- 18 Nisan 2009
- 219
- 4
Hoşgeldin canım,şimdiden doğum günün kutlu olsun bu arada.a.s.Hayırlı geceler..
teşekkür ederim .sağolun var olun allah razı olsun
zemuszemus
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşgeldin canım,şimdiden doğum günün kutlu olsun bu arada.a.s.Hayırlı geceler..
Canlarım bana bi link atın nooluurr..bende yapmak istiyorumm..senağlama
Zaten orucum..kafam çatladı.. bulamadımmkafamçokkarıştıkaydirigubbakcemile3
Selam kızlar ne haber dün hiçgiremedim siteye dışarı çıkmıştık akşamda misafirlerim vardı anca fırsat bulabildim ..
Biz yarın kıbrısa gidiyoruz kızımla 10 filan yokum kızın okulu başlayacak az kaldı.
Fırsat bulursam oradan girmeye çalışırım ...
Bugün benim doğum günüm kızlar :sm_cool: 1 yaş daha aldık ama hala çıtırız demi :lepi:
Hediye bekliyom ama daha tık yok bakalım olsun be gidiyom ya en güzel hediye o bana.
Akşama tekrar girmeye çalışrım hanımlar
bu gül sana.
link atayım ama ben bu linkten bişey anlamdım.
napıyosun varya.herhangi birinin o,sanal objelerin üzerine tıkla,o,seni bunların yerine götürür ben öyle çözdüm.
ama link oku yinede
http://www.kadinlarkulubu.com/kadinlar-kulubu-yenilikler/316865-kk-sanal-alisveris-acildi-sicak-citir-cay-simidi-1-mesaj-puani.html
simit hemen bitmişti,halbuki sıcak sıcak simitler hergün cıkması gerekir oysa.:dilcikar:
takvacım sende hoşgeldin.doğum günün kutlu olsun.a.s.
Selam kızlar ne haber dün hiçgiremedim siteye dışarı çıkmıştık akşamda misafirlerim vardı anca fırsat bulabildim ..
Biz yarın kıbrısa gidiyoruz kızımla 10 filan yokum kızın okulu başlayacak az kaldı.
Bugün benim doğum günüm kızlar :sm_cool: 1 yaş daha aldık ama hala çıtırız demi :lepi:
Hediye bekliyom ama daha tık yok bakalım olsun be gidiyom ya en güzel hediye o bana.
Bi ayakkabı aldım..puanım bitmiş.kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Çok sosyetiğimdir :roflol: :roflol:
CanımcımmŞeniz nice yıllara inşallah
Hediye göndermek için puanım kalmadı..:1rolleyes:artık borcum olsun a.s.
hediye işini hiç beceremedim sana bol öpücükler tatlımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
nice mutlu uzun yıllar canımmmm
Ank06 doğumgünün kutlu olsun.Rabbim sevdiklerinle birlikte nice sağlıklı,huzurlu,mutlu yıllara eriştirsin.opuyorumnanaktan
doğum günün kutlu olsun canım nice sağlıklı,mutlu ,huzurlu,çıtır yıllara tatlım.
pastanı yede öle gitt kıss,
hayırlı yolculuklar sağlıkla git gel.opuyorumnanaktan
Ank'cımHep olduğun gibi sevgi dolu ve neşeli kal. Nice mutlu yaşlara...
Tüm dileklerinin gerçekleşmesi dileğimle.Doğumgünün kutlu olsun!
ank canımmmm niçeeee yıllaraaaaa munckkkkkk
ank arkadaşım nice mutlu yıllar diliyorum iyiki doğdun iyiki varsın
hayırlı bereketli yıllar geçirmen temennisi ile canım
,,Canım mutlu yıllar opuyorumnanaktan 24 Eylülde benim doğum günümdü .Oğlum pasta almış , kzın parası yok ama organize eden o delikafadulden Tek hediye eşimden geldi ama kendisiyle çıkıp hediyemi kendim aldırdım he he .Ne me lazım genelde hiç olmayan şeyleri alıyor .Daha önce de yazmıştım pantolon alır popoma olmazdelikafaduldenAyakkabı alır ya küçük gelir ya da kayık gibi olur.Bu adam kesin elde kalmış ucuz malları alıyor kızlar.:jeyyar:Ben de işimi sağlama alıp artık kendi hediyemi kendim beğeniyorum naniknanik
Canım mutlu yıllar opuyorumnanaktan 24 Eylülde benim doğum günümdü .Oğlum pasta almış , kzın parası yok ama organize eden o delikafadulden Tek hediye eşimden geldi ama kendisiyle çıkıp hediyemi kendim aldırdım he he .Ne me lazım genelde hiç olmayan şeyleri alıyor .Daha önce de yazmıştım pantolon alır popoma olmazdelikafaduldenAyakkabı alır ya küçük gelir ya da kayık gibi olur.Bu adam kesin elde kalmış ucuz malları alıyor kızlar.:jeyyar:Ben de işimi sağlama alıp artık kendi hediyemi kendim beğeniyorum naniknanik
Çiçeğim çok teşekkürler birtanem .Hep birlikte nice uzun yıllara .İlerde ihtiyar bir nine olduğumuzda da inşallah burada yazışma imkanına sahip oluruz opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Canımmm..nice yıllara olsun inşallah a.s.