40 ve +40 yaş

iyi akşamlar nasılsınız güzel haberler yok yine burda güneşime gecmiş olsunnn
çok üzüldüm hasta olan arkadaşlara gecmiş olsun acil şifalar dilerimmmm
kaydirigubbakcemile5
-----------------------------terlikkkk
canım işler bir türlü bitmiyor gece hep çaliştım perde yıkadım halıları yıkadım düğün olacak diye topla topla bitmiyor bide burda gelenk ler var gelin kıza tatlı yapılacak gidecek ben de çaktırmada tatlıcıda yapıtıryorum yoksa yapımıyorummmm eşim diyorki hanım yırtık ya kurban bayramında gelinimiz olsaydı yazık koyun la gidecektinn bunada güldükkkkkk allahım herkesin nasipini versin mutlu sağlıkllı kalın çıtırlar hayırlı bayram larrr
7968.gif

canim senin cok güzel telasin var yardim edebilseydim keske seve seve kosardim valla bir güzel yapardih her biseyi:lepi:
hayirli bayramlar neseniz mutlulugunuz keyfiniz huzurunuz eksik olmasin insallah :Saruboceq:öptüm cokopuyorumnanaktan

İyi geceler çıtırlar....
Bir kaç gün burada olamam herhalde misafirlerim geliyor...
Şimdiden bayramınız kutlu olsun hepinizin.
Daha nce mutlu bayramlarda hep beraber olmak dileğiyle..
Hepinizi çok öpüyorum kızlar...kaydirigubbakcemile3

İyi geceler çıtırlar....

Seninde aplam benim...Çok yorma kendini..Çok güzel geçsin bayramın...opuyorumnanaktan

İyi geceler çıtırlar....

canım benim seninde kutlu olsun bende seni çok öpüyorum her günün bayram gibi güzel olsun inşallah

canim senin cok güzel telasin var yardim edebilseydim keske seve seve kosardim valla bir güzel yapardih her biseyi:lepi:
hayirli bayramlar neseniz mutlulugunuz keyfiniz huzurunuz eksik olmasin insallah :Saruboceq:öptüm cokopuyorumnanaktan

opuyorumnanaktan yapardın canım bunu inanyorum sen farklısın be iyiki sen burdasın kk kk gülüsünnnkaydirigubbakcemile5 seninde huzurun keyfin hiç bozulmasın
haırlı sabahlar hayırlı günlerrrropuyorumnanaktan
--------------------------------:hulya::hulya::hulya: çok iş var mutvak beni bekliyor kıslar öptüm bende artık giremeemmm herhalde
a.s.:nazar: biraz özleyinnnnn
hihoyyyt düğünümüze devatlisinizzzzzz buyrunnnnhihoyyyt

günaydın ,hayırlı günler fıstıklar
hepinize teşekkürler,ilgilerinizden dolayı,2 gündür giremedim nete,,oğlum lattopu aldı kendininki,bozulmuş,
tomoğrafi sonucunu aldım ,perşembe günü,dr gösterdimiiitaş yada kum düşürdünmü diye sordu hayır dedim ,,böbrekte milimetrik bir şey görünüyo ,taş olabilir dedi,,ilaçlı film çekelim dedi,emin olmak için ,,ürolojiye yolladı,,bayramdan sonra gitçem,,ilaçlı filmde nasılki ,bilmiyom,,ilaçmı içiriyolar ,,acaba,
inşallah önemli bir şey yoktur
gündüz yapamıyorum temizlik,gece dedim yapayım,banyoyu
tuvalete por çöz döktüm,,ondanmı bilmem daha sonra boğazım acıdı,,çok fazla kalmadım aslında döküm çıktım,,beni bi ehvam aldı,,acaba porçzdenmi diye sabahı sabah ettim,geniz akıntısı ,yutkunma zorluğu,boğazımda yanma,,uyumadım,gerçi farenjitede böle oluyomda ,acaba yokmu,gecemi mahvetti,

opuyorumnanaktan

benan arkadaşımız rahatsız haberiniz varmı bilmiyorumda,,,beyin damarlarına kan gitmiyomuş,ilaç tedavisi görüyor,,
dün aradım konuştuk,çok acılarım var dedi,,ayağa kalkamıyom ,herkese slm söyledi, bana dua edin,dedi,
ilaçlı tedavinin sonuçlanmasını bekliyor dr ,
canım arkadaşım ,çok geçmiş olsun allah iyilikler versin ,dualarım seninle
en kısa zamanda aramıza dönersin inşallah
opuyorumnanaktan

hayırlı bayramlar arkadaşlar
şimdiden kutlayımda,,malüm bayram telaşı,giremiyebilirim nete
nice bayramlara sağlık ve huzur ile

günaydın ,hayırlı günler fıstıklar
hepinize teşekkürler,ilgilerinizden dolayı,2 gündür giremedim nete,,oğlum lattopu aldı kendininki,bozulmuş,
tomoğrafi sonucunu aldım ,perşembe günü,dr gösterdimiiitaş yada kum düşürdünmü diye sordu hayır dedim ,,böbrekte milimetrik bir şey görünüyo ,taş olabilir dedi,,ilaçlı film çekelim dedi,emin olmak için ,,ürolojiye yolladı,,bayramdan sonra gitçem,,ilaçlı filmde nasılki ,bilmiyom,,ilaçmı içiriyolar ,,acaba,
inşallah önemli bir şey yoktur
gündüz yapamıyorum temizlik,gece dedim yapayım,banyoyu
tuvalete por çöz döktüm,,ondanmı bilmem daha sonra boğazım acıdı,,çok fazla kalmadım aslında döküm çıktım,,beni bi ehvam aldı,,acaba porçzdenmi diye sabahı sabah ettim,geniz akıntısı ,yutkunma zorluğu,boğazımda yanma,,uyumadım,gerçi farenjitede böle oluyomda ,acaba yokmu,gecemi mahvetti,
canim cok gecmisler olsun ilacli film acaba damarlari acip tam olarak görünebilmesi icin verilen ilac olabilirmi bilemiyecegim hayirlisi insallah :Saruboceq:eek:puyorumnanaktan

opuyorumnanaktan

benan arkadaşımız rahatsız haberiniz varmı bilmiyorumda,,,beyin damarlarına kan gitmiyomuş,ilaç tedavisi görüyor,,
dün aradım konuştuk,çok acılarım var dedi,,ayağa kalkamıyom ,herkese slm söyledi, bana dua edin,dedi,
opuyorumnanaktan

benan arkadasimiza da cok gecmisler olsun rabbim sifa versin insallah dualarim onunla :Saruboceq:eek:puyorumnanaktan

Rahatsız olan arkadaşlarımıza Rabbim şifalarını versin ınşallah,ben de hepinizin mübarek Ramazan Bayramınızı tebrik ediyorum.Sağlıcakla nice güzel bayramlara....opuyorumnanaktan

sağlıkla geçireceğiniz ve sağlığımız yerinde olduğu için sükür edeceğiniz bir bayram geçirmenizi diliyorumopuyorumnanaktan

opuyorumnanaktan

Güneş, çok üzüldüm inan selam yolluyor, acil şifalar diliyorum iletirsen sevinirim. Dualarımız onunla.

Hepinize hayırlı Bayramlar..... Daha nice yıllar diliyorum

c__kolata_04.jpg

opuyorumnanaktan

anaa bende diyorumki bu kız hiç msn dede görünmüyor hatta bugün yazdım bisürü bişey msn sine yazdım gönderdim.
buraya hiç bakmadımkii gecenlerdede telden aradım cevap vermedi
hay allah yaa.ayy çok üzüldüm şimdi bak.ayy allahım nolur iyileşsin inşaşşlah evaldına bağışlasın rabbim.açil şifalaaarr benanıımm çok gecmiş olsun toprağım inşallah tezcek ayağa kalkkarsın canım benim.kocaman öpüyorum.opuyorumnanaktan

opuyorumnanaktan

Ablacım bizdende çok selam söyle..çok üzüldümmafoldumben
İnşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur:Saruboceq:
Umarım sende iyisindir..a.s.nazar mı değdi ablam sana yoksa:1hug::nazar:

X