Ben hemen atlayayım irnamm.evet rosum ilk önce ben başlayım o,zaman.
ben bizimkine küsüm,hemde öyle böyle değil.
adam yaklaşık bir aydır şehir dışındaydı,dün geldi,ama çok gec geldi,önce arkadaşlrını,her zaman takıldığı yerleri ziyaret etmiş görmüş beyimiz.
ben burda dört gözle onu beklerken ,onun öncelileri farklıymış demekki.küsüm işte çok küsüm hemde.
şuanki küslük duygularım çok yoğun ondan şimdiki zamana değindim.
ben napıyım bu adamaaaaaaa...şeytana uycam doğru kızın yanında alacam bende soluğu.
sorayım size ha bu şeytana uyayımmı.....uymayayımmı......mafoldumben...:jeyyar:
Ben hemen atlayayım irnamm.
Uyma sen o şeytana,det de,git de.
Eşine de yaptığının seni nasıl kırdığını,ikinci plana atıldığını hissettiğini ve çok üzüldüğünü,affetmen için de seni şöööyle hoş bir yere başbaşa yemeğe götürmesini söyle.
Belki affederim de,haaa bir de önünde diz çöküp ellerini öpsün,o öperken de bir kere vur kafasına olsun bitsinkaydirigubbakcemile5:1hug:
İyi akşamlar arkadaşlar;uzun zamandır giremedim, aranızda bilenleriniz vardır sürpriz bir şekilde hamile olduğumu öğrenmiştim,ama bebeğimin 16 haftalıkken su kesesi delindi,maalesef 18 haftalıkken de bebeğimi erken doğumla kaybettim.Rabbimin emanetiydi önce verdi ama sonra aldı,kul olarak yapabilecek hiç bir şey yok.Kendimizi baya bi hazırlamıştık bu bebeğe uzun bir aradan sonra yeni bir can ama kısmet değilmiş,hayırlısı böyleymiş.Allahım evlatlarımıza uzun ömürler, sağlıklar versin..Selam ve Dua ile.......
evet rosum ilk önce ben başlayım o,zaman.
adam yaklaşık bir aydır şehir dışındaydı,dün geldi,ama çok gec geldi,önce arkadaşlrını,her zaman takıldığı yerleri ziyaret etmiş görmüş beyimiz.
ben burda dört gözle onu beklerken ,onun öncelileri farklıymış demekki.küsüm işte çok küsüm hemde.
ben napıyım bu adamaaaaaaa...şeytana uycam doğru kızın yanında alacam bende soluğu.
Ben hemen atlayayım irnamm.
Eşine de yaptığının seni nasıl kırdığını,ikinci plana atıldığını hissettiğini ve çok üzüldüğünü,affetmen için de seni şöööyle hoş bir yere başbaşa yemeğe götürmesini söyle.
Belki affederim de,haaa bir de önünde diz çöküp ellerini öpsün,o öperken de bir kere vur kafasına olsun bitsinkaydirigubbakcemile5:1hug:
Canım çok geçmiş olsun gerçekten çok üzüldüm .Bu durumda ne denir hep alıştığımız teselli sözleri .Ben şöyle diyeyim birtanem , eğer bebeğin yüzünü görseydin çok daha acı olurdu .Allah sabır versin , çok öpüyorum canım .İyi akşamlar arkadaşlar;uzun zamandır giremedim, aranızda bilenleriniz vardır sürpriz bir şekilde hamile olduğumu öğrenmiştim,ama bebeğimin 16 haftalıkken su kesesi delindi,maalesef 18 haftalıkken de bebeğimi erken doğumla kaybettim.Rabbimin emanetiydi önce verdi ama sonra aldı,kul olarak yapabilecek hiç bir şey yok.Kendimizi baya bi hazırlamıştık bu bebeğe uzun bir aradan sonra yeni bir can ama kısmet değilmiş,hayırlısı böyleymiş.Allahım evlatlarımıza uzun ömürler, sağlıklar versin..Selam ve Dua ile.......
Canım çok geçmiş olsun gerçekten çok üzüldüm .Bu durumda ne denir hep alıştığımız teselli sözleri .Ben şöyle diyeyim birtanem , eğer bebeğin yüzünü görseydin çok daha acı olurdu .Allah sabır versin , çok öpüyorum canım .
Canısı şimdi ben sana ne diyeyim .Enişte bey bunu hep yapıyor mu , yoksa bir kereliğine arkadaşlarını mı görmek istedi .Bir kere olduysa affet , alışkanlık haline geldiyse gerekeni yap canikom .Ben şu erkeklere hep hayret ederim , nedendir bilinmez ayrı takılmaya bayılırlar.İrnam eğer imkanın varsa sen de eşinle git .Zor gerçekten çok zor .Buna benzer şeyleri çok yaşadım .Dediğim gibi ilk kez gecikiyorsa bir daha tekrar etmesin sonra alışkanlık haline gelir .Boş ver aşkitom sen benim tavsiyelerime uyarsan ben seni enişte ile kavga ettiririm .Bu konularda toleransım pek yoktur .Sen en iyisi daha ılımlı yazan arkadaşların sözlerine kulak ver .Gelişmeleri yaz birtanesi , çok öpüyorum.evet rosum ilk önce ben başlayım o,zaman.
çok çok gecmiş olsun ay kıyamammmmmm
ben sanaaaa
bidenemmmm canım benimmm
başın sağ olsun bidenemmmm
geride kalanlara allahım uzun ömür versinnnnnnnn
Canım iyi akşamlar, mesaj yazmaya çalışıyorum ama çok geç gidiyor .Sen nasılsın canım .Şenizrosenoire canım nasılsın ii akşamlarrrr
opuyorumnanaktan
İyi akşamlar arkadaşlar;uzun zamandır giremedim, aranızda bilenleriniz vardır sürpriz bir şekilde hamile olduğumu öğrenmiştim,ama bebeğimin 16 haftalıkken su kesesi delindi,maalesef 18 haftalıkken de bebeğimi erken doğumla kaybettim.Rabbimin emanetiydi önce verdi ama sonra aldı,kul olarak yapabilecek hiç bir şey yok.Kendimizi baya bi hazırlamıştık bu bebeğe uzun bir aradan sonra yeni bir can ama kısmet değilmiş,hayırlısı böyleymiş.Allahım evlatlarımıza uzun ömürler, sağlıklar versin..Selam ve Dua ile.......
evet rosum ilk önce ben başlayım o,zaman.
deget deget dediysemde gitmedi birtürlü hala şeytan tepemde,üstüne cinlerde geldi birde.bugünde yaptı aynısını bende kadınsal pisikolijik darbe yapıyorum bakalım kim kazanacak.:umursamaz:Ben hemen atlayayım irnamm.
çok üzüldüm canım yaa.senağlama hayırlısı olsun inşallah ,allah hayattakilere uzun ömür versin şansları bahtları güzel olsun.çok gecmiş olsun tatlım yaa:Saruboceq:İyi akşamlar arkadaşlar;uzun zamandır giremedim, aranızda bilenleriniz vardır sürpriz bir şekilde hamile olduğumu öğrenmiştim,ama bebeğimin 16 haftalıkken su kesesi delindi,maalesef 18 haftalıkken de bebeğimi erken doğumla kaybettim.Rabbimin emanetiydi önce verdi ama sonra aldı,kul olarak yapabilecek hiç bir şey yok.Kendimizi baya bi hazırlamıştık bu bebeğe uzun bir aradan sonra yeni bir can ama kısmet değilmiş,hayırlısı böyleymiş.Allahım evlatlarımıza uzun ömürler, sağlıklar versin..Selam ve Dua ile.......
:mymeka: bugün irkeklerden nefrediyooooommmmmmmlmaz: lmaz: lmaz:kıs sen şeytana uymaaaaa bi denemmm
bende:bbo: boynum tutuldudaaaa bi gecmiş olsunnn demedi bende çıkım gitsemmiiiiikaydirigubbakcemile5
Canısı şimdi ben sana ne diyeyim .Enişte bey bunu hep yapıyor mu , yoksa bir kereliğine arkadaşlarını mı görmek istedi .Bir kere olduysa affet , alışkanlık haline geldiyse gerekeni yap canikom .Ben şu erkeklere hep hayret ederim , nedendir bilinmez ayrı takılmaya bayılırlar.İrnam eğer imkanın varsa sen de eşinle git .Zor gerçekten çok zor .Buna benzer şeyleri çok yaşadım .Dediğim gibi ilk kez gecikiyorsa bir daha tekrar etmesin sonra alışkanlık haline gelir .Boş ver aşkitom sen benim tavsiyelerime uyarsan ben seni enişte ile kavga ettiririm .Bu konularda toleransım pek yoktur .Sen en iyisi daha ılımlı yazan arkadaşların sözlerine kulak ver .Gelişmeleri yaz birtanesi , çok öpüyorum.
Canım şu erkekler , işlerine geldi mi hep pişkinliğe vururlar zaten .Dayak istiyor bu adamlar valla :jeyyar: Ah canım ya ben gençken eşimin bu pişkinliklerini çok yaşadım .Adamı öldürsen de , kendim ölsem de hiç umurunda olmazdı .Bildiğini okurdu .Şimdi dibimden ayrılmaz ama heyhat .Bak şimdi hatırlayınca benim de gidip adama bir tane çakasım geldi Çok üzgünüm çoookdeget deget dediysemde gitmedi birtürlü hala şeytan tepemde,üstüne cinlerde geldi birde.bugünde yaptı aynısını bende kadınsal pisikolijik darbe yapıyorum bakalım kim kazanacak.:umursamaz:
sık sık gittiği için arada yapıyor rosum yaa.ama bu sefer niyeyse pek bi dokundu.
bugünde gec geldi ama dünkü gibi değil ama olsun yinede gec geldi.bende trip attım konuşmadım,gülmedim.manyak yaa gecmiş karşıma pişkin pişkin gülüyo bide ...
ama yumuşamadım işte :umursamaz:..yağ cekiyo ,el şakası felan yapıyo öpüyo sarılıyo ama yok yoookk.küsecem işte..düşünüyorum nasıl affetsem diye bedeli accık ağır olmalı diyorum bakalım sengözlerimebaksanab.dünden beridir küslük damarım iyce kabardı kaydirigubbakcemile3..
biliyor hınzır fazla küslük tutamadığımı ama..dayana bildiğim kadar dayancam valla.:dilcikar:
yanında gitmem imkansıız canım o arabada yatıp kalkıyor.gezerek satış yaptığı için.:1no2:
yok tatlım yolun üzeri felan değil,memlekete geldiğinde yaptı bunu.öğlen gelmiş.ve gece 12 de eve geliyor. :mymeka: sabahında küstüm,haklı olarak tabii,bu akşamda biraz daha gec gelince dahada sinir oldum ,valla bi dövesim varki şu adamı..:mymeka:
sinirim gecince gecer tabide..ayy işte paylaştım sizlerle.belki rahatlarım diye[/B]
boncuğum canım nerelerdesin bitanem ablasının güzel gözlüsü öpüyorum seniiyi gecelerrrrrrr:hulya::hulya:
bitanem evet sorma havalrdan mıdır nedir açıyor ya kıyamadım ankkıma et valla bende ediyorum geliyorum gidiyorum kimse yok her gün giriyorum inan gecelri hep açık nerde benim çıtırlarım Şenizdamdan düşen gelsin yanıma denilmişya ,
ayy kıyamma sizeee.ev hanımım nasılda birbirinizin halinden anlıyorsunuz değilmi ank.yla
yine ayacıklarınız acıycak sanıyonuz.ayy inşallah birdaha bişey olmaz ayy.görüp göreceğiniz son sıkıntınız olmuştur dilerim.
ev hanımı nerdesin canım seni göremiyorum pek.gerci bri haftadır kk ye de doğru dürüst girilmiyor yaa
yinede bir araya gelemiyoruz,günaydın,iyi akşamlardan başka pek bişey denilmez oldu nerdeyse,pek nadir başka şeyler paylaşılıyor.noldu bu topiğe,önceden böyle değildi yaa,
neyse acık sitem edeyim :mymeka: yemeden kacayım.
ank ev içi tadilat çok zor birde havalarda soğumaya başladı canım temizliğide zor olur şimdi. sakın üşütüp hasta felan olayım deme aman dikkatli ol ..çoookkk kolay gelsin sana.
hepinize hayırlı geceler opuyorumnanaktan cıtırlar.
[
hepinize hayırlı geceler opuyorumnanaktan cıtırlar.[/B]
uy kız uy boşver kızı oraya gitme hepimiz uyalım o şeytana buluşalım bi yer seçelim şöyle 10 gün bi otelde tatil yapalım ne dersiniz oh mis gibi kafa dinler lise günleri gibi şenleniriz hadi uyalım ya :lepievet rosum ilk önce ben başlayım o,zaman.
ya oldu kız bunlar bizi çöktürür vallah biz giderken onlar 2 kere dönmüşler ya antrapoz anacam bunlar ah ahhh yinede iyi dedin keşke çökertsek şöyleeeeBen hemen atlayayım irnamm.
canım çok üzüldüm tanesi yokmuş meleğin oldu Allahım sizlere sağlıklı ömürler versin inşallahİyi akşamlar arkadaşlar;uzun zamandır giremedim, aranızda bilenleriniz vardır sürpriz bir şekilde hamile olduğumu öğrenmiştim,ama bebeğimin 16 haftalıkken su kesesi delindi,maalesef 18 haftalıkken de bebeğimi erken doğumla kaybettim.Rabbimin emanetiydi önce verdi ama sonra aldı,kul olarak yapabilecek hiç bir şey yok.Kendimizi baya bi hazırlamıştık bu bebeğe uzun bir aradan sonra yeni bir can ama kısmet değilmiş,hayırlısı böyleymiş.Allahım evlatlarımıza uzun ömürler, sağlıklar versin..Selam ve Dua ile.......
uy uy sende uy hadi gelin birleşelim yeşilimin o taraflaramı gitsek kilmaz: lmaz: lmaz:kıs sen şeytana uymaaaaa bi denemmm
bende:bbo: boynum tutuldudaaaa bi gecmiş olsunnn demedi bende çıkım gitsemmiiiiikaydirigubbakcemile5
deget deget dediysemde gitmedi birtürlü hala şeytan tepemde,üstüne cinlerde geldi birde.bugünde yaptı aynısını bende kadınsal pisikolijik darbe yapıyorum bakalım kim kazanacak.:umursamaz:
çok üzüldüm canım yaa.senağlama hayırlısı olsun inşallah ,allah hayattakilere uzun ömür versin şansları bahtları güzel olsun.çok gecmiş olsun tatlım yaa:Saruboceq:
:mymeka: bugün irkeklerden nefrediyooooommmmmmm
sık sık gittiği için arada yapıyor rosum yaa.ama bu sefer niyeyse pek bi dokundu.
bugünde gec geldi ama dünkü gibi değil ama olsun yinede gec geldi.bende trip attım konuşmadım,gülmedim.manyak yaa gecmiş karşıma pişkin pişkin gülüyo bide ...
ama yumuşamadım işte :umursamaz:..yağ cekiyo ,el şakası felan yapıyo öpüyo sarılıyo ama yok yoookk.küsecem işte..düşünüyorum nasıl affetsem diye bedeli accık ağır olmalı diyorum bakalım sengözlerimebaksanab.dünden beridir küslük damarım iyce kabardı kaydirigubbakcemile3..
biliyor hınzır fazla küslük tutamadığımı ama..dayana bildiğim kadar dayancam valla.:dilcikar:
yanında gitmem imkansıız canım o arabada yatıp kalkıyor.gezerek satış yaptığı için.:1no2:
çiçeğim alıntı yaptıkdan sonra gördüm yazdığını.
yok tatlım yolun üzeri felan değil,memlekete geldiğinde yaptı bunu.öğlen gelmiş.ve gece 12 de eve geliyor. :mymeka: sabahında küstüm,haklı olarak tabii,bu akşamda biraz daha gec gelince dahada sinir oldum ,valla bi dövesim varki şu adamı..:mymeka:
sinirim gecince gecer tabide..ayy işte paylaştım sizlerle.belki rahatlarım diye
KARIŞIKLIK
Tel sesi...*
alo buyrun?*
emel hanım?*
evet efem buyrun.*
emel karakaş di mi??*
evet efem.*
hanfendi, burası ..... laboratuvarı. eşinizin test sonucu geldi ancak*
aynı isimde bir beyin daha sonucu var elimde ve açık konuşmak*
gerekirse hangisi daha kötü bilemiyorum!!!*
ne demek istiyorsunuz?*
valla biri alzaymer diğeri AIDS!*-bi daha yaptırsak testi?*
hanfendi biliyorsunuz bunlar pahalı testler, sigorta ödemez ikinci testi!*
n'apcaz o zaman?*
bakın biz burada düşündük şöyle bi fikir geldi aklımıza:*
kocanızı bindirin arabaya, şehrin ortasında biyerde bırakın...*
evi bulursa sakın bi daha onla beraber olmayın!!!!!!!!!!!
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Biraz neşelenin istedim kızlar Şeniz
çiceğimmmmm harikasın çok güldüm :roflol::roflol:ya hele erkekleri konuşurken tam geldi konuya sağol şeker Allahcc da seni güldürsün bak aramızdaki farka fıkrayı eşime anlattım soru şu; kadın ne yapmış ne bilem dedim ya fıkra bu laf sokacaklar ya hemen :roflol::roflol: