- 4 Ekim 2016
- 333
- 151
- 103
- Konu Sahibi umutla gel
-
Ayyy insaAllahh cok sevindimO testten sonra adet oldum ben. Üçüncü günü doktora gittim, adet sonunda tekrar klomene başladık,bu ay aşılama yapılacaktı.. İlaçlar bitince kontrol e gittim.. Hiç yumurtan oluşmamış bu ayı boş geçelim, bidahaki aya iki katı ilaçla başlayalım dedi. Çok üzüldüm ama sildim kafamdan. Dün gece siyah bir akıntı ve sancıyla uyandım, sabah doktora gittik adetime daha 9 gün var. Bir yumurta oluşmuş onun kanamasıdır dedi. Kan verdim. Öğleden sonra aldığım sonuç bhcg 244.. Meğerse mercimeğim gelmiş:)
:)) keseyi görene kadar çok umutlanma dedi yine de, moralimi bozdu.
Ewt cnm aynen dedigin gibi, benim oglan 14 yasinda ve kardesi yok ve buyudugunde bi destegi olmucak diye cok buyuk sucluluk duyuyrm. Allahtan hayrlisi ne diyelim ikinci olur yada olmaz. Umarim hersey gonlunce olur.MerhabaCido17 tebrik ederim hayırlı ugurlu olsun.
U umutla gel Ben e benzer kafa karısıklıklarını coook yasıyorum, tıpkı beni tarif etmissiniz. Moralim iyiyken hic bir sey icii-n gec degildir modundayım. Moralsizssem eger surekli gec kaldıgım icin kendine kızma modundayım. Yas ne zaman 40 oldu anlamadım vallahi, onumde zaman var nasıl olsa yaparım 2. cocugu derken bu zamana kadar geldim. İlk denememde hemen ikinci cocuk olur sandım. Ama Allah'tan ümit kesilmez, tıpta da care tükenmez insallah, bakalım...
Adet kanamasi yogunlugunda mi ? Acilde bisi yapamazlar mi bi gorunsenAmiin çok teşekkür ederim.. Hala tam sevinemiyorum, sancı ve kanama devam ediyor.. Kanama leke gibi arada ama sancım hep varr.. Tekrar düşük yaşarsam diye korkuyorum çok
Yok yoğun değil. Bazen bi geliyo, adet oldummsanıyorum ama avuç içi kadar sonra kahve telvedi geliyor sildikçe.. İnşallah yerleşmedir, sancım olunca düşünüyorum acaba dış gebelik mi diye, sol kasığımda çok ağrı varAdet kanamasi yogunlugunda mi ? Acilde bisi yapamazlar mi bi gorunsen
Yarın çağırdı kan için. Bakacaklar iki katına çıktı mı, düşüyor mu? DiyeAdet kanamasi yogunlugunda mi ? Acilde bisi yapamazlar mi bi gorunsen
Çok saol canım. Sevinemiyorum bile ben, sancı ve kanama olunca.. Dua et banaAyyy insaAllahh cok sevindimcok dua et melegin gelsin bu ay 2 kisden guzel haber geldi tamamina erdirsin Allah ins.
Canim nasilsin? Merak ettimCanim kanama cok yogun degilse yerlesme kanamasi olabilir tekrar bir kan baktirsan cikacak degere gore belli olur katlaniyorsa zaten sorun yok
Canim ne yaptin gittinmi doktora nasilsinYarın çağırdı kan için. Bakacaklar iki katına çıktı mı, düşüyor mu? Diye
Evet düşüyo yine bebeğim tutunamadı. Bhcg düşmüş 114 bugün. Çok üzgünüm, yatıyorum ağlıyorumCanim ne yaptin gittinmi doktora nasilsin
Herseyde bir hayir vardir canim cok zor biliyorum benimki 570 ten dustu ve benim hic cocugum yok. Vardir rabbimin bir bildigi uzme kendini dicem uzuceksin biliyorum. Rabbim hayirlisini versinEvet düşüyo yine bebeğim tutunamadı. Bhcg düşmüş 114 bugün. Çok üzgünüm, yatıyorum ağlıyorum
Bende olctum 143 benim yarin bir daha var korkuyorum inan ki .sizin ikibci kezde de dustugu anlasildiHerseyde bir hayir vardir canim cok zor biliyorum benimki 570 ten dustu ve benim hic cocugum yok. Vardir rabbimin bir bildigi uzme kendini dicem uzuceksin biliyorum. Rabbim hayirlisini versin
Bu bir sinav unutma,vardir Allahin bir bildigi sen sabret gayret et insaAllah yuzun guler elbet tatlim.Evet düşüyo yine bebeğim tutunamadı. Bhcg düşmüş 114 bugün. Çok üzgünüm, yatıyorum ağlıyorum
Benim de hiç yok. İkinci düşüğüm bu. Bu sefee bhcg de yüksekti, umutlanmıştım, çok üzüldüm ama nasibimiz yokmuş. İnşallah tez zamanda sağlıkla, bebeklerimizi alırız kucaklarımızaHerseyde bir hayir vardir canim cok zor biliyorum benimki 570 ten dustu ve benim hic cocugum yok. Vardir rabbimin bir bildigi uzme kendini dicem uzuceksin biliyorum. Rabbim hayirlisini versin
Amin inşallah, hepimizin canım. Rabbim daha fazla aratmasınBu bir sinav unutma,vardir Allahin bir bildigi sen sabret gayret et insaAllah yuzun guler elbet tatlim.
Olmaz inşallah bişey, iyi düşün.. Hatta hiç düşünme.. Ben çok taktım kafaya, tutunamadıBende olctum 143 benim yarin bir daha var korkuyorum inan ki .sizin ikibci kezde de dustugu anlasildi
Insallah canim vardir bundada bir hayir dicezBenim de hiç yok. İkinci düşüğüm bu. Bu sefee bhcg de yüksekti, umutlanmıştım, çok üzüldüm ama nasibimiz yokmuş. İnşallah tez zamanda sağlıkla, bebeklerimizi alırız kucaklarımıza
Sagol canim ya .haber edicem yarinOlmaz inşallah bişey, iyi düşün.. Hatta hiç düşünme.. Ben çok taktım kafaya, tutunamadı
Kendini suçlama lütfen, vardır bunda da bir hayır. Kafaya takıp takmamakla ilgisi yok kafaya takarsan sen huzursuz olursun. Nasipte yoksa taksan da takmasan da olmaz. İçini ferah tut yine olur elbet.Olmaz inşallah bişey, iyi düşün.. Hatta hiç düşünme.. Ben çok taktım kafaya, tutunamadı
Bişey eksik ama ne bilmiyorum.. Kendimi suçluyorum evetKendini suçlama lütfen, vardır bunda da bir hayır. Kafaya takıp takmamakla ilgisi yok kafaya takarsan sen huzursuz olursun. Nasipte yoksa taksan da takmasan da olmaz. İçini ferah tut yine olur elbet.
Canim benim ikinci sonuc 418 ilki 143 idi normal artis dimiOlmaz inşallah bişey, iyi düşün.. Hatta hiç düşünme.. Ben çok taktım kafaya, tutunamadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?