• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hpv korkum

Nasıl geldi Aslı beni bugün kolonoskopi biyopsi aldı siğilleri yaktı çok zor oldu kim kolay dediyse yalan yani hocam rahim ağzının altında anormallik görmüş almış patolojiye yolladı siğiller baya sıkıntı yaptı bana şimdi biyopsi sonucunu bekliyorum sakın aksatmayın 16 illa zarar veriyor bana dedi ki çok dikkat etmen lazım aşını ol mutlaka yoksa atlatamayız kim acısız diyorsa cidden insanınına göre değişiyor ben 2 tane yüksek ağrı kesiciyle ağrılarım yatıştı
Dedi tekrar zarar vermemek için Leep yaptım

Nasıl geldi Aslı beni bugün kolonoskopi biyopsi aldı siğilleri yaktı çok zor oldu kim kolay dediyse yalan yani hocam rahim ağzının altında anormallik görmüş almış patolojiye yolladı siğiller baya sıkıntı yaptı bana şimdi biyopsi sonucunu bekliyorum sakın aksatmayın 16 illa zarar veriyor bana dedi ki çok dikkat etmen lazım aşını ol mutlaka yoksa atlatamayız kim acısız diyorsa cidden insanınına göre değişiyor ben 2 tane yüksek ağrı kesiciyle ağrılarım yatıştı
Benim hpv 16-18 dışında diğer yüksek tipli riskler pozitif geldi. Doktor kolposkopi yapalım demedi. Siğilleri yaktı lokal anestezi ile gerçekten çok acı veriyor şimdi krem verdi oraya yatmadan önce sürücem. Bağışıklığını güçlendir 1 sene sonra tekrar kontrole gel dedi ben kolposkopi kesin yapar diye bekliyordum. Aşıyı da bugün aldım 1. Dozumu oldum hemen. Allah şifa versin hepimize mehtapcım

Benim hpv 16-18 dışında diğer yüksek tipli riskler pozitif geldi. Doktor kolposkopi yapalım demedi. Siğilleri yaktı lokal anestezi ile gerçekten çok acı veriyor şimdi krem verdi oraya yatmadan önce sürücem. Bağışıklığını güçlendir 1 sene sonra tekrar kontrole gel dedi ben kolposkopi kesin yapar diye bekliyordum. Aşıyı da bugün aldım 1. Dozumu oldum hemen. Allah şifa versin hepimize mehtapcım
Beni de kolkoskopi biyopsi yaparken anormal hücre gördüğünü söyledi leep yönetimiyle aldı siğiller büyüdüğü için dikiş atması gerektiğini söyledi tiroit için de tahlil yapıp patolojiye gönderdi inşallah kötü çıkmaz

Beni de kolkoskopi biyopsi yaparken anormal hücre gördüğünü söyledi leep yönetimiyle aldı siğiller büyüdüğü için dikiş atması gerektiğini söyledi tiroit için de tahlil yapıp patolojiye gönderdi inşallah kötü çıkmaz
Benden tavsiye kesinlikle kolkoskopi yaptırın uzman doktorla tedavime devam ediyorum

Offf o kadar yoruldum ki dilimde de siğil gördüm yarın kbbye gidicem. Doktor kolposkopi yapmadı ama siz böyle deyince şimdi yaptırsam mı diyorum. 25 yaşındayım doktor 30 yaşına kadar atarsın vücudundan dedi ama bilemedim
Doktora söyle mutlaka yaptır doktorum hafife alınacak bir şey değil dedi

Evet canım 16 çıktı smear temiz çıkmıştı ama kolkospoki de anarmol hücre çıktı yaptır bence
Bugün yine başka doktora gittim kolposkopi yapılması gerekli mi diye sordum smear negatif Hpv16-18 gelmediği için 6 ay sonra tekrar smear alalım dedi. Artık doktorları dinlemeye ve akışa bırakmaya karar verdim çok yoruldum Allah hepimize bol şifa versin…. 🥲

Bugün yine başka doktora gittim kolposkopi yapılması gerekli mi diye sordum smear negatif Hpv16-18 gelmediği için 6 ay sonra tekrar smear alalım dedi. Artık doktorları dinlemeye ve akışa bırakmaya karar verdim çok yoruldum Allah hepimize bol şifa versin…. 🥲
sen daha iyi bilirsin çok geçmiş olsun hepimize aiğil var mıydı genital bölgende

Kremlerin ismi nedir bana da verdi 2 tane

Merhaba öncelikle şunu anlatayım hpv virüsünün bi sürü çeşidi var ,tehlikeli olanı ve olmayanı, çoğunlukla cinsel temas ile bulaş olur ve prezervatif bunu önleyemiyor , kirli havuz vs dende bulaş olduğu görülmüş, ilk önce kolposkopi yapılır ben yaptırdım kesinlikle korkma ,kapsamlı bi muayene gibi düşün, once bi sıvı surup parça alıyorlar kesinlikle hissetmedim öyle diyim ,onu patolojiye gönderiyorlar, sonuç 1 ay süreyle çıkıyor, ben ist Bakırköy Dr Sadi de oldum , celal hoca vardı işinde çok iyidir , bende kronik servisit yani iltihap çıktı, doğumda vs mutlaka doktora söylemelisiniz bu durumu , normal doğumlarda bebeğe bulaşabiliyor ,doğum sonrası bebeğime KBB kontrol yapmıştı, korkulacak bi durum yok , aşı içinde şunu söyleyebilirim çok maliyetli ve bunun üstüne makale yazdım diyebilirim ,bu aşıyı virüsü kapmadan once yapmak gerekiyor ,bulaş olduktan sonra bi ise yaramıyor diye okudum , bagisikliginixi güçlendirin, bu virüs vücuttan tamamen atılmaz, bağışıklığı güçlü tuttuğun sürece sigilin olmaz ,umarım anlatabilmisimdir
kronik servisist için nasıl bir tedavi oldunuz. Bende de kronik servisist yazıyor henüz doktora göstermedim ama merak ediyorum

kronik servisist için nasıl bir tedavi oldunuz. Bende de kronik servisist yazıyor henüz doktora göstermedim ama merak ediyorum
Bir şey sormak istiyorum kronik servisist smear sonucunda mı yazıyor acaba. Bende kirli zemin mevcut ve yoğun polimorfonükleer lökosit mevcut diyor hangi hastalığı işaret eder bu durum doktorum bir ilaç vermedi başka doktora gittim antibiyotik verdi flagly günde 2 doz ve azitromisin günde 1 doz ama mahvetti beni içtiğimden beri kusuyorum elim kızardı 3 gün içip bıraktım

Bir şey sormak istiyorum kronik servisist smear sonucunda mı yazıyor acaba. Bende kirli zemin mevcut ve yoğun polimorfonükleer lökosit mevcut diyor hangi hastalığı işaret eder bu durum doktorum bir ilaç vermedi başka doktora gittim antibiyotik verdi flagly günde 2 doz ve azitromisin günde 1 doz ama mahvetti beni içtiğimden beri kusuyorum elim kızardı 3 gün içip bıraktım
Merhaba; ben hpv sonrası doktorum kolposkopi yaptı biyopsi yaptı ve sonucumda kronik servisit yazıyor ama henüz doktora göstermedim . İnşaallah hayırlı kolay tedaviler nasip etsin hepimize

Back
X