40 ve +40 yaş

yerimsenibengeşmiş olsun kolay gelsin terlik küçük çoçuk olunca hele bide okulu oluncaaaa zorrrr kolay geleeeopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5 :lepi:
kaydirigubbakcemile5 canısı iftar saati yaklaşyordu kaydirigubbakcemile5
40/40 topiğnde ben irna ve dağim vardı onu soylemiştimmmm tabiki hepimiz burdayyızzzzz:1rolleyes::1rolleyes::1rolleyes:

Teşekkürler canım. Vallahi doğru küçük olunca vede okula başlayınca işler daha zormuş :gitme:eek:lsun esmerim yaaa sağlıklı olsun da değilmi onlar için varız değilmi şutarafagitti O an bende vardım ondan yazdım isimleri düşünerek yazmadım canım... hiç aykırı bir düşünce aklımdan dahi geçmedi. Bende uzun zamandır pc açamadığım için müsait olup yazınca o an cevap vermek istedim tatlım aklına bişey gelmesin... opuyorumnanaktanima yok yani rahat ol birtanem... :hulya:ay ay bu örgü örmeyi çok beğendim

effect036atiyegh7.gif

Günaydın hanımağalar....
Cumanız mübarek olsun tüm dualarınız kabul olsun ...
Misafirlerim yarına geliyor ertelendi işleri çıkmış bugün yemek işlerimi halletmem lazım ki yarına rahat ederim...

Güzellerim çıtırlarım,nasıl keyifler?Cumanız mübarek olsun.Bayram telaşı başladı.Neler yapıyorsunuz bayram için hamaratlar?

hepinize selamlar...güneşi teleden aradım. bayram sonrasına kalmış, renkli film istemişler canı sıkkındı haberiniz olsun. bugün girmemiş siteye hep merak ettik

sizler iyimisiniz? tatlı bir bayram telaşı var. hepinize kolay gelsin...

Hepinize hayırlı bayramlar diliyorum herşey gönlünüzce olsun inşallah

Hayırlı iftarlar canlarım... cokacimcoook:Saruboceq:
Güneşime geçmiş olsun diyorum inşallah hayırlı haberler alırsın canım benim...:teselli:
Yarın arife bayram temizliği bittimi arkadaşlar... tatlılar hazırlanıyormu?... CADIARZU

iyi akşamlar nasılsınız güzel haberler yok yine burda güneşime gecmiş olsunnn
çok üzüldüm hasta olan arkadaşlara gecmiş olsun acil şifalar dilerimmmm
kaydirigubbakcemile5
-----------------------------terlikkkk
canım işler bir türlü bitmiyor gece hep çaliştım perde yıkadım halıları yıkadım düğün olacak diye topla topla bitmiyor bide burda gelenk ler var gelin kıza tatlı yapılacak gidecek ben de çaktırmada tatlıcıda yapıtıryorum yoksa yapımıyorummmm eşim diyorki hanım yırtık ya kurban bayramında gelinimiz olsaydı yazık koyun la gidecektinn bunada güldükkkkkk allahım herkesin nasipini versin mutlu sağlıkllı kalın çıtırlar hayırlı bayram larrr
7968.gif

Herkese hayırlı akşamlar...Nasılsınız arkadaşlar uzun zamandır giremiyordum ama artık tatil bitti malum, inşallah daha sık girebilcem siteye...Selam ve Dua ile.....opuyorumnanaktan

hepinize selamlar...güneşi teleden aradım. bayram sonrasına kalmış, renkli film istemişler canı sıkkındı haberiniz olsun. bugün girmemiş siteye hep merak ettik

sizler iyimisiniz? tatlı bir bayram telaşı var. hepinize kolay gelsin...

Hepinize hayırlı bayramlar diliyorum herşey gönlünüzce olsun inşallah

sagol canim haber verdigin icin tesekkürler merak etmistik günesimizi
cok gecmisler olsun rabbim sifa versin insallah :Saruboceq:
hayirli bayramlar canim neseniz sagliginiz mutlulugunuz bol osun insallahopuyorumnanaktan

X