40 banyosu

hicranhayal

Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2023
115
12
18
31
Merhaba kizlar benim 1 aylık ve 14 aylık 2 bebeğim var sezeryanliyim ve üst üste iki sezeryan olduğum için ve doğuma yakın bı süre kala öksürük başladı doğumdan sonraki o dikişlerle öksürüğü yaşayan bilir neyse kv dem 10 günlük lohusayken bı lafima küsüp geldiği gün evden gitti bana birşey demedi hiç ben eve gidicem dedi giderken de kocama baya saydirmis eşim mesajlari sildi okumayayim diye ne kadar ağır konusuysa neyse bende iyi kötü halletmeye çalıştım iki bebeğin bakımını o halimle kıssadan hisse 10 gün sonra bizim kirkimiz çıkıyor aile büyüğünün yaptırması mi lazım illa 40 banyosunu cagirmam lazimmi bu arada evimiz yakın olmasına rağmen 1 kere arayıp nasılsınız diye de sormadı akıl verin lütfen cagirmazsam sorun olurmu çünkü çok gücüme gitti artık yaptiklari

Banyoyu niye aile büyüğünün yaptırması lazım olsun ki. Batıl şeyler hepsi. Kendiniz yıkayın bebişi, siz de yıkanın yeter

Ben hiç böyle şeylerle başımı ağrıtmadım bebeğimide göbeği düşer düşmez yıkadım soranlarada " yaptık " dedim gurbette olmanın tek güzel yanı sanırım

çağırma tabiki neden çağıracaksın böyle insanlarla aranız iyi olsun diye uğraşmak çok gereksiz. Sen lohusasın bi tane daha küçük bebeğin var yardımcı olmak yerine laf edip gitmiş aramamış yerinde olsam hiç konuşmam. 40 banyosunda bende öyle bi yıkadım geçtim çok önemli değildi benim için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…