40 ve +40 yaş

ewt yaşlıyım işte irnacım akannehir delikafadulden oh olsun bana :icecream:

mafoldumben eyvaahh kabul ettinn hemaaaaann..essahtanmı yaşlanıyon neee.:roflol:

kıs şaka yapıyoz sana,ne yaşlısı bee :1no2:.sen daha çoookklarını cepten cıkarırısın valla alkisalkisalkis

biz hem çıtırız hemde tecrübeli yaşlandğını kabul edenlerin vay haline ayol durun daha inşallah daha görecek günlerimiz var iyi bayramlar

Ayyy ayyy ne güldüm vallahi harikasınız yaaa çıtırlarım... sırnaşık şey
Yaşlanmak yokkkkk kafamçokkarıştı Hep genciz inşallah daha 18 yaşındayız yaaa :kedi: gençleri koltuk altından geçiririz vallahi gören yaşımı duyunca hayretler içinde kalıyor alkisalkisalkisbakımlı, güzel, kendine güvenen , harika çıtırlarızzzzz....... buyrunnnnnnnnn

yarın evlilik yıldönümüm ,kızlar,,iyisiyle,tatlısıyla koskoca bir 37 yıl geçti,38 .yıla gircez ,bakalım eşim hatırlıcakmı,,,37 yılda 6,veya 7 sefer kutlamışızdır,,kendisi böyle şeyleri hiç umursamaz ,gerç bende artık alıştım beklemiyorum hatırlamasını,,

Tebrik ederim mutluluğunuzun bir ömür daim olmasını temenni ederim... opuyorumnanaktan

İyi geceler hepinize çıtır çıtırlar... :teytey:

yarın evlilik yıldönümüm ,kızlar,,iyisiyle,tatlısıyla koskoca bir 37 yıl geçti,38 .yıla gircez ,bakalım eşim hatırlıcakmı,,,37 yılda 6,veya 7 sefer kutlamışızdır,,kendisi böyle şeyleri hiç umursamaz ,gerç bende artık alıştım beklemiyorum hatırlamasını,,

Maşallah ablacım :nazar: darısı bizim başımıza inşallah..

Koskoca bir yıl aslında nasıl geçiyor yıllar değilmi ..

Daha nice mutlu yıllara olsun ablam benim .kaydirigubbakcemile3

Hayırlı sabahlar herkese,malum bu gün okulların ilk günü Rabbim hepimizin evlatlarına başarılar versin,opuyorumnanaktan

günaydın çıtırlarımopuyorumnanaktan

hayirlarla
dolu bir
gün diliyorum
hepiciginize
1004200912513141t81v4bzzqh0foylxnq80yu64kzgkiqs2hipvscn0erng2897.jpg

mutluluklar güneş,a.s.
kıs benden tam 10 sene önce gidiyorsun. alkisalkisalkis.acısıyla tatlısıyla geldi gecti demiii.allah ağzınızın tadını bozmasın inş.:Saruboceq:

Ayyy ayyy ne güldüm vallahi harikasınız yaaa çıtırlarım... sırnaşık şey
Yaşlanmak yokkkkk kafamçokkarıştı Hep genciz inşallah daha 18 yaşındayız yaaa :kedi: gençleri koltuk altından geçiririz vallahi gören yaşımı duyunca hayretler içinde kalıyor alkisalkisalkisbakımlı, güzel, kendine güvenen , harika çıtırlarızzzzz....... buyrunnnnnnnnn

yavruum ,fıstığım kaç yaşındasın :jeyyar: :jeyyar:

accık sana laf atayım dur.,yerim seni harika cıtırııımm.:roflol:

evett arkadaşlar okullar acıldı,bütün öğrencilere başarılar,ailelere sabır ve kolaylık versin dileklerimi yolluyorum.maddi manevii her şekilde rabbim yardım etsin.:Saruboceq::Saruboceq:

Daha nice yıllara Güneşçiğim...

Çıtırlar tünaydın.....Kendimizi her daim çıtır saymalıyız... Dimi ama?:):)

mrb nasılsınız cıtırlar bende yaşlandım ya bakmayın cıtırlar dedigime kendimizi aldatıyoruz diz tutmaz bacak tutmaz işte kandır kendini böyle gencim diye

iyi akşamlar çıtırlar ne haber bugün dışarı çıktık bizde kızla alışveriş işte yorulmuşum ama ayaklarım hala sızlıyor.
lereenim aradı bugün telefonda görüştük kısmet olmadı görüşmek inşallah bir dahaki sefere .

Nice yıllara ablacım..alkisalkisalkis
Dile kolay.. 37 sene:1hug:
İnşallah,kutlamışsınızdır a.s.

X