- 17 Ağustos 2024
- 47
- 18
-
- Konu Sahibi garibankiz
40 gün boyunca günde 1 defaNasıl okunuluyor. 40 gun boyunca her gün 40 kere vakia mi ukuycaz. Vakia suresi bildigim kadariyla uzun bir süre hepsini mi okuycaz.
Faydasını gördünüz mü anca daha bitmemiş olmalı sanırım da, başladıysanız etkisini görmeye de başladınız mı bir değişiklik falanBen bunu deneyeceğim. Hatta suya kodlayarak okuyacağım. Faydasını görürsem yazarım. Deneyen olumlu sonuçlar almış. Bazıları da İslam da yok böyle şeyler diyor ama bence niyet önemli. Niyeti temiz olan 1 sure de okusa faydasını görür bence
10 gün oldu başlayalı. Bitmesine daha çok var ama bir takım değişimler olmaya başladı. Fakat bu değişimler direkt elime para geçmesiyle değil de bolluk bereket adına bakış açım ve enerjim değişiyor.Faydasını gördünüz mü anca daha bitmemiş olmalı sanırım da, başladıysanız etkisini görmeye de başladınız mı bir değişiklik falan
Her gün 40 Vakıa Suresi mi okuyorsunuz ?10 gün oldu başlayalı. Bitmesine daha çok var ama bir takım değişimler olmaya başladı. Fakat bu değişimler direkt elime para geçmesiyle değil de bolluk bereket adına bakış açım ve enerjim değişiyor.
Rızık için endişelenmeyi biraktirdi, durduk yere iş fırsatları karşıma çıktı, az olan paramın bereketi arttı. Kendimi rızık konusunda çok güvende hissettirdi. Hiç param olmasa Allah hep arkamdaymış gibi. Kafamı çok rahat yastığa koymaya başladım, bir ferahlık geldi.
Bir de ben çok inanarak okuyorum suya. Belki çok inanmanın da etkisi vardır. Tabi bu sonuçlar herkeste farklı olurmuş. Başka birisine de yıllar sonra gelmiş eline toplu para, nasip işi sanırsam biraz da4
Evet her gün sabah 10 kere, öğlen 10 kere akşam 10 kere gece 10 kere diye bölerek toplamda bir günde suya 40 kere kodlayarak içiyorum. Bazen öncesinde niyette ediyorumHer gün 40 Vakıa Suresi mi okuyorsunuz ?
Yukarda birisi 40 gun boyunca gunde 1 defa demiş siz her gün 40 kere mi okuyorsunuz. Vakia süresi bilgim kadarıyla uzun bir sure. Bide adetliykende okunuyormuEvet her gün sabah 10 kere, öğlen 10 kere akşam 10 kere gece 10 kere diye bölerek toplamda bir günde suya 40 kere kodlayarak içiyorum. Bazen öncesinde niyette ediyorum
Regl döneminde okumuyorum. Aslında niyetinize göre değişir. 40 gün boyunca 40, 1, 7, 10 ya da 21 kere okuyanlar da var. Benim niyetim daha büyük olduğu ben 40 kere okuyorumYukarda birisi 40 gun boyunca gunde 1 defa demiş siz her gün 40 kere mi okuyorsunuz. Vakia süresi bilgim kadarıyla uzun bir sure. Bide adetliykende okunuyormu
Genel olarak her yerde yazan bilinen her gece uyumadan önce 1 kez okunması ama her gün 40 defa gerçekten çok zor heleki nobetli yogun calisan biri için çok mümkün değil Allah affetsingünde 40 defa okumak benim hayatım için mümkün değil, günde 1 defa berekete niyet ederek okunduğunda işe yarayacaktır inşallah. dua bu sonucta, sayidan ziyade niyet etmek ve dua etmek önemli olan
Zaten günde 40 kere okumak zorunda değilsiniz. Önemli olan niyetiniz. Ama o verilen sayılar ebced ilmiyle ilgili, sayıların enerjisi yani. Alimler/bilim insanları ne kadar çok okursanız beyin dalgalarının canlandığını ve frekansımızın o derece arttığını söylüyor.Yoksa tabiki niyet önemligünde 40 defa okumak benim hayatım için mümkün değil, günde 1 defa berekete niyet ederek okunduğunda işe yarayacaktır inşallah. dua bu sonucta, sayidan ziyade niyet etmek ve dua etmek önemli olan
Regl dönemlerinde zaten sure okunmuyor. Bu yüzden regl dönemi bittikten sonra kaldığın yerden tekrar devam edebiliyoruzKadınlarda regl var 40 gün nasıl aralıksız okuyorsuniz acaba
Peki gun içinde mesela ben 7 defa okuycam. Mesela günün her saatinde okusam olur mu yani illa 7 defayı bir kerede okuyup bitirmelimiyim. Yoksa 1 gun içinde istediğim kadar istediğim saatte okusam olur muRegl dönemlerinde zaten sure okunmuyor. Bu yüzden regl dönemi bittikten sonra kaldığın yerden tekrar devam edebiliyoruz
Anladım tsk ederimRegl dönemlerinde zaten sure okunmuyor. Bu yüzden regl dönemi bittikten sonra kaldığın yerden tekrar devam edebiliyoruz
Hiç fark etmez. İstediğin saatte okuyabilirsin. Mesela sabah 1 kere akşam 2 kere gibi bölerek okunabilir. 7 defayi bir kere okumak zorunda değilsinPeki gun içinde mesela ben 7 defa okuycam. Mesela günün her saatinde okusam olur mu yani illa 7 defayı bir kerede okuyup bitirmelimiyim. Yoksa 1 gun içinde istediğim kadar istediğim saatte okusam olur mu