40 ve +40 yaş

Yok canımcım..ben beğenmedim..:1rolleyes:biz bu kadar yaşlımıyız:sm_cool:.Biz sitenin en çıtır gurubuyuz bikerem :roflol::roflol:
Hayırlı iftarlar kızlar..:1hug:bende yarına inşallah:Saruboceq:
Halamı yolcu ettim çok şükür..:dance:keyfim yerinde..opuyorumnanaktan

Canımcım bak hanımlardaki enerjiye diye beğendim... delikafadulden Biz öyle tabiiki değiliz yaaa çıtırız biz tatlım çıtır çıtırından... olsun kaç yaşında olursak olalım bizde böyle yılmadan enerjiden kaybetmiyeceğiz inşallah... sırnaşık şey

Hayırlı iftarlar arkadaşlar az kaldı. Allah oruçlarınızı ve dualarınızı kabul etsin çıtırlarım... opuyorumnanaktan esmerim hepimiz buradayız tatlım... :enbuyukkk: Okullar açıldığı için hergün okulda oluyoruz, biz birinci sınıf anneleri koşturarak gel , bayram temizliği vs vs bu arada üstünüze afiyet hastalandımda boğazlarımdan doktora gittim , bronşit başlangıcıymış ilaçlar kullanıyorum... Umarım hepiniz iyisinizdir :uhm:
gecmişler olsun terlik.haklısın aynen öle,vucut yatakta ısınıyo,kalkıncada üşütüyoz.benimde boğazım acıyo,sanki içim yanıyo.

hayacanlandım kısss Şeniz
Yok canımcım..ben beğenmedim..:1rolleyes:biz bu kadar yaşlımıyız:sm_cool:.Biz sitenin en çıtır gurubuyuz bikerem :roflol::roflol:
Hayırlı iftarlar kızlar..:1hug:bende yarına inşallah:Saruboceq:
Halamı yolcu ettim çok şükür..:dance:keyfim yerinde..opuyorumnanaktan
kıs o yaşa gelmedik çiçeğim ama gelirsekde öyle hareketli,çoşku dolu olmayı ben isterimkii hihoyyyt

halacına güle güle diyim ...miiiii :teytey:

irnacım bebişe yakın olsakda bizler de batiler örsek bizde hiç bebiş yok en küçük yegenim 12 yaşında:emir_bebek:

he kıııss ne güzel olurdu,ben fazla aram yok örgüyle kısda başımın etini yiyo sen niye bişey örmüyosun diye.
caktırmadan hazır alcammı süprizzzzz

Hayırlı iftarlar arkadaşlar az kaldı. Allah oruçlarınızı ve dualarınızı kabul etsin çıtırlarım... opuyorumnanaktan esmerim hepimiz buradayız tatlım... :enbuyukkk: Okullar açıldığı için hergün okulda oluyoruz, biz birinci sınıf anneleri koşturarak gel , bayram temizliği vs vs bu arada üstünüze afiyet hastalandımda boğazlarımdan doktora gittim , bronşit başlangıcıymış ilaçlar kullanıyorum... Umarım hepiniz iyisinizdir :uhm:

yerimsenibengeşmiş olsun kolay gelsin terlik küçük çoçuk olunca hele bide okulu oluncaaaa zorrrr kolay geleeeopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5 :lepi:
kaydirigubbakcemile5 canısı iftar saati yaklaşyordu kaydirigubbakcemile5
40/40 topiğnde ben irna ve dağim vardı onu soylemiştimmmm tabiki hepimiz burdayyızzzzz:1rolleyes::1rolleyes::1rolleyes:

buğün dra gidecekti sonuçları göstermeye keşke daha erkenken arasaydım telle şimdi aklım onda kaldı

hanımlar bir arkadaş aradı şimdi 500 yasin demişler bebek için alırmısınız birer tane

X