40 ve +40 yaş

canım çiceğim he vallah brezilya dizi gibi olsun sen neler yapıyosun gülüm oğluşun nasıl alıyorum hediyelrini kıyamam ben çok sağol bitanem hiç te unutmazsın iyilik prim benim sana mesaj attım yovilleden her gün uğrayıp öpüyorum seni orda

İyi akşamlar arkadaşlar;uzun zamandır giremedim, aranızda bilenleriniz vardır sürpriz bir şekilde hamile olduğumu öğrenmiştim,ama bebeğimin 16 haftalıkken su kesesi delindi,maalesef 18 haftalıkken de bebeğimi erken doğumla kaybettim.Rabbimin emanetiydi önce verdi ama sonra aldı,kul olarak yapabilecek hiç bir şey yok.Kendimizi baya bi hazırlamıştık bu bebeğe uzun bir aradan sonra yeni bir can ama kısmet değilmiş,hayırlısı böyleymiş.Allahım evlatlarımıza uzun ömürler, sağlıklar versin..Selam ve Dua ile.......

canim cok gecmisler olsun rabbim sabirlar versin basiniz sagolsun sizlere saglik versin rabbim

149rm1.jpg

KARIŞIKLIK

Tel sesi...*
alo buyrun?*
emel hanım?*
evet efem buyrun.*
emel karakaş di mi??*
evet efem.*
hanfendi, burası ..... laboratuvarı. eşinizin test sonucu geldi ancak*
aynı isimde bir beyin daha sonucu var elimde ve açık konuşmak*
gerekirse hangisi daha kötü bilemiyorum!!!*
ne demek istiyorsunuz?*
valla biri alzaymer diğeri AIDS!*-bi daha yaptırsak testi?*
hanfendi biliyorsunuz bunlar pahalı testler, sigorta ödemez ikinci testi!*
n'apcaz o zaman?*
bakın biz burada düşündük şöyle bi fikir geldi aklımıza:*
kocanızı bindirin arabaya, şehrin ortasında biyerde bırakın...*
evi bulursa sakın bi daha onla beraber olmayın!!!!!!!!!!!

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Biraz neşelenin istedim kızlar Şeniz

laelaelaelaelae:eek:lmaz::eek:lmaz: ay çok güzelmişşşşş laelaelaelaelae

İyi akşamlar arkadaşlar;uzun zamandır giremedim, aranızda bilenleriniz vardır sürpriz bir şekilde hamile olduğumu öğrenmiştim,ama bebeğimin 16 haftalıkken su kesesi delindi,maalesef 18 haftalıkken de bebeğimi erken doğumla kaybettim.Rabbimin emanetiydi önce verdi ama sonra aldı,kul olarak yapabilecek hiç bir şey yok.Kendimizi baya bi hazırlamıştık bu bebeğe uzun bir aradan sonra yeni bir can ama kısmet değilmiş,hayırlısı böyleymiş.Allahım evlatlarımıza uzun ömürler, sağlıklar versin..Selam ve Dua ile.......

canım böyle bir durumda ne denir bilemiyorum. önce geçmiş olsun diyeyim. ayrıcada başın sağolsun. :çok üzgünüm:

ah şu erkekler ah....
sabah kahvaltıda kadın;
"eminim, sen bugünün ne olduğunu hatırlamıyorsun bile" dedi....
"tabii hatırlıyorum"
dedi adam...çıktı, gitti.
öğleye doğru kapı çalındı. çiçekçi çocukharika bir kırmızı gül paketi bıraktı...
az sonra kapı tekrar çalındı, bu defa köşedeki pastanenin çırağıydı gelen... kocaman bır çikolata kutusu bıraktı gitti.
öğleden sonra gelen kutudan da olağanüstü güzel bir elbise çıktı...
kadın kocasının dönmesini zor bekledi ve daha kapıda boynuna sarıldı...

"önce çiçekler, sonra çikolata ve sonrada elbise.. bu hayatımdaki en güzel cumhuriyet bayramı..."
adam:
"..........hadi beeeeee."

Umarım güzel bir hafta sonu geçirmişsinizdir kaydirigubbakcemile3

balettb0ab9.gif

KARIŞIKLIK

Tel sesi...*
alo buyrun?*
emel hanım?*
evet efem buyrun.*
emel karakaş di mi??*
evet efem.*
hanfendi, burası ..... laboratuvarı. eşinizin test sonucu geldi ancak*
aynı isimde bir beyin daha sonucu var elimde ve açık konuşmak*
gerekirse hangisi daha kötü bilemiyorum!!!*
ne demek istiyorsunuz?*
valla biri alzaymer diğeri AIDS!*-bi daha yaptırsak testi?*
hanfendi biliyorsunuz bunlar pahalı testler, sigorta ödemez ikinci testi!*
n'apcaz o zaman?*
bakın biz burada düşündük şöyle bi fikir geldi aklımıza:*
kocanızı bindirin arabaya, şehrin ortasında biyerde bırakın...*
evi bulursa sakın bi daha onla beraber olmayın!!!!!!!!!!!

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Biraz neşelenin istedim kızlar Şeniz
ay sagol valla bitanem cok güzel bayildim :roflol::roflol::roflol:eek:puyorumnanaktan

canım çiceğim he vallah brezilya dizi gibi olsun sen neler yapıyosun gülüm oğluşun nasıl alıyorum hediyelrini kıyamam ben çok sağol bitanem hiç te unutmazsın iyilik prim benim sana mesaj attım yovilleden her gün uğrayıp öpüyorum seni orda

Canım..iyiyiz çok şükür.Liseye başladık bu sene malum..işimiz zor..bölüm zor.Çok hevesli ama bakalım,Allah mahcup etmez inşallah.:Saruboceq:
Bu Yoville işini bi türlü çözemedim ben ya..kafamçokkarıştıfazla uğraşacak vaktimte olmadı açıkçası..
Birazda karışık geldi bana.fisfisfis
Beğenmenize sevindim kızlarr.hihoyyytŞeniz Mutlu Pazarlar.:1hug:.Keyifli bir pazar olsun inşallahopuyorumnanaktan

İyi akşamlar çıtırlar çok yorgunum bende tadilat işi bitti sayılır başka sorunlarda çıktı bu arada ne zormuş ya 2 sene oldu evi alalı komple yapıldı herşey bunlar nasıl ustalar anlamıyorum yarım yamalak yapmışlar hep su gitmiyor duş teknesinde tıkanıyordu hep alt katın banyosu kabarmış dünyanın parası verildi yapılırken haram zıkkım olsun resmen ne diyeyim ben çok dertliyim resmen eşim burnından soluyor zaten inşallah bir daha olmaz başını ağrıtmayım bende kızlar mafoldumben

ank canim allah kolayliklar versin
allah vicdan versin bu insanlara diyecek bir sey bulamaz insan
insallah olmaz canim opuyorumnanaktan

iyi geceler çıtırlar sorma bitosum çok wicdansız bu ustalar şöle bir yapıp gidiyorlar aslında elime geçirsem onları bir güzel döverim wallaha :mymeka:

Günaydın,herkese mutlu,huzurlu ve sağlıklı bir hafta diliyorum...Bizler bebeğimizin yokluğuna alışmaya çalışıyoruz.Rabbime tevekkül ettim.Hakkımızda hayırlısı böyleymiş,atlatıcaz inşallah.Selam ve Dua ile....

Günaydın,herkese mutlu,huzurlu ve sağlıklı bir hafta diliyorum...Bizler bebeğimizin yokluğuna alışmaya çalışıyoruz.Rabbime tevekkül ettim.Hakkımızda hayırlısı böyleymiş,atlatıcaz inşallah.Selam ve Dua ile....

canım başın sağolsun ailene ve çocuklarına allah hayırlı ömürler versin
allahın taktiri zamanında bende öyle bir bebeğimi kaybetmiştim hakkımızda hayırlısı böyleymiş
herkeze hayırlı bir gün diliyorum

X