- 23 Ağustos 2010
- 1.662
- 276
- 198
- Konu Sahibi yaowwwwssss
-
İlk Defa bi yorum gözlerimi yaşarttı
Bende bu aşkla ölmek istiyorum ama onsuz değil onunla el ele kol kola ölmek istiyorum
Bütün bi ömrümü onunla geçirmek istiyorum Onu çok seviyorum ben
Geçmeyecek biliyorum geçmeyecek
İlk Defa bi yorum gözlerimi yaşarttı
Bende bu aşkla ölmek istiyorum ama onsuz değil onunla el ele kol kola ölmek istiyorum
Bütün bi ömrümü onunla geçirmek istiyorum Onu çok seviyorum ben
Geçmeyecek biliyorum geçmeyecek
ağla diye yazmadım.....
birincisi,hani ulaşamadığın için seviyorsun diyorlar ya,sen öyle olmadığını biliyosun çünkü barışınca da günler güzel geçiyoooo
ikincisi,zaman çare değil,kaafada bitirmedikten sonra...
üçüncüsü,sende aşık olmdığın biri ile yapamıyorsun senin için sadece sevmek yetmiyo
yanılıyorda olabilirmmmmmmmm
sizin çok büyük problemleriniz yoktu sanırım, belki barışırsınız. oda seni sormuş, ne güzel, en azından barışırsanız onunla mutlu olacağına inanıyosun. kapanmak çok zor değil aslında, dini gerekçelerini araştırıp, bu konuyla ilgili kitaplar okuyup, onun için değil de yine kendin için,Allah rızası için kapansan.. sonrada kapandım ama seni unuttum desen
oda sevinir sende.. mutlu olabilirsiniz .
Ayrıca hayatında herşey aynı ne face şifresini değiştirmiş
Nede faceden ilişkisi var ı kaldırmış
Kendisini odasına kapatıyormuş Konuşmuyormuş
Telefonunun sesi açıkmış ama hiç çalmıyormuş o ise çalsın diye başında bekliyormuş
bence bukadar acı çekeceğine onunda çektiğini söylüyorsun kapanmayı kabul et. bu hem allah için yapmış olduğun bişey olucak. Sanırım kabul edersem bana her istediğini yaptırırsa korkusu var içinde ama bu durumu konuş. ona senn için bunu yaptım ama benden bu boyutta başka bişey isteme felan de. üzüldüm çünkü sana
Nerden öğrendin bunları canım?
bence sadece sabırlı ol
sabredersen kazanacaksın emin ol
Allah sabır versin yaaçok üzüldümmm ama geçicek emin ol ilk zamanlar çok kötü geçiyo sonra alışıyosunn
Canım arkadaşım görüdüğüm kadarıylan onu çok seviyorsn..baksana acı çekiyor kalbin yanıyor beynin sorguluyor.bence sen ayrı durma..zaten evlenince bir nevi artık onlan olcan..onlan yaşıcan..eskisi gibi gezip tozamıcan..ondan bebişin olcak...bence bu insan seni seviyorsa ve aşagıdakilerdeki özeliklere sahipse hemen evlen..bu olayı kendine dert etmeee..
--sadık olcağına eminsen
--evlenip sorumluluk alıp ailesine bakacak güce sahipse
--sana karşı saygılıysa seni aşalamıyorsa
--ailesi sana değer veriyorsa
--en önemlisi gözlerine baktığında huzur buluyorsaa
lütfen evlen git aşkına derimmm..
Normal kapanmayı dene önceden..
Allah sabır versin canım çok zor bi durum biliyorum çünkü bende aynı durumdayım atlatmaya unutmaya çalışıyorum..O yüzden okurken bile gözlerim doldu tüylerim diken diken oldu..Allah yardımcımız olsun
ailesi kapalı mı canım. kız kardeşi felan tesettürlü mü. birde kaç yaşındasın özel olmucaksa eğer
Leyla ile Mecnun aşkına bile 4 yıl ömür biçmişler.. bikaç aya acın hafifler yeter ki iste.. şimdi çok yeni, onu hayatından çıkarmak istemiyosun, ama sen ne istersen iste zaman her şeyi hallediyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?