40 ve +40 yaş

ay sen daha evine yerleşmemiş miydin. bende bu nerelerde deyip duruyordum. eh hadi hayırlı olsun canım. bizde seni çok özledik.opuyorumnanaktan

canım benim yerleşdimde internet geç bağlandı tlf net nakil yaptırdım artık sakaryalı oldum bir ayağım istanbulda bir ayağım sakaryada olacak bütün ailem istanbulda hepten kopamıyorum istanbulda evimi bozmadım burda kiralık tutdum böyle idare edecez sağlık olsun opuyorumnanaktan

Selam çıtırlar cumanız mübarek olsun sevgiler....opuyorumnanaktan

Tadilat devam ediyor hala savaş alnı gibi oldu banyo mafoldumben mafoldumben

ankcım kaçırdımmı canım ben geldim nasıl gidiyor tadilat kolay gelsin zor işler ama canım sabır
kendini yorma çok ayakta kalma yinede sen dikkat et öptüm

ankcım kaçırdımmı canım ben geldim nasıl gidiyor tadilat kolay gelsin zor işler ama canım sabır
kendini yorma çok ayakta kalma yinede sen dikkat et öptüm

damdan düşen gelsin yanıma denilmişya ,

ayy kıyamma sizeee.ev hanımım nasılda birbirinizin halinden anlıyorsunuz değilmi ank.yla
yine ayacıklarınız acıycak sanıyonuz.ayy inşallah birdaha bişey olmaz ayy.görüp göreceğiniz son sıkıntınız olmuştur dilerim.

ev hanımı nerdesin canım seni göremiyorum pek.gerci bri haftadır kk ye de doğru dürüst girilmiyor yaa
yinede bir araya gelemiyoruz,günaydın,iyi akşamlardan başka pek bişey denilmez oldu nerdeyse,pek nadir başka şeyler paylaşılıyor.noldu bu topiğe,önceden böyle değildi yaa,
neyse acık sitem edeyim :mymeka: yemeden kacayım.

ank ev içi tadilat çok zor birde havalarda soğumaya başladı canım temizliğide zor olur şimdi. sakın üşütüp hasta felan olayım deme aman dikkatli ol ..çoookkk kolay gelsin sana.

hepinize hayırlı geceler opuyorumnanaktan cıtırlar.

günaydınlar nasılsınız çıtırlar
ank6 kolay gelsin canım hepinize sağlıklı huzurlu bereketli bir hafta sonu diliyorumopuyorumnanaktan

[

hepinize hayırlı geceler opuyorumnanaktan cıtırlar.[/B][/QUOTE]

Arkadaşlar hepinize iyi hafta sonları diliyorum .İrnam çok haklısın , topiğimizde paylaşım neredeyse yok gibi .Böyle olunca sadece selam vermek için giriyoruz ben dahil:)) Oysa diğer topicklerde paylaşılan şeyleri buraya da taşıyabiliriz .Acaba burada +40 yaş ağırlığını mı hissediyoruz :)) Oysa bizim paylaşacak çok daha güzel şeylerimiz olabilir .Örneğin gençlik günlerimiz , okul anılarımız , geçmişte anne babamızla ,kerdeşlerimizle olan ilişkilerimiz , eşlerimizle nasıl tanıştığımız, ne kadar mutlu ya da mutsuz olduğumuz , güzellik konular vs....vs..... aklıma gelenler bunlar arkadaşlar .Hem böylece birbirimizi daha iyi tanıma imkanına kavuşuruz.Hem de topiğimize can gelir:)) Benin kk da en çok sevdiğim topick bizim topiğimiz.Çünkü bu topick sayesine kendi yaştlarımla tanışma imkanını buldum .Diğer topicklerde paylaşılan şeyleri biz kendi aramızda da paylaşabiliriz sanıyorum .Yaşımız +40 diye yaşamımız sanırım , eş ve çocuklar ve de hastalıklardan ibaret değil :))Daha güzel paylaşımlar dileğiyle herkese sevgileropuyorumnanaktan

evet rosum ilk önce ben başlayım o,zaman.
ben bizimkine küsüm,hemde öyle böyle değil.
adam yaklaşık bir aydır şehir dışındaydı,dün geldi,ama çok gec geldi,önce arkadaşlrını,her zaman takıldığı yerleri ziyaret etmiş görmüş beyimiz.
ben burda dört gözle onu beklerken ,onun öncelileri farklıymış demekki.küsüm işte çok küsüm hemde.
şuanki küslük duygularım çok yoğun ondan şimdiki zamana değindim.
ben napıyım bu adamaaaaaaa...şeytana uycam doğru kızın yanında alacam bende soluğu.
sorayım size ha bu şeytana uyayımmı.....uymayayımmı......mafoldumben...:jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…