40 ve +40 yaş

canım benim seninde geçmiş doğum günün kutlu osun nice mutlu yıllara:teytey:a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Canımcım seninde doğum günün kutlu olsun daha nice mutlu yıllara inşallah kaydirigubbakcemile3 a.s.

canim iyi yolculuklar insallah hayirlisiyla git öptüm cok görüsürüz yine insallah tatlim

saol canım inşallah ..
fırsat buldukça uğrarım gene yanlız bırakmam burayı ..
görüşmek üzere ..
birakma canim valla özleriz canimizsin öptüm cokopuyorumnanaktan

günaydınlar
herkeze mutlu huzur bereketli bol neşeli bir hafta geçirmenizi diliyorum

Günaydın arkadaşlar... umarım herkes iyidir... yine bir pazartesi daha ...opuyorumnanaktan

Geçde olsa Ankımın doğum gününü kutlarım... Tatlım benim nice mutlu yıllar dilerim ... Çıtır çıtır yıllar dilerim sevdiklerinle ...

Pastan şekerim...
Bunlarda çiçeğin ve hediyen o paketlerde gönlünde ne geçiyorsa o hediye var.... yerimseniben

birakma canim valla özleriz canimizsin öptüm cokopuyorumnanaktan

günaydın çıtırlar

günaydınlar
herkeze mutlu huzur bereketli bol neşeli bir hafta geçirmenizi diliyorum

Günaydın arkadaşlar.....
Terlikçim çok teşekkürler canım pasta ve hediyen için kaydirigubbakcemile3
Ben hazırımda kız hala hazır değil keyif yapıo çantasını bile daha toplamadı akşam kızdım wallaha son ana bırakıyor herşeyi .
Yemek işlerimde az kaldı onlarda piştimi tamamım .

günaydın keyifli haftalar kıslar.herşey gönlünüzce olsun inş.opuyorumnanaktan

demek öyle haa niye haberimiz olmadı gül sultan lmaz:
kocamaaann dörtgün gecmiş,:sinifsinif:

doğum günün kutlu olsun canım arkadaşım.nice sağlıklı,mutlu,huzurlu,güzel yıllara tatlım.
opuyorumnanaktan alkisalkisalkisiyiki varsın.

Fıstığım yaş oldu 49 :çok üzgünüm: Hatırlamak istemiyorumdur:jeyyar: Ondan vakit geçmiştir.ŞenizŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…