40 ve +40 yaş

Canlarım bana bi link atın nooluurr..bende yapmak istiyorumm..senağlama
Zaten orucum..kafam çatladı.. bulamadımmkafamçokkarıştıkaydirigubbakcemile3

link atayım ama ben bu linkten bişey anlamdım.
napıyosun varya.herhangi birinin o,sanal objelerin üzerine tıkla,o,seni bunların yerine götürür ben öyle çözdüm.
ama link oku yinede
http://www.kadinlarkulubu.com/kadinlar-kulubu-yenilikler/316865-kk-sanal-alisveris-acildi-sicak-citir-cay-simidi-1-mesaj-puani.html

simit hemen bitmişti,halbuki sıcak sıcak simitler hergün cıkması gerekir oysa.:dilcikar:

takvacım sende hoşgeldin.doğum günün kutlu olsun.a.s.

Selam kızlar ne haber dün hiçgiremedim siteye dışarı çıkmıştık akşamda misafirlerim vardı anca fırsat bulabildim ..
Biz yarın kıbrısa gidiyoruz kızımla 10 filan yokum kızın okulu başlayacak az kaldı.
Fırsat bulursam oradan girmeye çalışırım ...

Bugün benim doğum günüm kızlar :sm_cool: 1 yaş daha aldık ama hala çıtırız demi :lepi:
Hediye bekliyom ama daha tık yok bakalım olsun be gidiyom ya en güzel hediye o bana.
Akşama tekrar girmeye çalışrım hanımlar

Selam kızlar ne haber dün hiçgiremedim siteye dışarı çıkmıştık akşamda misafirlerim vardı anca fırsat bulabildim ..
Biz yarın kıbrısa gidiyoruz kızımla 10 filan yokum kızın okulu başlayacak az kaldı.

Bugün benim doğum günüm kızlar :sm_cool: 1 yaş daha aldık ama hala çıtırız demi :lepi:
Hediye bekliyom ama daha tık yok bakalım olsun be gidiyom ya en güzel hediye o bana.

gul_43.jpg
bu gül sana.

happy-birthday.gif

papatyalar.gif

link atayım ama ben bu linkten bişey anlamdım.
napıyosun varya.herhangi birinin o,sanal objelerin üzerine tıkla,o,seni bunların yerine götürür ben öyle çözdüm.
ama link oku yinede
http://www.kadinlarkulubu.com/kadinlar-kulubu-yenilikler/316865-kk-sanal-alisveris-acildi-sicak-citir-cay-simidi-1-mesaj-puani.html

simit hemen bitmişti,halbuki sıcak sıcak simitler hergün cıkması gerekir oysa.:dilcikar:

takvacım sende hoşgeldin.doğum günün kutlu olsun.a.s.

Bi ayakkabı aldım..puanım bitmiş.kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Çok sosyetiğimdir :roflol: :roflol:

CanımcımmŞeniz nice yıllara inşallah
Hediye göndermek için puanım kalmadı..:1rolleyes:artık borcum olsun :eek:a.s.

hediye işini hiç beceremedim sana bol öpücükler tatlımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
nice mutlu uzun yıllar canımmmm

Ank06 doğumgünün kutlu olsun.Rabbim sevdiklerinle birlikte nice sağlıklı,huzurlu,mutlu yıllara eriştirsin.opuyorumnanaktan

doğum günün kutlu olsun canım nice sağlıklı,mutlu ,huzurlu,çıtır yıllara tatlım.

cikolatalimuzlupastadb3.jpg

pastanı yede öle gitt kıss,
hayırlı yolculuklar sağlıkla git gel.opuyorumnanaktan

Ank'cımHep olduğun gibi sevgi dolu ve neşeli kal. Nice mutlu yaşlara...
Tüm dileklerinin gerçekleşmesi dileğimle.Doğumgünün kutlu olsun!
5965dogum-gunu-hazir-sms-cep-mesaj5B15D.jpg

Bi ayakkabı aldım..puanım bitmiş.kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Çok sosyetiğimdir :roflol: :roflol:

CanımcımmŞeniz nice yıllara inşallah
Hediye göndermek için puanım kalmadı..:1rolleyes:artık borcum olsun :eek:a.s.

hediye işini hiç beceremedim sana bol öpücükler tatlımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
nice mutlu uzun yıllar canımmmm

Ank06 doğumgünün kutlu olsun.Rabbim sevdiklerinle birlikte nice sağlıklı,huzurlu,mutlu yıllara eriştirsin.opuyorumnanaktan

doğum günün kutlu olsun canım nice sağlıklı,mutlu ,huzurlu,çıtır yıllara tatlım.

cikolatalimuzlupastadb3.jpg

pastanı yede öle gitt kıss,
hayırlı yolculuklar sağlıkla git gel.opuyorumnanaktan

Ank'cımHep olduğun gibi sevgi dolu ve neşeli kal. Nice mutlu yaşlara...
Tüm dileklerinin gerçekleşmesi dileğimle.Doğumgünün kutlu olsun!
5965dogum-gunu-hazir-sms-cep-mesaj5B15D.jpg

dogum_gunu

ank canımmmm niçeeee yıllaraaaaa munckkkkkk

Çok teşekürler kızlar kaydirigubbakcemile3
Vallaha evdeyiz habire eşya topluyom yiyecek hazırlama derdindeyim hem eve bırakacam hemde giderken götürcem.
Hediyemiisterem ona göre kurtuluş yok :sm_cool:
Pasta içinde çok sağolun kızlar. hep birlikte mumları üfleyip yiyelim.
İyiki sizleri tanımışım hepinizi çok seviyorum durun ağlatmayın beni şimdi :kedi:

Canım mutlu yıllar opuyorumnanaktan 24 Eylülde benim doğum günümdü .Oğlum pasta almış , kzın parası yok ama organize eden o delikafadulden Tek hediye eşimden geldi ama kendisiyle çıkıp hediyemi kendim aldırdım he he .Ne me lazım genelde hiç olmayan şeyleri alıyor .Daha önce de yazmıştım pantolon alır popoma olmazdelikafaduldenAyakkabı alır ya küçük gelir ya da kayık gibi olur.Bu adam kesin elde kalmış ucuz malları alıyor kızlar.:jeyyar:Ben de işimi sağlama alıp artık kendi hediyemi kendim beğeniyorum naniknanik

ank arkadaşım nice mutlu yıllar diliyorum iyiki doğdun iyiki varsın

bird11xr6.gif

17_birthday_girl.gif

hayırlı bereketli yıllar geçirmen temennisi ile canım

Canım mutlu yıllar opuyorumnanaktan 24 Eylülde benim doğum günümdü .Oğlum pasta almış , kzın parası yok ama organize eden o delikafadulden Tek hediye eşimden geldi ama kendisiyle çıkıp hediyemi kendim aldırdım he he .Ne me lazım genelde hiç olmayan şeyleri alıyor .Daha önce de yazmıştım pantolon alır popoma olmazdelikafaduldenAyakkabı alır ya küçük gelir ya da kayık gibi olur.Bu adam kesin elde kalmış ucuz malları alıyor kızlar.:jeyyar:Ben de işimi sağlama alıp artık kendi hediyemi kendim beğeniyorum naniknanik
,,

Çok teşekkürler çıtırlarım hepinizi çok seviyorum kaydirigubbakcemile3 iyiyki varsınız çok güzel bir aile olduk burada ne mutlu bizlere kaydirigubbakcemile5 hediyem yok ama yarın tatile çıkıyorum en iyi hediye bu oldu aslında hihoyyyt

DogumGunu0011

Canımmm..nice yıllara olsun inşallah a.s.

X