40 gunluk evlilik caba gostermeye deger mi

Ikimizin de ilk evliliği
Bence sırf yaşı 45 oldu,etraftan hakkinda konuşuyorlar diye evlendi .
Eşcinsel bile olabilri - ki çok okuyoruz KK'da.
Yine de benim önerim önce bir cinsel terapiste gitmeniz, boşanmayı yeterli çabayı harcadiktan (ya da onun hiç Çaba harcandığını gördükten Sonra) düşünürsünüz

Merhabalar tecrübeli hanımlar lütfen yardımcı olun 🙏 daha yeni evlendim 40 günlük evliyiz ama kocamla karı koca değil ev arkadasi gibiyiz cinsellik 0 imasi bile yok maddi durumumuz iyi yani şu an dışardan bakınca bir sıkıntısı yok karşıma aldım konuştum hayatında başkası mi var yada benim bilmem gereken başka birşey var mi dedim sevmiyorsan söyle herkes yoluna gitsin dedim r amazani bahane ediyor sadece bahane ediyor yani yoksa alakası bile yok bende duzelmeyecek birşey için vaktimi de kendimi de yıpratmak istemiyorum ramazandan hemen sonra durumda değişiklik olmazsa hemen boşanmali miyim yoksa beklemek dogrumu ama 3 4 ayda bir birliktelik için de hayatımı da kadınlığımida ertelemek istemiyorum yas 36 eşin 43 yardım edin lutfen
Cinsel terapiler var bunun için bahsettiğiniz ciddi bir sorun yeni evlilelerin yataktan çıkmaması lazım şu ana düzelme olmazsa gidebilirsiniz tabi

Bekara koca boşamak kolay derler ama bu adam da hiç umut ışığı yok .Yıllar süren bekarlıktan sonra evlenmiş böyle isteksiz olması hiç normal değil .Açık açık konuşun sorununu öğrenmeye çalışın baktınız ha sizi oyalıyor herkes yoluna gitsin. Sizde yolunuza bakın böyle bi adamla ömür geçmez.

Herhalde 10-15 gün önce bı kere yapmışlar adam ona demiş ya 😳😳 hayret bişi ya 🙄

Arada aklıma geliyor tabii insanım ama oğlum otizmli onun eğitimi terapileri vs ile uğraşmaktan ne zamanım ne enerjim var kadın olmadan anne oldum hem de özel bir çocuk annesiyim bu da benim kaderimmiş
Bende derdim var sanıyorum ışte belliki çok guclusunuz ama ben kendi adima güçlü yada haklı olmak değil mutlu olmak istiyorum

Yani ilk zamanlar olmuyorsa sonrasinda umut etmek cokta mantikli degil ne oluyorsa her zaman ilk zamanlarda oluyor zaten

Sanki yazdıklarınızda 4 yıl önceki halimi gördüm. Aynı hisleri yaşayarak ve yeni evliyken bile başka biriyle mutlu,tutkulu bir evliliğin hayalini kurarak boşanma yoluna girdim. Eşimle evlenmeden önce cinsellik konuşmadık bile . Bu çok yanlişmiş. Olan oldu ben boşandım . İyi ki boşandım diyorum çünkü mutluluk için kendime şans tanıdım

43 yaşındaki adamdan ne bekliyorsun ki.
Yükselme devri bitmiş
Fetret devri bitmiş
Şuan duraklama devrinde
Bi 10 seneye dağılma devri başlar
Sonrası zaten yıkılma
Öldürmeyecektiniz Avusturya Macaristan Prensini, ondan oluyo hep bunlar.
Bence sizin padişah finito sultanım. Siz bir şehzade bulun kendinize, genç ve dinamik olsun. Bam bam baaaam

neden evlenmiş ki? kendini tanıyordur herhalde 43 yaşındaki bir adam. büyük ihtimal bunun bir sorun olduğunu kabul etmeyecektir. yine de konuşmakta ve biraz daha beklemekte fayda var.

Merhabalar tecrübeli hanımlar lütfen yardımcı olun 🙏 daha yeni evlendim 40 günlük evliyiz ama kocamla karı koca değil ev arkadasi gibiyiz cinsellik 0 imasi bile yok maddi durumumuz iyi yani şu an dışardan bakınca bir sıkıntısı yok karşıma aldım konuştum hayatında başkası mi var yada benim bilmem gereken başka birşey var mi dedim sevmiyorsan söyle herkes yoluna gitsin dedim r amazani bahane ediyor sadece bahane ediyor yani yoksa alakası bile yok bende duzelmeyecek birşey için vaktimi de kendimi de yıpratmak istemiyorum ramazandan hemen sonra durumda değişiklik olmazsa hemen boşanmali miyim yoksa beklemek dogrumu ama 3 4 ayda bir birliktelik için de hayatımı da kadınlığımida ertelemek istemiyorum yas 36 eşin 43 yardım edin lutfen
Konu sahibi
Son durumunuzu merak ettim
İyi misiniz?

43 yaşındaki adamdan ne bekliyorsun ki.
Yükselme devri bitmiş
Fetret devri bitmiş
Şuan duraklama devrinde
Bi 10 seneye dağılma devri başlar
Sonrası zaten yıkılma
Öldürmeyecektiniz Avusturya Macaristan Prensini, ondan oluyo hep bunlar.
Bence sizin padişah finito sultanım. Siz bir şehzade bulun kendinize, genç ve dinamik olsun. Bam bam baaaam
ay sesli güldüm allahda sizi güldürsün

Sanki yazdıklarınızda 4 yıl önceki halimi gördüm. Aynı hisleri yaşayarak ve yeni evliyken bile başka biriyle mutlu,tutkulu bir evliliğin hayalini kurarak boşanma yoluna girdim. Eşimle evlenmeden önce cinsellik konuşmadık bile . Bu çok yanlişmiş. Olan oldu ben boşandım . İyi ki boşandım diyorum çünkü mutluluk için kendime şans tanıdım
çok mutlu oldum sizin adınıza

buradan yol gösteren çok kişi oldu hepsine çok teşekkür ediyorum fikirleri çok kıymetli ve işe yaradı sanki bir adamın birşeyler yapması için kadının bir ayağının kapının dışında olduğunu bilmesi çok önemli

X