40+2 yim kızlar hala belirti yok doğum olmadı

36 haftalık değil ki 40+2 diyo zaten 40 dan sonra sıkıntı.
aaa evet ya özür dilerim canım kusura bakma bi konu daha vardı böyle 36 haftalıktı anne onunla karıştırmışım bugün zaten hep karıştırdım konuları birbirine

aaa evet ya özür dilerim canım kusura bakma bi konu daha vardı böyle 36 haftalıktı anne onunla karıştırmışım bugün zaten hep karıştırdım konuları birbirine
Estağfurullah da insan forumda böyle şeyleri görünce endişeleniyo işte. Çinde 17 aydır gebe kadın var doğum yaptırmıyolar ama kimi çocuk da 40 haftadan sonra kaka yapıyo maalesef.

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım bir avazda doğurursun inşallah
Amin insallah canım bekliyorum iste sancının artmasını hafif hafif vuruyor sancı. Allah sana da yavrunu saglıklı sıhhatli almayı nasip etsin.

Kızlar suyum geldi sancımın artmasını bekliyorum.
Hadi gözün aydın belki de olmuştur bebek
Ben becerebilirsem sancım gelince duşa girip sancımın artmasını beklicem evde pek sanmıyorum ama denemeyi düşünüyorum en azından.

bebiş geldi mi acaba haber de alamayız şimdi merak ediyorum

inşallah sorunsuz bi doğum geçirmişsindir canım

Kızlar dogurdum Allaha sükür. Cok zor oldu benim icin. Suyum geldi hastaneye gittik. Sancılar 10 dakikada 3 kez olunca gelin dediler.sabaha benim sancılar 6 dakikada bir geldi. Sabah bir girdim oraya gece 4 e kadar kendi sancımı cektim her bes dört dakikada bir. En son bebegin kalp atışı zayıfladı zaten doktor uyuyabildigin kadar uyu demisti ben tabi iki gün uykusuz kaldım. Neyse sonra suni sancı verdiler 4 poset. Daha sonra benim sancılar iyice sıklastı. Yalvardım dayanamıyorum beni sezeryana alın diye. Doktorların kolları morardı sıkmsktan. Bayıldım baya bir gücüm kalmadı. Em son zar zor 6 7 santim acıldı beni çatala aldılar. Cok zor bir sekilde dogurdum. Sükür simdi iyiyim onu dogunca hemen kucagıma verdiler o duygu her seye deger. Allah herkese nasip etsin insallah

çok sevındım canım inş dikişlerın hemen iyileşir varsa.allah hayırlı uzun omurler versın

Siz anlatinca benm canim acidi sanki cok gecmis olsun...bebeginizi gule gule buyutun..

kardeşim de ben de 10ar gün gecikmeyle doğmuşuz, ben suni sancı ve üstüne vakumla çıkmışım annemden :) bence unutmamalısın: bebek anne karnında ne kadar uzun süre geçirirse bağışıklığı o kadar güçlü oluyor. son günlerinin tadını çıkar :)

ayrıca doktorun en doğrusunu biliyodur zaten, bizlerin burada sana git şöyle söyle doktoruna şunu yaptır bunu ettir dememiz kadar saçma bir şey olamaz, herkes doktor sanıyor kendini.

şimdiden hayırlı ve güzel doğumlar diliyorum :) (ki belki doğurmuşsundur bile)

Canım ben doğurdum üstteki yorumlarda:) Allaha sükürler olsun simdiden hepinize hayırlı doğumlar nasip etsin Allah.
Bu dogum tecrübesini yaşadıktan sonra annemin kıymetini daha fazla anladım. Gercekten kadınların dogum anıları bitmez derler ya dedikleri kadar varmıs

Hayırlı uğurlu olsun, sağlıkla büyüt miniğini :) darısı biz bekleyenlerin başına :)

hayırlı olsun canım baya zorlanmışsın umarım iyileşmişsindir artık bebeğinin keyfini çıkartıyorsun darısı bizim başımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…