40 banyosu

İşte bir de beni düşünün lohus adamın 15 gününde artık ne kadar hırpaladıysam kendimi sezeryan dikişlerim açılmış enfeksiyon kapmış o halde bile şikayet etmedim yine eşim geldi yemeğini yaptım evi elinden geldiğince toplamayı temizlemeye çalıştım çocuklarıma bakmaya çalıştım ha kendim bir evsiz gibi görünüyordum da elimden geldiğince çocuklarıma yetmeye çalıştım

Eşiniz ne işe yarıyor, niye size yardım etmiyor? Bir gün de yemeğini yemesin. Siz onunla zulüm görmek için mi evlendiniz?

Nasıl patladı? Ağır bir şey mi kaldırmıştınız?

Yapmasaydın sen kendi kıymetini bilmiyorsan kV niye bilsin. Bu kafayla 2 bebekle yine gidip yaparsın sen. Sonrada buraya gelip ağlanırsın

Hayret ettim 40 banyosu diye girmiştim konuya Hanımefendi siz köle misiniz pardon da ? Hem milletin işine koşa koşa gidiyorsun hem söyleniyorsun Allah’a havale ettim diyorsun. Allah hepimize akıl vermiş kullanalım diye neden kendinizi kullandırıyorsunuz bu kadar ? Sizin işiniz size yeter eşiniz de maşallah dünyaya paşa olarak gelmiş olmalı. Kendinize gelin hastanelik olmuşsunuz anlamanız için ne olması gerekiyor daha ?
Kimseye gereksiz iyilik yapmayın da beklemeyin de. Poğaçayı da yemeyiversinler yahu. Sizin ailenizden kimse yok mu size yardım edecek ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…