Doğuma Hazırlık 40 haftalık olduk hala tik yok

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Aysee38

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2015
612
104
33
Arkadaşlar bgn tam 40 haftalık olduk ama hala ne bi sancim var nebi agrim nasıl olacak böle çok korkuyorum ya dogramicammi benn gecede biraz adet sancısı gibi sancı oldu başka bi si yok şimdide ince ince arada kasıklarda oluyor ama devamı yok doğumun başlaması için neler yapabilirim acaba bu konuda bilgisi olan varmı lütfen yardımcı olsun bana

Arkadaşlar bgn tam 40 haftalık olduk ama hala ne bi sancim var nebi agrim nasıl olacak böle çok korkuyorum ya dogramicammi benn gecede biraz adet sancısı gibi sancı oldu başka bi si yok şimdide ince ince arada kasıklarda oluyor ama devamı yok doğumun başlaması için neler yapabilirim acaba bu konuda bilgisi olan varmı lütfen yardımcı olsun bana
Doktorun ne diyor bu durumu ?

40. Haftanın dolması gerekli 40 olman için. Gebelik takvimin 39 diyor. Yürüyüş yap, çantanın hazırla..

Bebeğinin doğum tarihi 19 kasım yazıyor istersen bol bol yürü merdiven cik bir de kontrole git açılma falan var mi baksinlar

Bi hafta önde gidiyor bebek normalde 39olmasi.lazim.ama 40/hafta gorunuyoo yarin gitcem.doktorra bakalım.ne dicek açılmaya da doğum anına kadar bakmiyolarr yürüyüş de yapıyorum herşeyi de yapıyorum ama bi faydası yok

Bi hafta önde gidiyor bebek normalde 39olmasi.lazim.ama 40/hafta gorunuyoo yarin gitcem.doktorra bakalım.ne dicek açılmaya da doğum anına kadar bakmiyolarr yürüyüş de yapıyorum herşeyi de yapıyorum ama bi faydası yok
Bebegin onde gitmesi dogum tarihini degistirmez benim bebeg8m 37yken 40 gorunuyordu suan 38+1 de olucak dogumum usg ye gore 40 i coktan gecmis olucak doktorlar sat. I baz alirlar. Bu arada sizin bebeginiz tam terso 2 3 hafta geri gorunmuyomuydu?

Hayır geri gorunmuyoo doktorun söyledi haftaya gore söylüyorum cnm kafama gore değil yaniii

Anladim hayirlisi olsun insallah kac kilo bebeginiz bizimde cumarteso gunu dogumumuz olcak insallah

Back
X