Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canimsin tsekkürler sizlerde o kadar güzelsinizki opuyorumnanaktanbitoosum senin kadar güzel bu kelebek..opuyorumnanaktan
iyi geceler kk nın perikızları
hayırlı bayramlar
annemin adına bayramınızı kutluyoruz esmer güzelin kızıyım
ben annem düğün telaşındaaa yakında gelir annemmm :)
Oy oy yorulmuşmu benim ankım yaaa... dinlen biraz bari ... dur sana bir kahve vereyimde bir soluklan canım ... isteyen çıtırlarada verebilirim... opuyorumnanaktanselm çıtırlar ne haber nasılsınız hepiniz.
ben yorgunum biraz belim ağrıyor malum yaşlılık işte kafamçokkarıştı misafirlerim gittiler evde işler beni bekler.mafoldumben
Oy oy yorulmuşmu benim ankım yaaa... dinlen biraz bari ... dur sana bir kahve vereyimde bir soluklan canım ... isteyen çıtırlarada verebilirim... opuyorumnanaktan
hihoyyyt selaaaamm fıstıklar cıtırlarrr.
bugün biraz tenhalaştım hoş dünde hiç evde durmadık,tam 12 saat gezmişiz,valla gezmekten yorulmuş faziyette küt düştüm yatağa.
ama çok güzeldi dün uzun zamndır görmediklerim,özlediklerimi gördüm eşimle benim köyüme gittik.asıl bayram oralardaymış.
ank yoruldunmu canım.demek yaşlandın haaa.kafamçokkarıştı
tabi tabii çooooookkk hemdeeeee.kaydirigubbakcemile3 otur örgünü ör sen :hulya:yaşlı gaciii.:jeyyar:
terliğim bende içtim biraz önce kayfemi ooohhh özlemişim :içelim:
ank canım benim sen daha çıtırsın yorulmuşsun onun için yaşlandım sanıyorsun canım benim bir güzel dinlen geçer
gencim demi daha ablacım kendimi avutuyom işte :kedi:
yooo kim demiş yaşlısın işte..... yaşlııı yaşlıııı...lülülülülülü lülülülülülü
ewt yaşlıyım işte irnacım akannehir delikafadulden oh olsun bana :icecream: