40 ve +40 yaş

Doğum günümü kutlama nezaketini gösteren bütün arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum kızlar.Hepinizi seviyorum .ıyi ki varsınız diyorum .Umarım uzun yıllar sonra da hep birlikte olma şansına kavuşuruz .Allahtan dileğim sizleri bir gün yakından görmek ve tanımak .Dilerim bir gün o da gerçek olur:)

Fıstığım yaş oldu 49 :çok üzgünüm: Hatırlamak istemiyorumdur:jeyyar: Ondan vakit geçmiştir.ŞenizŞeniz

:1shok: aneeee tüüü tüüü maşallaaaahhh ,suuusssss kısss kimse duymasın..alkisalkisalkis o,soruyu sormakta haksızmıyım yanii,
hani takviyeler,germeler,kestirmeler yani demi ama :roflol:
nice yaşlara canım.opuyorumnanaktan

rosenoire canım ben kaçırmışım şimdi gördüm

umarım geç kalmamışımdır

Canıımm..inşallah.:Saruboceq::dance:40 yaş gurubu bi gün tanışma fırsatımız olursa ne güzel olurdu..:1hug:

Sevgili Ank ve Rose iyi ki doğmuşsunuz...Daha nice yıllara sağlık ve huzurla güzellerim benim

Ank için...Ve iyi yolculuklar...

Rose için...

canım geç oldu kusura bakma haberim olmadı nice nice yaşlara inşallah sağlıkla sevdiklerinle seni sevenlerle

Son düzenleme:

rosenoire canım ben kaçırmışım şimdi gördüm

umarım geç kalmamışımdır

Canıımm..inşallah.:Saruboceq::dance:40 yaş gurubu bi gün tanışma fırsatımız olursa ne güzel olurdu..:1hug:

Sevgili Ank ve Rose iyi ki doğmuşsunuz...Daha nice yıllara sağlık ve huzurla güzellerim benim

Ank için...Ve iyi yolculuklar...

Rose için...

canım geç oldu kusura bakma haberim olmadı nice nice yaşlara inşallah sağlıkla sevdiklerinle seni sevenlerle

Canlarım nasıl mutlu oldum bilemezsiniz.Ama inanın bu söylediklerim yürekten gelen şeyler.Sizler bana yalnızlığımı unutturdunuz .İyi ki varsınız .Kazen ve Curly iyi ki bu siteyi kurmuş.Onların sayesinde sizin gibi güzel insanları tanıdım .Hepiniz kalbimdesiniz güzel arkadaşlarım :))

Kız İrna bu saatte beni yine güldürdün .Yok anam kesme biçme Allah şahit yok .Zaten eşim çok karşı böyle şeylere.Eğer senin güzel gözlerin beni böyle görüyorsa bu tamamen kalıtımsal bir şey .Bu konularda bir hayli bilgiliyim ama bana ait bir deneyim henüz yok .Olursa buradan ilk siz duyacaksınız şekerler delikafaduldenEğer gerekirse kavga döğüş yaptırırım o başkasositososito İşte böyle birtanesi ŞenizŞeniz

Hayırlı Sabahlar arkadaşlar,Gününüz aydın,yuvanız mutlu,sofranız bereketli olsuuuuuuun opuyorumnanaktan

günaydın tatlı bayanlar.işleriniz rast ,gitsin,mutlu günler.opuyorumnanaktan:1hug:

Eğer Nüfus cüzdanınızı kayıp ederseniz!!!

D İ K K A T Ö N E M L İ

Nüfus cüzdanını kaybedince vergi dairesinede bildirin...

Nüfus cüzdanını kaybeden veya çaldıran kişilerin emniyetten aldığı tutanak ve birde dilekçe eşliğinde bir vergi dairesine başvurması durumunda kayıp olan nüfusunun bilgisi sicil kayıtlarına alınıyor. Ve nüfusu eline geçiren bir diğer kişi herhangi bir vergi daire sine gidip şirket açılışı yapmak istese sistem uyarı veriyor. İnsanların ve hatta vergi dairesi çalışanlarının bile pek bilmediği bu konunun ayrıntılarını gelir idaresi başkanlığı resmi sitesinde iç genelgeler bölümünde
'VERGİ KİMLİK NUMARASI İÇ GENELGESİ SERİ NO:2007/1 de bulabilirsiniz.

selamlar keyifli güzel bi gün olsınnnkaydirigubbakcemile3

lereenim saolasınnn canımm bizimle paylaştığın içinopuyorumnanaktan

merhabalar benim kk güzellerim sağlığınız sıhhatiniz yerinde olsun keyfiniz hiç bozulmasın

Amin ...lerenim uyarıların çok güzel geçenler de yeni hat almak için kimlik fotokopimi istediler...üzerine hat için diye yazdım... bayideki insan kılıklı yazmayın olmaz, geçersiz felan dedi ben de nedenmiş o başka işlemler için kullanılmasın diye yazılmasın da hiç bir beis yok dedim sustu uyanık... hanımlar dikkatli olunuz...Hepinize hayırlı akşamlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…