- Konu Sahibi umutla gel
-
Hcg bakildi ilk sonuc 142 ikinci deger 418 .cok sukurSagol canim.darisi isteyen herkese ins.ben 44 yasindayim.23 ve 17 yaslarinda iki erkek evladim var.ikinci oglumdan sonra tuplerimi baglatmistim.sonra bosandim.gectigimiz aralik ayinda ikinci evlilik yaptim.esimin ilk evliligi.hic cocugu yok dolayisiyla.biz tup bebek denedik.istanbul kalamis tup bebek merkezinde.dr um omer bey.ben ingilterede yasiyorum.tr de yaptirmayi daha uygun gorduk.ilk denememizdi.su anda tutundu bebegim yada bebeklerim.onu bilmiyorum henuz.ins boyle devam eder.sali gunu kan tahlilim var .hcg bakilicak.o yuzden daha pek sevinemiyorum ordanda iyi sonuclar alirim insallah.
Ay valla bilmiyom olabilir mi acaba?
Maşallah çok iyi. Hep böyle gitsin inşallahHcg bakildi ilk sonuc 142 ikinci deger 418 .cok sukur
Sagol canim benim insMaşallah çok iyi. Hep böyle gitsin inşallah
Allah tamamina erdirsin, gozun aydin saglikla kucakla insaAllah:)Hcg bakildi ilk sonuc 142 ikinci deger 418 .cok sukur
Amin canim rabbim her isteyene versin insallahAllah tamamina erdirsin, gozun aydin saglikla kucakla insaAllah:)
Masallah gozunuz aydınAmin canim rabbim her isteyene versin insallah
Ben varım canım. Geçmiş olsun. Dış gebelikte değerler inip çıkıyor genelde. Benimki biraz düşüp sonra yükseliyordu. Seninki umarım değildirKızlar, benim 244 le ve kanamayla öğrendiğim gebeliğim iki gün sonra 114 oldu. 6 gün sonra 107 oldu. Tam düşmedi yani. Doktor dış gebelik olabilir dedi, çok korkuyorum şimdi ya öyleyse. Hiç böyle bişey yaşayan var mı aranızda
Yarın tekrar kan vericem çok merak ediyorum noldu. Kaç gündür hiç kanamam yok, düşen bişey olmadı bence.Ben varım canım. Geçmiş olsun. Dış gebelikte değerler inip çıkıyor genelde. Benimki biraz düşüp sonra yükseliyordu. Seninki umarım değildir
Canim iyi dusun iyi olsun bence bisey olmicak.herhangi belirtin var mi?Yarın tekrar kan vericem çok merak ediyorum noldu. Kaç gündür hiç kanamam yok, düşen bişey olmadı bence.nasıl sonlandırıldı gebeliğin canım? İğne mi laparoskopi mi?
Olmaz mı, geçen p. Tesiden beri yatıyorum, sancım var kasıklarımda.. Bazen kasılma bazen batma, hep adetmişim gibi bi bir ağrı. Halsizlik çok, pazar kusma, bulantı. Ama o belki, salgın vardı burda belki o hastalıktandır. Bugün de bulantı, başdönmesi var, ve sürekli az az kahve telve si gibi akıntım var canım. Bi de bugün, bağırsaklarım acaip hareketliydi, benimle konuşuyodu sanki :)Canim iyi dusun iyi olsun bence bisey olmicak.herhangi belirtin var mi?
Olmaz mı, geçen p. Tesiden beri yatıyorum, sancım var kasıklarımda.. Bazen kasılma bazen batma, hep adetmişim gibi bi bir ağrı. Halsizlik çok, pazar kusma, bulantı. Ama o belki, salgın vardı burda belki o hastalıktandır. Bugün de bulantı, başdönmesi var, ve sürekli az az kahve telve si gibi akıntım var canım. Bi de bugün, bağırsaklarım acaip hareketliydi, benimle konuşuyodu sanki :)[/QUOTE
Canim bunlar gebelik belirtileri gibi.sen git bence ultrasona gir bir an e vel.
Canim bunlar gebelik belirtileri resmen.sen git bir an once ultrasona gir.icini de ferah tut
Ben de öyle düşünmek istyrm canım ama beta hcg önce 244 iki gün sonra 114, beş gün sonra 107 çıktı. Yükselmiyır ki düşüyor! Tam düşmüyor daCanim bunlar gebelik belirtileri resmen.sen git bir an once ultrasona gir.icini de ferah tut
Kahve telvesi akıntı benim ilk şikayetimdi. Adetimin 16. günü başladı ve kürtaj olana dek durmadı. Benim rahim içi kalınlaşma da vardı rahim de bir kese bir de sağ tüpte bir kitle gördüler. Benim hikayem en kötülerden biri, birçok kişi tek doz iğneyle atlatıyor. Önce kürtaj yaptılar hcg düşmedi aksine arttı. Sonra 10 gün arayla 2 doz iğne ve 2. iğneden iki gün sonra sağ tüpüm patladı iç kanamayla acil laparoskopiye girdim. Çok şükür ameliyat iyi geçti. Artık sağ tüpüm yok. Dış gebelik doktor kontrolünde olduktan sonra tedavi edilebilen birşey. Panik yapma umarım seninki kimyasaldır. Dediğim gibi benim değerlerim azalıp artıyordu. Geçmiş olsun tekrarYarın tekrar kan vericem çok merak ediyorum noldu. Kaç gündür hiç kanamam yok, düşen bişey olmadı bence.nasıl sonlandırıldı gebeliğin canım? İğne mi laparoskopi mi?
İnşallah, safecd kimyasal dır. Çok geçmiş olsun sana da, Allah beterinden saklasın.Kahve telvesi akıntı benim ilk şikayetimdi. Adetimin 16. günü başladı ve kürtaj olana dek durmadı. Benim rahim içi kalınlaşma da vardı rahim de bir kese bir de sağ tüpte bir kitle gördüler. Benim hikayem en kötülerden biri, birçok kişi tek doz iğneyle atlatıyor. Önce kürtaj yaptılar hcg düşmedi aksine arttı. Sonra 10 gün arayla 2 doz iğne ve 2. iğneden iki gün sonra sağ tüpüm patladı iç kanamayla acil laparoskopiye girdim. Çok şükür ameliyat iyi geçti. Artık sağ tüpüm yok. Dış gebelik doktor kontrolünde olduktan sonra tedavi edilebilen birşey. Panik yapma umarım seninki kimyasaldır. Dediğim gibi benim değerlerim azalıp artıyordu. Geçmiş olsun tekrar
Amin canım hepimiziİnşallah, safecd kimyasal dır. Çok geçmiş olsun sana da, Allah beterinden saklasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?