40 Gün Oldu Yada 40 Yıl !!!

Kızlar

Bugün halası ile konuştuk

Ayrıldıgım kişi onlara gitmiş halası demişki

Tamamen bitirdinmi bittimi herşey demiş

Oda yoo demiş 5 ay olacak sesi çıkmıyor ben ondan sadece fedakarlık yapmasını istedim demiş

Ama üzgünmüş

Halası dioki günleri sayıyor dioo

Yorum alayım kızlar :53::53::53::53:

insan sevdiğinden 5 ay nasıl uzak durur.görmeden sesini duymadan nasıl yaşar kaybetme korkusunu nasıl taşımaz içinde.kapanırsa gelsin yoksa aramam sormam diyen adamın sevgisi sana da sevgiymiş gibi geliyor mu?

O diordur bni seviorsa kapanir sen diosun bni seviosa ole kbul eder..bnce sen haklisin ama ona sorsan sonuna kdr o hakli .dile kolay 5ay nrdeyse yarim yaş gecmis onu bkliosun.off ne denirkiii..ne dsunuosunnn:28:

O diordur bni seviorsa kapanir sen diosun bni seviosa ole kbul eder..bnce sen haklisin ama ona sorsan sonuna kdr o hakli .dile kolay 5ay nrdeyse yarim yaş gecmis onu bkliosun.off ne denirkiii..ne dsunuosunnn:28:

Her ne olursa olsun ben onu seviyorum eminim bundan

Karşımdaki ne düşünüo ne istiyo ne yapacak bilmiorum ama ben tek taraflı seviyorum karşılıksız çıkarsız sadece seviyorum

Kendi bilir iyi niyetimin yakında sabrı taşacak gibi :50:

insan sevdiğinden 5 ay nasıl uzak durur.görmeden sesini duymadan nasıl yaşar kaybetme korkusunu nasıl taşımaz içinde.kapanırsa gelsin yoksa aramam sormam diyen adamın sevgisi sana da sevgiymiş gibi geliyor mu?

Malesef aşk !:34::34::34::34::34::34::34:

Son düzenleme:

ah canım benim.büyük ihtimalle ben senden büyüğüm.evlenince yada yaşın belli bir seviyeye gelince aslında sevginin saygının önemli olduğunu okadar iyi anlıyosunki.dikkat et aşk tehlikelidir ve evliliği yürütmede hiçbirşeydir.bu lafları çok duydun biliyorum kalp söz dinlemez bunu da biliyorum.yaşayacaksan yaşayacak sende acısını çekerek öğreneceksin.ama erkekler sadece konuşur seviyorum der aşığım der ölüyorum der derde der.akıllı davranmak istiyosan davranışlarına bakacaksın.insan bile bile kendini ateşe atıyor malesef.senin şansın adam ayaklarına kapanıp seni evliliğe ikna edip, bu baskısını evlenince yapmaya başlamaması.başından sana olan sevgisini! senin onun hayatındaki yerini karakterini ortaya koymuş!!! sana Allah tarafından bir lütuf bence bu!!! bir uyarı
bu uyarıyı dikkate alıp almamaksa senin elinde

Aşk sevgi hoşgörü bu değil bence.....
birisini değiştirmek,kıyafet olarak,fikir olarak duygu olarak doğru değil.
ben ce o seni herşeyinle her halinle sevmeli ve vazgeçmemeli.
o seni değiştirerek zaten sadece o oluyor sen olmuyorsunki

ah canım benim.büyük ihtimalle ben senden büyüğüm.evlenince yada yaşın belli bir seviyeye gelince aslında sevginin saygının önemli olduğunu okadar iyi anlıyosunki.dikkat et aşk tehlikelidir ve evliliği yürütmede hiçbirşeydir.bu lafları çok duydun biliyorum kalp söz dinlemez bunu da biliyorum.yaşayacaksan yaşayacak sende acısını çekerek öğreneceksin.ama erkekler sadece konuşur seviyorum der aşığım der ölüyorum der derde der.akıllı davranmak istiyosan davranışlarına bakacaksın.insan bile bile kendini ateşe atıyor malesef.senin şansın adam ayaklarına kapanıp seni evliliğe ikna edip, bu baskısını evlenince yapmaya başlamaması.başından sana olan sevgisini! senin onun hayatındaki yerini karakterini ortaya koymuş!!! sana Allah tarafından bir lütuf bence bu!!! bir uyarı
bu uyarıyı dikkate alıp almamaksa senin elinde

Bende sana hak veriyorum ama zaten kapanma gibi bir niyetim yok yani bana zorla bir şey yaptıramadı

Kaç yaşındasınız bu arada ?

Bende sana hak veriyorum ama zaten kapanma gibi bir niyetim yok yani bana zorla bir şey yaptıramadı

Kaç yaşındasınız bu arada ?

29 yaşındayım.ama hala ne düşündüğünü merak etmen beklentinin devam ettiğini gösterir.diyelimki kapanma baskısından vazgeçtim barışalım dedi.kabul edermisin

Aşk sevgi hoşgörü bu değil bence.....
birisini değiştirmek,kıyafet olarak,fikir olarak duygu olarak doğru değil.
ben ce o seni herşeyinle her halinle sevmeli ve vazgeçmemeli.
o seni değiştirerek zaten sadece o oluyor sen olmuyorsunki

Aynen dediğiniz gibi o beni benim onu sevdiğim kadar sevmedi sevmiyor

29 yaşındayım.ama hala ne düşündüğünü merak etmen beklentinin devam ettiğini gösterir.diyelimki kapanma baskısından vazgeçtim barışalım dedi.kabul edermisin

Her ilişki son bir şans ı hak eder ?

Ama davranışları ve haraketleri önemli

yaoowws canım her ilişki bir şansı daha hakeder diyorsun da hatırladığım kadarıyla bu onun ikinci şansı değil. daha önce de ayrılıp barıştınız siz diye hatırlıyorum.

yok 5 aydır bekliyormuş da falan falan. kapanmak istemiyorsan kapanmazsın olur biter. o bunu idrak etmemiş hala bekliyorsa sen kesin ve net bir dille söylemedin o zaman. muhtemelen "ben seni seviyorum senin için herşeyi yaparım, seni kaybetmek istemiyorum, ama kapanamam bunu yapamam yani olmaz" tarzı konuştuysan. kararlı gibi ama aslında kararsız. adam 5 ay sonra hala der işte arar beni diye. bugün bunu ister, kapanırsın. yarın evlenince dışarı çıkma der, annene gitme der, onu der bunu der. bilemezsin. insan yaşarken görmüyor, biz ne söylesek de boş belki de senin için. ama bence kararın doğru ve sakın bu karardan dönme. sonra kafanı taşlara vurursun onunla kaybettiğin zaman için.

Bitti :/

Sevmek yok artık hiç kimseyi :/

Böylesi hayırlıymış demek ki.

Daha sonra başkasını sevip sevemeyeceğini şimdiden bilmen mümkün degil. Bu çocuk karşına çıkmadan önce onu seveceğini bilmiyordun ki. Hayat ne gösterir şimdiden birşey söylenemez. İçini ferah tutmaya çalış, face ni falan izliyorsan hala, izleme. Sağdan, soldan onunla ilgili haber getirdiklerinde kulağını tıkamaya çalış. Düşündükçe, bir şeyler duydukça unutman zorlaşır. Kendine boşuna eziyet etme. Daha çok gençsin. Unutmak için uğraş. Allah göstermesin insan sevdiklerinin ölümünü bile, gün geliyor, eskisi kadar ezici bir şekilde hissetmiyor, bir takım teselliler bulabiliyor.

Bitti :/

Sevmek yok artık hiç kimseyi :/

ı ıh. yanlış cevap. artık kimseyi sevmek yok diye içini karartmak yok. sadece bu konuları düşünme. sevemem, edemem falan deme. aman hayatıma yeni biri girse falan da deme. oluruna bırak. biraz dinlen, bekarlığın keyfini çıkar. sonra elbet biri çıkacak karşına ve seveceksin. sadece durumu kabullen ve akışına bırak.

Bugün artık olmayacağına karar verdim

Ve içimde bitirmeye karar aldım

Artık umutlanmayacağım Bitti :/

Back
X