Şükür canım bugün 4. Gündü iyiyim o kadar zor doguma göre rahat geziyorum yürüyüş bile yapıyorum. Tek sorun rahat oturamama sorunu. Gercekten millet derdi normal doğumda iki günde ayaga kalkıyorsun diye dogruymus. Simdi bebegime yoğunlaştım cok sükür dogdu ya gerisi bos.Allah herkesin yardımcısı olsun.hayırlı olsun canım baya zorlanmışsın umarım iyileşmişsindir artık bebeğinin keyfini çıkartıyorsun darısı bizim başımıza
Canım Allah sana da hayırlı dogum nasip etsin. Eger normal dogum yapacaksan tek tavsiyem o sancı sırasında Allaha dua etmen bana ordaki hemşire hatırlattı. Bir de nefes almayı unutma ben cok ihmal ettim zaten hamilelikten dolayı tıkanıklık vardı. En son bi de su var ıkınmak ne demek tam olarak ögren biraz benim acemiligime denk geldi :)yenı okudumöum cok mutlu oldum canım ya dogurmussun bırde deneyımlerını yazmıssın cok heycanlıı :) allah bıze de nasıp etsın saglıklı br sekılde kucagımıza almayı
Msj duzenledim çünkü doğum yaptığın sayfayı okumadım gözünüz aydın Allah sağlıklıca büyütmeyi nasip etsinMerhaba kızlar su an 40+2 günlük hamileyim. Bebeğimi bekliyorum. 4 ekimde doğum görünüyordu. Hiç açılmam yokmuş. Doktorum 10 una kadar zaman verdi. Şükür her seyi iyi bebegimin eger ayın 10 una kadar olmazsa suni sancı verecek doktorum. Benim gibi olan var mı? Geç dogum yapan var mı? Herkes her gün soruyor dogurdun mu diye. Artık bebeğime kavuşmak istiyorum.
Wala cnm.suan normal goZukuyor bakicaz bakalım Allah bna da sağlıkla nasip etsin insallahCanım Allah sana da hayırlı dogum nasip etsin. Eger normal dogum yapacaksan tek tavsiyem o sancı sırasında Allaha dua etmen bana ordaki hemşire hatırlattı. Bir de nefes almayı unutma ben cok ihmal ettim zaten hamilelikten dolayı tıkanıklık vardı. En son bi de su var ıkınmak ne demek tam olarak ögren biraz benim acemiligime denk geldi :)
Canım hangi hastane ve doktorun kimdi..Canım Allah sana da hayırlı dogum nasip etsin. Eger normal dogum yapacaksan tek tavsiyem o sancı sırasında Allaha dua etmen bana ordaki hemşire hatırlattı. Bir de nefes almayı unutma ben cok ihmal ettim zaten hamilelikten dolayı tıkanıklık vardı. En son bi de su var ıkınmak ne demek tam olarak ögren biraz benim acemiligime denk geldi :)
Canım benim ❤ evladının güzel günlerini gör inşallahKızlar dogurdum Allaha sükür. Cok zor oldu benim icin. Suyum geldi hastaneye gittik. Sancılar 10 dakikada 3 kez olunca gelin dediler.sabaha benim sancılar 6 dakikada bir geldi. Sabah bir girdim oraya gece 4 e kadar kendi sancımı cektim her bes dört dakikada bir. En son bebegin kalp atışı zayıfladı zaten doktor uyuyabildigin kadar uyu demisti ben tabi iki gün uykusuz kaldım. Neyse sonra suni sancı verdiler 4 poset. Daha sonra benim sancılar iyice sıklastı. Yalvardım dayanamıyorum beni sezeryana alın diye. Doktorların kolları morardı sıkmsktan. Bayıldım baya bir gücüm kalmadı. Em son zar zor 6 7 santim acıldı beni çatala aldılar. Cok zor bir sekilde dogurdum. Sükür simdi iyiyim onu dogunca hemen kucagıma verdiler o duygu her seye deger. Allah herkese nasip etsin insallah
Amin canim aminAmin insallah canım bekliyorum iste sancının artmasını hafif hafif vuruyor sancı. Allah sana da yavrunu saglıklı sıhhatli almayı nasip etsin.
Canım ben 24 gün önce dogum yaptımSıcak suyla duş al beline tut ve yürüyüş yap uzun uzun eşinle yürü . Açılman olur inşlh
merhaba benim durumum da aynı sizin gibi ilk hamileliğim 42. haftamda oldu sezeryanla normal istedim ama açılmam olmadı. 2 sene sonra bi daha hamileyim günlerimizde aynı hatta şuan galiba :) normal doğum olma olasılığım olmaz benim galiba demi zaman az olduğu için ?merhaba benim ilk hamileliğimde 42. haftaya girdiğimde hala açılma olmadı herşeyi normal olduğu halde suni sancı verdiler 1 cm açıldı sancı hissetmedim bile sonra doktor sezaryene aldı ama çok pişman oldum bekleseydim diye sonuçta sürekli kontrol altında oluyorsun aksi bir durumda müdahale ediliyor. şimdi ikinci bebeğimi bekliyorum 7 yıl sonra hamile kaldım doktoru ikna edebilirsem normal olsun istiyorum. sorun yoksa bekle derim sıkıntı olursa doktorun söyler zaten
Kavuştum canım sükür 24 gün oldu:)Erkek bebekler genellikle geç gelir. Yani 42 haftaya ulaşabilir belki. Sen canını sıkıp, kafanı takma hiç. Allah yakın zamanda bebeğine kavuşmayı nasip etsin :)
Kavuştum canım sükür 24 gün oldu:)
Canım benim suyum geldikten bir bucuk gün sonra dogum yaptım. Kendi sancımı cektim en son altı saat falan suni sancıyla dogum yaptım. Normalde adet sancısı cektigim icin suni sancıyı biraz fazla verdiler. Benim dogumum kolay olmadı canım seni etkilemeyeym canım Allah yardımcın olsun bol bol dua et.Bir de ıkınmanın ne oldugunu tam olarak ögrende gir o an insan biraz zorlanıyor. İyiki normal dogum yaptım diyorum sükür simdi cok iyiyim. Zaten dogum yaptıgımla bir ayaktaydım. İlk dogum yaptığımda benim icin dogum faslı bitti dedim daha bir ay olmadan fikrim degisti yine yaparım diyorum :) Bebek cok guzel bir sey Allah herkese nasip etsin anneliği. Simdiden sana da hayırlı doğumlar.Çok sevimdim canım, nasıl geçti? Normal mi oldu? Sezeryan mı? Zor oldu mu çok ?
Çok teşekkür ederim, bu arada allah analı babalı büyütmek nasip etsin. :)Canım benim suyum geldikten bir bucuk gün sonra dogum yaptım. Kendi sancımı cektim en son altı saat falan suni sancıyla dogum yaptım. Normalde adet sancısı cektigim icin suni sancıyı biraz fazla verdiler. Benim dogumum kolay olmadı canım seni etkilemeyeym canım Allah yardımcın olsun bol bol dua et.Bir de ıkınmanın ne oldugunu tam olarak ögrende gir o an insan biraz zorlanıyor. İyiki normal dogum yaptım diyorum sükür simdi cok iyiyim. Zaten dogum yaptıgımla bir ayaktaydım. İlk dogum yaptığımda benim icin dogum faslı bitti dedim daha bir ay olmadan fikrim degisti yine yaparım diyorum :) Bebek cok guzel bir sey Allah herkese nasip etsin anneliği. Simdiden sana da hayırlı doğumlar.
Canım bol yürüyüs tavsiye etmislerdi bana. Bir de cinsel iliski tavsiye etmişti doktor sperm sayesinde dogum baslayabiliyormus. İnternette arastırmıstım gercekten de tavsiye eden varmıs bende hangisi etkili oldu bilmiyorum.Benim durumumda gecikmeli erkek bebis.40+1 im suan doktor 41 haftayi doldurmamı bekliyor...Bu sürecte kendiliğimden doğurmazsam suni sancı verecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?