ank canım annene çokk geçmş olsun allah şifalar versin:Saruboceq::Saruboceq:
evde tadilat çok zor yaa allah kolaylıklar versin:Saruboceq:
Günaydın arkadaşlar dün akşam geldim bende annem rahatsızlanmıştı kalp krizi geçirdi anjiyo yapıldı daha sonra şimdi daha iyi bacaklarda morlukları var anjiyo sonrası aklım orada kaldı ama bizdede banyoda tadilat var su akıntısı oluyordu alt kata inmiş duvarlar yıkılacak duşa kabin filan değişecek çok iş var yani sizler nasılsınız haber veremeden hemen gittim çiceğimle telde görüştük durumu anlatım kendisine öpüyorum hepinizi kaydirigubbakcemile3
Günaydın arkadaşlar dün akşam geldim bende annem rahatsızlanmıştı kalp krizi geçirdi anjiyo yapıldı daha sonra şimdi daha iyi bacaklarda morlukları var anjiyo sonrası aklım orada kaldı ama bizdede banyoda tadilat var su akıntısı oluyordu alt kata inmiş duvarlar yıkılacak duşa kabin filan değişecek çok iş var yani sizler nasılsınız haber veremeden hemen gittim çiceğimle telde görüştük durumu anlatım kendisine öpüyorum hepinizi kaydirigubbakcemile3
hoşgeldin ank racım.annene çok gecmiş olsun.nasıl ne dediler,inşallah sorun yoktur..açil şifalar tatlım.
tadilatda kolay gelsinn,duvar yıkımı oooo ev hepden batacak şimdi,ayy kolay gelsin canım yaa cabuk biter inşallah..
cok gecmis olsun canim benim rabbim sifa versin insallah :Saruboceq:
islerinizde allah kolayliklar versin canimopuyorumnanaktan
rabbim bir daha sIkIntI vermesin canim tekrardan cok gecmisler olsun
ne zamandır uğrayamadım buraya
ank çok geçmiş olsun canım acil şifalar diliyorum
ank canım gecmiş olsun ne bu bi baban bi annen ya üzüldüm allahım şifasının versinnnn aminnn:Saruboceq:
tatilat zor biz
imde bacada sorun var yapılacak ama ne zamannnnn ayyyyy:bbo::bbo:
ank cım,geçmiş olsun canım,acil şifalar dilerim
tadilatta çok ,zor,hele içinde eşya varsa ,allah kolaylık versin canım,