40 aylık bebek,kreş ve bitmeyen hastalıklar

doktorunuzun söylediği bana çok mantıklı gelmedi açıkçası.Şimdi alıp seneye kreşe gidince de hasta olacak.Maalesef anne olarak içimiz el vermese de bağışıklıkları bu şekilde güçleniyor.Benim yeğenim 5 yaşında ana sınıfına başladı daha önce kreş vs.hiç gitmedi.Ve bütün anaokulunu hasta olarak geçirdi.Bu evrelerden her çocuk geçiyor maalesef.

Konu içeriğine arkadaşlar cevap vermiş yeterş kadar da ben şunu söylemek istiyorum. 40 aylık BEBEK ne gözünüzü seviyim askerliği gelmiş çocuğun Tamam o kadar da değil de bir yerden sonra ay saymayın artık 161517 aylığa kadar gidiyor iş yoksa yaş kavramı yokmuş gibi

Bağlantılı olabilir oglum anasinifina gidiyor surekli hasta oluyor ondan 2 yaşındaki kucuk oğluma bulaşıyor büyüğü 2 ya da 3 günde toparlarken kucuk 1 haftayı buluyor zor toparlaniyir
Çünkü küçük pandemi çocuğu, ilk kez tanışıyor virüslerle

Konu hakkında çok bi bilgim yok yorum yapamıycam da 40 aylık nedir? 3,5 yaşında demek daha anlaşılır olmuyor mu?

Not: 408 aylığım

40 aylik bebek ne ya? Bir saat matematik yaptiriyorsunuz insana. Cocugunuz 3 yasinda hanimefendi. 40 ay nedir tovbe est?

Neyse sirf bunu yazmak icin geldim cunku gicik oldum

Yine de minik fikrimi beyan edeyim, ben olsam cocuk adam akilli iyilesene dek bir sure ara verirdim. 6 ay falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…