İnanmaktan degilde gelenek diye yapmak istiyorum sadeceYumurta galan veriyorlar sanırım bebeğe. Aman ben inanmıyorum gerçi öyle şeylere. Yapan arkadaşlar vardır muhakkak.
O zaman süsle püsle bebişini anneanne ya da babaanneye falan götür. Onlar da yumurta verecekler bebeğe sanırım. Bize öyle yapmışlardır. 40 uçurma diye gitmemiştik gerçi ama. Bildiğim tek şey bu :)İnanmaktan degilde gelenek diye yapmak istiyorum sadece
40 kere havaya atıp tutuyorsun galiba
40 kere uçuruyorsun cocugu
SSüper cevap
Pardonda dalga geçmenin ne gereği var acaba..güzel buldugum şeyleri yapmak istiyorum sadceeçocuğumu kırkında uçurmadım... şu an 7 yaşında herhangi bir sorun yaşamadık çok şükür.gayet normal yani.
Gözün aydınn ozamançocuğumu kırkında uçurmadım... şu an 7 yaşında herhangi bir sorun yaşamadık çok şükür.gayet normal yani.
En çok burda yorum alırım lütfen konumu taşımayın.. Kızlar 40 uçurmada neler yapılıyor fikir verirmisiniz yani bebegin kırkının çıkmasında
Bizim ailedede yeni bebiş var geçen söylediler bebiş gezdirilicekmiş yumurta tuz gibi şeyler verilicekmiş galiba ama ben puğaça yapıcam yumurta tuz un karışımı olmamı ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?