua ile.......

çok çok gecmiş olsun ay kıyamammmmmm
ben sanaaaa
bidenemmmm canım benimmm
başın sağ olsun bidenemmmm
geride kalanlara allahım uzun ömür versinnnnnnnn

lmaz:lmaz:lmaz:kıs sen şeytana uymaaaaa bi denemmm
bende:bbo: boynum tutuldudaaaa bi gecmiş olsunnn demedi bende çıkım gitsemmiiiiikaydirigubbakcemile5

yerimseniben bende brovoooooo vallahııı
uygularsaaaaaakaydirigubbakcemile5
opuyorumnanaktan iyi akşamlar çıtırlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrropuyorumnanaktan

Canım çok geçmiş olsun gerçekten çok üzüldüm .Bu durumda ne denir hep alıştığımız teselli sözleri .Ben şöyle diyeyim birtanem , eğer bebeğin yüzünü görseydin çok daha acı olurdu .Allah sabır versin , çok öpüyorum canım .

Çok teşekkür ederim haklısın bu dünyada yiyecek ekmeği,içecek suyu yokmuş kısmet böyle imiş.Hayırlı akşamlar...

Canısı şimdi ben sana ne diyeyim .Enişte bey bunu hep yapıyor mu , yoksa bir kereliğine arkadaşlarını mı görmek istedi .Bir kere olduysa affet , alışkanlık haline geldiyse gerekeni yap canikom .Ben şu erkeklere hep hayret ederim , nedendir bilinmez ayrı takılmaya bayılırlar.İrnam eğer imkanın varsa sen de eşinle git .Zor gerçekten çok zor .Buna benzer şeyleri çok yaşadım .Dediğim gibi ilk kez gecikiyorsa bir daha tekrar etmesin sonra alışkanlık haline gelir .Boş ver aşkitom sen benim tavsiyelerime uyarsan ben seni enişte ile kavga ettiririm .Bu konularda toleransım pek yoktur .Sen en iyisi daha ılımlı yazan arkadaşların sözlerine kulak ver .Gelişmeleri yaz birtanesi , çok öpüyorum.

çok çok gecmiş olsun ay kıyamammmmmm
ben sanaaaa
bidenemmmm canım benimmm
başın sağ olsun bidenemmmm
geride kalanlara allahım uzun ömür versinnnnnnnn

Allah razı olsun canım,atlatmaya çalışıyoruz.Rabbim evlatlarımıza ,eşlerimize ve bizlere uzun ömürler versin....

Canım benim..haklısın hayırlısı böyleymiş:Saruboceq:
Allah..yavrucuklarına upuzun,sağlılı bir ömür versin inşallah :1hug:

Boşver canım ya..üzme kendini hiç
Bunca yıllık eşinŞeniz
Sen artık onun neyi..niye yaptığını bile bilirsin:1rolleyes:
Belki yolunun üzeriydi..uğradı filanfisfisfis
Biraz sitem edip..naz yapmakta hakkın tabikaydirigubbakcemile5
Ama kendini üzmede..önemli olan o a.s.

KARIŞIKLIK

Tel sesi...*
alo buyrun?*
emel hanım?*
evet efem buyrun.*
emel karakaş di mi??*
evet efem.*
hanfendi, burası ..... laboratuvarı. eşinizin test sonucu geldi ancak*
aynı isimde bir beyin daha sonucu var elimde ve açık konuşmak*
gerekirse hangisi daha kötü bilemiyorum!!!*
ne demek istiyorsunuz?*
valla biri alzaymer diğeri AIDS!*-bi daha yaptırsak testi?*
hanfendi biliyorsunuz bunlar pahalı testler, sigorta ödemez ikinci testi!*
n'apcaz o zaman?*
bakın biz burada düşündük şöyle bi fikir geldi aklımıza:*
kocanızı bindirin arabaya, şehrin ortasında biyerde bırakın...*
evi bulursa sakın bi daha onla beraber olmayın!!!!!!!!!!!

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Biraz neşelenin istedim kızlar Şeniz

deget deget dediysemde gitmedi birtürlü hala şeytan tepemde,üstüne cinlerde geldi birde.bugünde yaptı aynısını bende kadınsal pisikolijik darbe yapıyorum bakalım kim kazanacak.:umursamaz:
çok üzüldüm canım yaa.senağlama hayırlısı olsun inşallah ,allah hayattakilere uzun ömür versin şansları bahtları güzel olsun.çok gecmiş olsun tatlım yaa:Saruboceq:
bende:bbo: boynum tutuldudaaaa bi gecmiş olsunnn demedi bende çıkım gitsemmiiiiikaydirigubbakcemile5
:mymeka: bugün irkeklerden nefrediyooooommmmmmm

sık sık gittiği için arada yapıyor rosum yaa.ama bu sefer niyeyse pek bi dokundu.
bugünde gec geldi ama dünkü gibi değil ama olsun yinede gec geldi.bende trip attım konuşmadım,gülmedim.manyak yaa gecmiş karşıma pişkin pişkin gülüyo bide ...
ama yumuşamadım işte :umursamaz:..yağ cekiyo ,el şakası felan yapıyo öpüyo sarılıyo ama yok yoookk.küsecem işte..düşünüyorum nasıl affetsem diye bedeli accık ağır olmalı diyorum bakalım sengözlerimebaksanab.dünden beridir küslük damarım iyce kabardı kaydirigubbakcemile3..
biliyor hınzır fazla küslük tutamadığımı ama..dayana bildiğim kadar dayancam valla.:dilcikar:
yanında gitmem imkansıız canım o arabada yatıp kalkıyor.gezerek satış yaptığı için.:1no2:

çiçeğim alıntı yaptıkdan sonra gördüm yazdığını.

yok tatlım yolun üzeri felan değil,memlekete geldiğinde yaptı bunu.öğlen gelmiş.ve gece 12 de eve geliyor. :mymeka: sabahında küstüm,haklı olarak tabii,bu akşamda biraz daha gec gelince dahada sinir oldum ,valla bi dövesim varki şu adamı..:mymeka:
sinirim gecince gecer tabide..ayy işte paylaştım sizlerle.belki rahatlarım diye

Canım şu erkekler , işlerine geldi mi hep pişkinliğe vururlar zaten .Dayak istiyor bu adamlar valla :jeyyar: Ah canım ya ben gençken eşimin bu pişkinliklerini çok yaşadım .Adamı öldürsen de , kendim ölsem de hiç umurunda olmazdı .Bildiğini okurdu .Şimdi dibimden ayrılmaz ama heyhat .Bak şimdi hatırlayınca benim de gidip adama bir tane çakasım geldi Çok üzgünüm çoook

iyi gecelerrrrrrr:hulya::hulya:
boncuğum canım nerelerdesin bitanem ablasının güzel gözlüsü öpüyorum seni
bitanem evet sorma havalrdan mıdır nedir açıyor ya kıyamadım ankkıma et valla bende ediyorum geliyorum gidiyorum kimse yok her gün giriyorum inan gecelri hep açık nerde benim çıtırlarım Şeniz
[

hepinize hayırlı geceler opuyorumnanaktan cıtırlar.[/B]

Arkadaşlar hepinize iyi hafta sonları diliyorum .İrnam çok haklısın , topiğimizde paylaşım neredeyse yok gibi .Böyle olunca sadece selam vermek için giriyoruz ben dahil:)) Oysa diğer topicklerde paylaşılan şeyleri buraya da taşıyabiliriz .Acaba burada +40 yaş ağırlığını mı hissediyoruz :)) Oysa bizim paylaşacak çok daha güzel şeylerimiz olabilir .Örneğin gençlik günlerimiz , okul anılarımız , geçmişte anne babamızla ,kerdeşlerimizle olan ilişkilerimiz , eşlerimizle nasıl tanıştığımız, ne kadar mutlu ya da mutsuz olduğumuz , güzellik konular vs....vs..... aklıma gelenler bunlar arkadaşlar .Hem böylece birbirimizi daha iyi tanıma imkanına kavuşuruz.Hem de topiğimize can gelir:)) Benin kk da en çok sevdiğim topick bizim topiğimiz.Çünkü bu topick sayesine kendi yaştlarımla tanışma imkanını buldum .Diğer topicklerde paylaşılan şeyleri biz kendi aramızda da paylaşabiliriz sanıyorum .Yaşımız +40 diye yaşamımız sanırım , eş ve çocuklar ve de hastalıklardan ibaret değil :))Daha güzel paylaşımlar dileğiyle herkese sevgileropuyorumnanaktan[/QUOTE]
rosem bitanem biz yazsak kitap olur halklısın gülüm konuşalım dinleyelim topiğimize can verelim Şeniz
uy kız uy boşver kızı oraya gitme hepimiz uyalım o şeytana buluşalım bi yer seçelim şöyle 10 gün bi otelde tatil yapalım ne dersiniz oh mis gibi kafa dinler lise günleri gibi şenleniriz hadi uyalım ya :lepipuyorumnanaktanzemuszemus
ya oldu kız bunlar bizi çöktürür vallah biz giderken onlar 2 kere dönmüşler ya antrapoz anacam bunlar ah ahhh yinede iyi dedin keşke çökertsek şöyleeee
canım çok üzüldüm tanesi yokmuş meleğin oldu Allahım sizlere sağlıklı ömürler versin inşallah
uy uy sende uy hadi gelin birleşelim yeşilimin o taraflaramı gitsek ki

ŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizah ahhhh geçmez gülüm geçmez bencil erkekler ne olacak klava:

çiceğimmmmm harikasın çok güldüm :roflol::roflol:ya hele erkekleri konuşurken tam geldi konuya sağol şeker Allahcc da seni güldürsün bak aramızdaki farka fıkrayı eşime anlattım soru şu; kadın ne yapmış ne bilem dedim ya fıkra bu laf sokacaklar ya hemen :roflol::roflol:

O zaman bunu pembe dizi yapalımkaydirigubbakcemile3
Arkası yarın türünden:roflol::roflol:
Malum onların bi türlü sonu gelmez.kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…