------------------------GÜNAYDIN ÇITIRLARRRRRRRRRRRRRR
-------------------40 40 HANIMLARIIIIII
murgizinannesi güle güle gelsinler
sen işine bak tatlım ne güzel torun geliyor sana
Murgizinannesi gözünüz aydın ne mutlu size torunda geliyor şimdi ne sevilir şimdi
tünaydın hanımlar.
murgizim kolay gelsin tatlım.şimdi sen heyacanlısındır.ooooooooo etekler zil çalıyodur hemde.:dilcikar: kaydirigubbakcemile2
ooofff bu gece rüyamda.eşim ceza evine düşmüş.
ne halt ettiyse artık.:uhm:
ve kadınlarla aynı yerde kalcakmış.ayy öyle kıskanıyorumki,evden çift kişilik yatak götürüp,kadınlarla yanlız bırakmamak için orda kalmak istiyorum.rüyanın aksiliğide,onca kadının içinde tek erkek benimki tövbe tövbe yaa:mymeka:
sabah kalktım cıkışıyorum adama,ne suc işledinde,ceza yerine ödül aldın bakalım diye.oda
----- bu gece devamını gör,iyce öğren sucumu,hemen işleyim.
demezmi.
ayy öldürcek bu adam beni yaaa::çok üzgünüm:
tabii şakadan pat küt yapıştırdım iyice :mymeka: :mymeka:
ama hala etkisindeyim haa kaydirigubbakcemile3
gününüz aydın olsun kızlar
murgizinannesi allah kavuştursun canım.
günaydınnasılsınız ben çok heyecanlıyım inş allahın izniyle sorunsuz gelirler kızımla fırlama oğlu hava bugün kötü uçak inş sorunsuz kalkar yinede hayırlısı olsun diyorum sağsalim gelirler inş hepiniz sevdiklerinize kavuşun en kısa zamanda dua edin kazasız gelsinler kuşlarım hepinizi öpüyorum
herkeslere slmlar bize ayrılan topiğe bakım dedim ya:sm_cool:sankim benim enerjim eksik kalmış burada hadi canlanın birazkaydirigubbakcemile2 ben daha torun istemiyom 2. balayı felan ooo daha neler neler istiyom sengözlerimebaksanabbir sürü şey ya hiç yaşayamadım gençlimi de geri istiyom bulan varsa benimdir.şimdilik öptüm hepiniziŞeniz
tünaydın arkadaşlar.
ya çoğu arkadaşlar yoklar.anlıyorum tatil,ama ne bileyim gözüm arıyo işte.
umarım tatilleri iyi geciyordur.
bugün hayatımda bir değişiklik yaptım.
çatallarla,kaşıkların yerlerini değiştirdim.......:roflol::uhm:sositososito
herkeslere slmlar bize ayrılan topiğe bakım dedim ya:sm_cool:sankim benim enerjim eksik kalmış burada hadi canlanın birazkaydirigubbakcemile2 ben daha torun istemiyom 2. balayı felan ooo daha neler neler istiyom sengözlerimebaksanabbir sürü şey ya hiç yaşayamadım gençlimi de geri istiyom bulan varsa benimdir.şimdilik öptüm hepiniziŞeniz
günaydınnasılsınız ben çok heyecanlıyım inş allahın izniyle sorunsuz gelirler kızımla fırlama oğlu hava bugün kötü uçak inş sorunsuz kalkar yinede hayırlısı olsun diyorum sağsalim gelirler inş hepiniz sevdiklerinize kavuşun en kısa zamanda dua edin kazasız gelsinler kuşlarım hepinizi öpüyorum