Buradayım canım.Bu aralar bazı problemlerim var.Çözer çözmez buradayım Hoşçakal..Realist nerelerde bilen varmı kızlar
aynen kızımda alıştım diyor. dört aydır cekiyor çocuğum.dört ay öncesine kadar başka hastalanmalarında bile ateşi olmazdı.
eşya ve gelinlik için, istanbula gitmişti nişanlısıyla.havalar çok sıcaktı ,oralarda girdiği mağazalarda çalışan kilımalardan vürüs kapma ihtimalinden çok korkuyoz.aklımıza başka hiç bir şey gelmiyor anlıcan çiçeğim.
ama çok duygulandım inanırmısın zahmet edip bakman.ağlıcam nerdeyse yaa.senağlama iyiki varsınız valla iyiki.
Tünaydın Altın kızlar
Birbirimize iyi haberler verelim inşallah
miyaze ablamm allah kabul etsinn
her ne kadarr benim yaşım 27 olsada bu topikii çok sefiyomm
kusuruma bakmassınızz umarımm nie geliyom diee
Tünaydın Altın kızlar
Birbirimize iyi haberler verelim inşallah
önce ondan şüphe edildi ama kullandığı ilaçlar fayda vermedi canım.irnacım benim oğlumda geçen sene sürekli ateşleniyordu.bir sürü tahliller yapıldı en sonunda idrar yolları enfeksiyonu çıktı.eğer öyle birşeyse korkma ilaçla tedavi ediliyor.nedeni bir an önce bulunur inşallah.
maşallah oğlunda çok yakışıklı.
hiç vermemmi.dün kızımın telefonu ve interneti bağlandı.köyde bir ilkki yaşıyorlar.
ve hemen msn de görüşme yaptık ne sevindim hihoyyyt hihoyyyt anlatamam.onu iyi kötü gördüm yaa çok şükür.
ne garip değilmi,köyün suyu yok neti var :uhm: kafamçokkarıştı
Merhaba çıtırlarım nasılsınız?... yokluğumun farkına varıldımı bilmiyorum geçmiş yazılara bakamadım daha ama sizleri çokkkk özledimmm.... :roflol:
Umarım iyisinizdir. Çıtırlar görünürde yoklar şu an pc me yeni kavuştum kızlar bugün kasayı bilgisayarcıdan getirdi eşim... o kadar alışmışım ki sizlere çok özledimmm...
günaydın arkadaşlar.güzel bir hafta. hepinizin işleri rast gitsin diyorum.
terliğim hoş geldin.bende farkettim hatta profiline yazayım nerdesin diye ama acık değildi.neyse burdasın ya sonunda.
murgizinannesi gözün aydın canım,hadi iki gün kaldı sabret az daha,sonra sevinç senin olsun inşallah,allah kavuştursun sağsağlim.