• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

40' li yaslardaki gebe kalmak isteyenler

Selamlar eylülde 40 yaşımı doldurdum...ilk bebeğimi 36 buçukta kucağıma aldım tam 4 sene sonra 2. Ye kavuşmama az kaldı...

Gayet doğal oldu ikisi de ateş ölçme yöntemi kullanacaktım gerek kalmadan korunmayı bıraktığım ilk ay hamile kaldım...

Sorunsuz bu güne geldim umarım sağlıkla kucağıma alırım...
İsteyen herkes de aynı kolaylıkla alır bebeğini kucağına....

Evet bazen bende umudumu kaybediyorum diyorum rabbim o duyguyu banada nasib edecekmi umitsizlige kapilmamak mumkun degil 12. Ayim bitiyor bir düşügüme üzülsemmi sevinsemmi bilemedim en azindan hala olabiliyor bunu anlamiş oldum ama yumurta kalitesinden dolayi bundan sonrada düşük olma ihtimali yüksek tabiki
Dedigin gibi en azindan kendilignden gebe kalabildigini gordn bundan sonrasi tedaviyle dha kolay olucak gibi geliyr bana umitsizlige kapilma asla. Bende o da yok bu aralar uzun zaman oldu.

Selamlar eylülde 40 yaşımı doldurdum...ilk bebeğimi 36 buçukta kucağıma aldım tam 4 sene sonra 2. Ye kavuşmama az kaldı...

Gayet doğal oldu ikisi de ateş ölçme yöntemi kullanacaktım gerek kalmadan korunmayı bıraktığım ilk ay hamile kaldım...

Ooo superr yaa, cok tsk edrim cnm yazip umut verdigin icin cok sevindm gercekten. Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insaAllah:anne::dua:

Tebrik ederim canim hayirlisiyla kucagina al insallah bizler icinde dua et hamilenin duasi tutarmis

Mrb cnm, yas kac guzelim sakincasi yoksa kendime yakin birilerini ariyrm onlardaki guzel gelisme bana ve benim gibilere de umut olucak inaniyrm.ovulasyonu eczaneden aldm 5 tane var icinde 29 tl ye aldm pahali degilmi ya ve de 5 gunluk.. ya o gunler icinde yymurtlama olmazsa tekrar bi 29 tl daha mi vericem anlamadim
Benim yaş 40 canım. İkinci evliliğim. 35 yaşımdayken çok sağlıklı bir bebekten vazgeçmek zorunda kaldım. Hayatımın ennnn büyük pişmanlığıdır. Bir yıldır bu eşimle evliyim, uğraşıyorum tekrar olsun diye :(( bu ay farklı şeyler yaşıyor gibiyim inşallah bu ay gelmiştir tekrar meleğim. Çok sıkı çalıştık, ovu testiyle takip ettim. Nettenbsipariş edince ucuz oluyor. Bir kaç aydır civanperçemi içiyorum, bal çörekotu yapıyırum, adama keçiboynuzu pekmezi içiriyorum. Bu ay bi de farklı bişeye başladım eğer tutmuşsa yazıcam onu da, inşallah tutunmuştur

Benim iki aydır 23 günde oluyordu reglim. O hesaba göre benim beş gün geçti. Ama ovu testine göre geç yumurtladım yani 1 martta olabilirim . Ben yine de yarın kan vermeyi düşünyrm

Anladm cnm bende genc yaslarda ikinci bebegimi aldirdm en buyuk pjsmanligimdan biridir. InsaAllah hamilesindir bu ay, nedir o yaptigin sey tatlim tutmasada yaz merak ettim:) ya ben bu yumurtlama olayini cozemedim bende 28 29 gunde bir olugrm regl buna gore 14 yada 15.gyn yumrtlama gerekiyr ama daha gec oluyrm sanki bi tuttyramadm eczanede. Ovulasyn testi aldim 5 lik ama ogrendim ki burdaki arkadaslardan yanlis yapmisim int.te daha uygunlari varmis

Bende esime keciboynuzu pwkmezi iciriyrm tadini begenmiyr ama dayiyrm zorla:) hayut tohumu aslanpencesi gibi bitkiler iciyrm arada,ve gercekten regli duzenleyici ve agriyi gecirici ozelliklerede sahip Yuce Allaha nekadar sukretsek az

Benim yaş 40 canım. İkinci evliliğim. 35 yaşımdayken çok sağlıklı bir bebekten vazgeçmek zorunda kaldım. Hayatımın ennnn büyük pişmanlığıdır. Bir yıldır bu eşimle evliyim, uğraşıyorum tekrar olsun diye :KK43:( bu ay farklı şeyler yaşıyor gibiyim inşallah bu ay gelmiştir tekrar meleğim. Çok sıkı çalıştık, ovu testiyle takip ettim. Nettenbsipariş edince ucuz oluyor. Bir kaç aydır civanperçemi içiyorum, bal çörekotu yapıyırum, adama keçiboynuzu pekmezi içiriyorum. Bu ay bi de farklı bişeye başladım eğer tutmuşsa yazıcam onu da, inşallah tutunmuştur

Benim yaş 40 canım. İkinci evliliğim. 35 yaşımdayken çok sağlıklı bir bebekten vazgeçmek zorunda kaldım. Hayatımın ennnn büyük pişmanlığıdır. Bir yıldır bu eşimle evliyim, uğraşıyorum tekrar olsun diye :KK43:( bu ay farklı şeyler yaşıyor gibiyim inşallah bu ay gelmiştir tekrar meleğim. Çok sıkı çalıştık, ovu testiyle takip ettim. Nettenbsipariş edince ucuz oluyor. Bir kaç aydır civanperçemi içiyorum, bal çörekotu yapıyırum, adama keçiboynuzu pekmezi içiriyorum. Bu ay bi de farklı bişeye başladım eğer tutmuşsa yazıcam onu da, inşallah tutunmuştur
Canim herseyde bir hayir vardir diyelim. Rabbim affetsin insallah bu yaslarda bebek diye sayiklayan tek olmadigima sevindim. Insallah bizimde kucagimizi doldurur Rabbim

Sagolun arkadaslar paylastiginz icin yalniz birakmadiginz icin Allah razi olsun. InsaAllah once sizlere nasip etsin guzel Mevlam cani gonulden diliyrm yine ben tattim o guzel duyguyu sizlere de tattirsin. Ama gelismeleri iyi yada kotu paylasalim olur mu? Belki hem bizim durumda olup paylasimlari okuyanlarada bi nebze umut olur.

Kan vermekten vazgeçtim çünkü tuttuysa bile bugün ancak 6.günü rahme yeni gelmiştir. Batışmalar, hafif tatlı ağrılar oluyor, fün gece göğüs uçlarım kaşınır gibi oldu ama şişlik hassasiyet falan yok. Bugün test yaptım, hayalet var gibi sanki, zorla görmeye çalışıyorum :))) bir de siz baksanıza

Eklentiler

• Screenshot_2017-02-22-11-15-31.png
    Screenshot_2017-02-22-11-15-31.png
    337,2 KB · Görüntüleme: 71
Back