40 Gün Oldu Yada 40 Yıl !!!

İlk Defa bi yorum gözlerimi yaşarttı

Bende bu aşkla ölmek istiyorum ama onsuz değil onunla el ele kol kola ölmek istiyorum

Bütün bi ömrümü onunla geçirmek istiyorum Onu çok seviyorum ben

Geçmeyecek biliyorum geçmeyecek :43:

ağla diye yazmadım.....

birincisi,hani ulaşamadığın için seviyorsun diyorlar ya,sen öyle olmadığını biliyosun çünkü barışınca da günler güzel geçiyoooo

ikincisi,zaman çare değil,kaafada bitirmedikten sonra...

üçüncüsü,sende aşık olmdığın biri ile yapamıyorsun senin için sadece sevmek yetmiyo

yanılıyorda olabilirmmmmmmmm

İlk Defa bi yorum gözlerimi yaşarttı

Bende bu aşkla ölmek istiyorum ama onsuz değil onunla el ele kol kola ölmek istiyorum

Bütün bi ömrümü onunla geçirmek istiyorum Onu çok seviyorum ben

Geçmeyecek biliyorum geçmeyecek :43:

sizin çok büyük problemleriniz yoktu sanırım, belki barışırsınız. oda seni sormuş, ne güzel, en azından barışırsanız onunla mutlu olacağına inanıyosun. kapanmak çok zor değil aslında, dini gerekçelerini araştırıp, bu konuyla ilgili kitaplar okuyup, onun için değil de yine kendin için,Allah rızası için kapansan.. sonrada kapandım ama seni unuttum desen :P
oda sevinir sende.. mutlu olabilirsiniz .

ağla diye yazmadım.....

birincisi,hani ulaşamadığın için seviyorsun diyorlar ya,sen öyle olmadığını biliyosun çünkü barışınca da günler güzel geçiyoooo

ikincisi,zaman çare değil,kaafada bitirmedikten sonra...

üçüncüsü,sende aşık olmdığın biri ile yapamıyorsun senin için sadece sevmek yetmiyo

yanılıyorda olabilirmmmmmmmm

Yanılmıyorsun Sanki beni tanıyorsun o kadar iyi tanımlamışsın ki

Aşk çok farklı hep denedim hep yanıldım

Artık başkasını denemeyeceğim çünkü Kalbim onu istiyor

Ve Hep onu isteyecek Çünkü o benim ilk ve son aşkım :69:

sizin çok büyük problemleriniz yoktu sanırım, belki barışırsınız. oda seni sormuş, ne güzel, en azından barışırsanız onunla mutlu olacağına inanıyosun. kapanmak çok zor değil aslında, dini gerekçelerini araştırıp, bu konuyla ilgili kitaplar okuyup, onun için değil de yine kendin için,Allah rızası için kapansan.. sonrada kapandım ama seni unuttum desen :P
oda sevinir sende.. mutlu olabilirsiniz .

Kapanmak zor değildir elbet ama işte bana sanki imkansızmış gibi geliyor içimde 1 gram kapanmak isteği yok

Olsa onun için yapmam mı ona kavuşmak için 40 gün beklermiydim

Ama olmuyor içimden gelmiyor

Başka sorunlarımız yoktu olsada basit günlük sıradan şeyler Bu konu hariç

bence bukadar acı çekeceğine onunda çektiğini söylüyorsun kapanmayı kabul et. bu hem allah için yapmış olduğun bişey olucak. Sanırım kabul edersem bana her istediğini yaptırırsa korkusu var içinde ama bu durumu konuş. ona senn için bunu yaptım ama benden bu boyutta başka bişey isteme felan de. üzüldüm çünkü sana

Ayrıca hayatında herşey aynı ne face şifresini değiştirmiş

Nede faceden ilişkisi var ı kaldırmış

Kendisini odasına kapatıyormuş Konuşmuyormuş

Telefonunun sesi açıkmış ama hiç çalmıyormuş o ise çalsın diye başında bekliyormuş

Ayrıca hayatında herşey aynı ne face şifresini değiştirmiş

Nede faceden ilişkisi var ı kaldırmış

Kendisini odasına kapatıyormuş Konuşmuyormuş

Telefonunun sesi açıkmış ama hiç çalmıyormuş o ise çalsın diye başında bekliyormuş

Nerden öğrendin bunları canım?

bence bukadar acı çekeceğine onunda çektiğini söylüyorsun kapanmayı kabul et. bu hem allah için yapmış olduğun bişey olucak. Sanırım kabul edersem bana her istediğini yaptırırsa korkusu var içinde ama bu durumu konuş. ona senn için bunu yaptım ama benden bu boyutta başka bişey isteme felan de. üzüldüm çünkü sana

Canım benim öncelikle fikirlerin için saqol

İçimde korku yok gerçekten o öyle biri ki ben istemeden bana hiç bir şey yaptıramayacağını biliyor

Ben kapanacak konumda değilim Çok güzel bir iş hayatım var ve kurumsal bir şirkette güzel bir ggörevdeyim kapanırsam işten çıkartırlar

Ben bunca sene çabaladım didindim bütün sosyal hayatım biter

Yani onun beni kapatması demek benim için bi sürü sorunu peşinden getirir :50:

Nerden öğrendin bunları canım?

Kardeşi ile arkadaşız cnm kız kardeşi

Oda kardeşi ile pek samimi değildir Yani biz görümce adayımla aramızdan su sızmaz onunla konuşuyoruz diyorki abim hiç iyi değil gece geç yatıyor sabah erkenden kalkıyor uyuyamıyor sanırım oda acı çekiyor ama hiç bir şey paylaşmıyor bizimle diyor

Canım arkadaşım görüdüğüm kadarıylan onu çok seviyorsn..baksana acı çekiyor kalbin yanıyor beynin sorguluyor.bence sen ayrı durma..zaten evlenince bir nevi artık onlan olcan..onlan yaşıcan..eskisi gibi gezip tozamıcan..ondan bebişin olcak...bence bu insan seni seviyorsa ve aşagıdakilerdeki özeliklere sahipse hemen evlen..bu olayı kendine dert etmeee..

--sadık olcağına eminsen
--evlenip sorumluluk alıp ailesine bakacak güce sahipse
--sana karşı saygılıysa seni aşalamıyorsa
--ailesi sana değer veriyorsa
--en önemlisi gözlerine baktığında huzur buluyorsaa

lütfen evlen git aşkına derimmm..

Normal kapanmayı dene önceden..

Allah sabır versin canım çok zor bi durum biliyorum çünkü bende aynı durumdayım atlatmaya unutmaya çalışıyorum..O yüzden okurken bile gözlerim doldu tüylerim diken diken oldu..Allah yardımcımız olsun :14:

Canım arkadaşım görüdüğüm kadarıylan onu çok seviyorsn..baksana acı çekiyor kalbin yanıyor beynin sorguluyor.bence sen ayrı durma..zaten evlenince bir nevi artık onlan olcan..onlan yaşıcan..eskisi gibi gezip tozamıcan..ondan bebişin olcak...bence bu insan seni seviyorsa ve aşagıdakilerdeki özeliklere sahipse hemen evlen..bu olayı kendine dert etmeee..

--sadık olcağına eminsen
--evlenip sorumluluk alıp ailesine bakacak güce sahipse
--sana karşı saygılıysa seni aşalamıyorsa
--ailesi sana değer veriyorsa
--en önemlisi gözlerine baktığında huzur buluyorsaa

lütfen evlen git aşkına derimmm..

Normal kapanmayı dene önceden..

Canım bu söylediklerinin hepsini ben oonda buluyorum huzur mutluluk aşk herşey var

Ama kapanmazsam barışmak yok dedi bana şart sundu resmen biliyor onsuz yapamayacağımı ama dayanacam mecburum kapanamam

Allah sabır versin canım çok zor bi durum biliyorum çünkü bende aynı durumdayım atlatmaya unutmaya çalışıyorum..O yüzden okurken bile gözlerim doldu tüylerim diken diken oldu..Allah yardımcımız olsun :14:

Amin cnm Sizinde mi sebebiniz kapanmaktı

Peki umudun tükendi mi

Bende umut çok var dönecek diye

Son düzenleme:
ailesi kapalı mı canım. kız kardeşi felan tesettürlü mü. birde kaç yaşındasın özel olmucaksa eğer

Leyla ile Mecnun aşkına bile 4 yıl ömür biçmişler.. bikaç aya acın hafifler yeter ki iste.. şimdi çok yeni, onu hayatından çıkarmak istemiyosun, ama sen ne istersen iste zaman her şeyi hallediyor..

ailesi kapalı mı canım. kız kardeşi felan tesettürlü mü. birde kaç yaşındasın özel olmucaksa eğer

Canım annesi kapalı ama sevgilimin böyle bir şey istediğine inanamıyor ve onada kızıyor bu konuda

Kız kardeşi baya baya açık

Ben 23 yaşındayım tatlım

Leyla ile Mecnun aşkına bile 4 yıl ömür biçmişler.. bikaç aya acın hafifler yeter ki iste.. şimdi çok yeni, onu hayatından çıkarmak istemiyosun, ama sen ne istersen iste zaman her şeyi hallediyor..

Sanırım zaman alışmayı öğretiyor cnm

Bende umut çok var dönecek diye[/QUOTE]

Bence sen umutları denize attt

Son düzenleme:
Back
X