Canım mutlu yıllar opuyorumnanaktan 24 Eylülde benim doğum günümdü .Oğlum pasta almış , kzın parası yok ama organize eden o delikafadulden Tek hediye eşimden geldi ama kendisiyle çıkıp hediyemi kendim aldırdım he he .Ne me lazım genelde hiç olmayan şeyleri alıyor .Daha önce de yazmıştım pantolon alır popoma olmazdelikafaduldenAyakkabı alır ya küçük gelir ya da kayık gibi olur.Bu adam kesin elde kalmış ucuz malları alıyor kızlar.:jeyyar:Ben de işimi sağlama alıp artık kendi hediyemi kendim beğeniyorum naniknanik
Canım mutlu yıllar opuyorumnanaktan 24 Eylülde benim doğum günümdü .Oğlum pasta almış , kzın parası yok ama organize eden o delikafadulden Tek hediye eşimden geldi ama kendisiyle çıkıp hediyemi kendim aldırdım he he .Ne me lazım genelde hiç olmayan şeyleri alıyor .Daha önce de yazmıştım pantolon alır popoma olmazdelikafaduldenAyakkabı alır ya küçük gelir ya da kayık gibi olur.Bu adam kesin elde kalmış ucuz malları alıyor kızlar.:jeyyar:Ben de işimi sağlama alıp artık kendi hediyemi kendim beğeniyorum naniknanik
Selam kızlar ne haber dün hiçgiremedim siteye dışarı çıkmıştık akşamda misafirlerim vardı anca fırsat bulabildim ..
Biz yarın kıbrısa gidiyoruz kızımla 10 filan yokum kızın okulu başlayacak az kaldı.
Fırsat bulursam oradan girmeye çalışırım ...
Bugün benim doğum günüm kızlar :sm_cool: 1 yaş daha aldık ama hala çıtırız demi :lepi:
Hediye bekliyom ama daha tık yok bakalım olsun be gidiyom ya en güzel hediye o bana.
Akşama tekrar girmeye çalışrım hanımlar
canim iyi yolculuklar insallah hayirlisiyla git öptüm cok görüsürüz yine insallah tatlim
Selam kızlar ne haber dün hiçgiremedim siteye dışarı çıkmıştık akşamda misafirlerim vardı anca fırsat bulabildim ..
Biz yarın kıbrısa gidiyoruz kızımla 10 filan yokum kızın okulu başlayacak az kaldı.
Fırsat bulursam oradan girmeye çalışırım ...
Bugün benim doğum günüm kızlar :sm_cool: 1 yaş daha aldık ama hala çıtırız demi :lepi:
Hediye bekliyom ama daha tık yok bakalım olsun be gidiyom ya en güzel hediye o bana.
Akşama tekrar girmeye çalışrım hanımlar
birakma canim valla özleriz canimizsin öptüm cokopuyorumnanaktan
saol canım inşallah ..
fırsat buldukça uğrarım gene yanlız bırakmam burayı ..
görüşmek üzere ..
birakma canim valla özleriz canimizsin öptüm cokopuyorumnanaktan
günaydın çıtırlar
günaydınlar
herkeze mutlu huzur bereketli bol neşeli bir hafta geçirmenizi diliyorum
Geçde olsa Ankımın doğum gününü kutlarım... Tatlım benim nice mutlu yıllar dilerim ... Çıtır çıtır yıllar dilerim sevdiklerinle ...
Pastan şekerim...
Bunlarda çiçeğin ve hediyen o paketlerde gönlünde ne geçiyorsa o hediye var.... yerimseniben
Fıstığım yaş oldu 49 :çok üzgünüm: Hatırlamak istemiyorumdur:jeyyar: Ondan vakit geçmiştir.ŞenizŞenizgünaydın keyifli haftalar kıslar.herşey gönlünüzce olsun inş.opuyorumnanaktan
demek öyle haa niye haberimiz olmadı gül sultanlmaz:
kocamaaann dörtgün gecmiş,:sinifsinif:
doğum günün kutlu olsun canım arkadaşım.nice sağlıklı,mutlu,huzurlu,güzel yıllara tatlım.
opuyorumnanaktan alkisalkisalkisiyiki varsın.