• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hpv korkum

Nasıl geldi Aslı beni bugün kolonoskopi biyopsi aldı siğilleri yaktı çok zor oldu kim kolay dediyse yalan yani hocam rahim ağzının altında anormallik görmüş almış patolojiye yolladı siğiller baya sıkıntı yaptı bana şimdi biyopsi sonucunu bekliyorum sakın aksatmayın 16 illa zarar veriyor bana dedi ki çok dikkat etmen lazım aşını ol mutlaka yoksa atlatamayız kim acısız diyorsa cidden insanınına göre değişiyor ben 2 tane yüksek ağrı kesiciyle ağrılarım yatıştı
Dedi tekrar zarar vermemek için Leep yaptım

Nasıl geldi Aslı beni bugün kolonoskopi biyopsi aldı siğilleri yaktı çok zor oldu kim kolay dediyse yalan yani hocam rahim ağzının altında anormallik görmüş almış patolojiye yolladı siğiller baya sıkıntı yaptı bana şimdi biyopsi sonucunu bekliyorum sakın aksatmayın 16 illa zarar veriyor bana dedi ki çok dikkat etmen lazım aşını ol mutlaka yoksa atlatamayız kim acısız diyorsa cidden insanınına göre değişiyor ben 2 tane yüksek ağrı kesiciyle ağrılarım yatıştı
Benim hpv 16-18 dışında diğer yüksek tipli riskler pozitif geldi. Doktor kolposkopi yapalım demedi. Siğilleri yaktı lokal anestezi ile gerçekten çok acı veriyor şimdi krem verdi oraya yatmadan önce sürücem. Bağışıklığını güçlendir 1 sene sonra tekrar kontrole gel dedi ben kolposkopi kesin yapar diye bekliyordum. Aşıyı da bugün aldım 1. Dozumu oldum hemen. Allah şifa versin hepimize mehtapcım

Back