bugun yarın gelır bence dıkkat et canımMerhaba kızlar su an 40+2 günlük hamileyim. Bebeğimi bekliyorum. 4 ekimde doğum görünüyordu. Hiç açılmam yokmuş. Doktorum 10 una kadar zaman verdi. Şükür her seyi iyi bebegimin eger ayın 10 una kadar olmazsa suni sancı verecek doktorum. Benim gibi olan var mı? Geç dogum yapan var mı? Herkes her gün soruyor dogurdun mu diye. Artık bebeğime kavuşmak istiyorum.
merhaba benim ilk hamileliğimde 42. haftaya girdiğimde hala açılma olmadı herşeyi normal olduğu halde suni sancı verdiler 1 cm açıldı sancı hissetmedim bile sonra doktor sezaryene aldı ama çok pişman oldum bekleseydim diye sonuçta sürekli kontrol altında oluyorsun aksi bir durumda müdahale ediliyor. şimdi ikinci bebeğimi bekliyorum 7 yıl sonra hamile kaldım doktoru ikna edebilirsem normal olsun istiyorum. sorun yoksa bekle derim sıkıntı olursa doktorun söyler zatenMerhaba kızlar su an 40+2 günlük hamileyim. Bebeğimi bekliyorum. 4 ekimde doğum görünüyordu. Hiç açılmam yokmuş. Doktorum 10 una kadar zaman verdi. Şükür her seyi iyi bebegimin eger ayın 10 una kadar olmazsa suni sancı verecek doktorum. Benim gibi olan var mı? Geç dogum yapan var mı? Herkes her gün soruyor dogurdun mu diye. Artık bebeğime kavuşmak istiyorum.
İnsallah canım. Tesekkürler yorum icin.Kim kAlmış içerde... yakında verir tepki inşallah kolay sonuçlanır
Evet canım erkek. İnsallah hepimiz sorunsuz sekilde alırız. Saglıklı sıhhatli olurlar insallaherkek bebek mi :) onlar geç doğarmış :) ama dikkat etmek lazım rabbim sorunsuz bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah :)
Sagol canım hafif hafif sancı var bakalm gelicek mi:) geldiginde haber veririm sizlerebugun yarın gelır bence dıkkat et canım
Canım o plesantanında belli bir ömrü varmıs. Hayırlısı buymuş demekki. Bebegine kavusmussun. Benimde artık fark etmez diyorum saglıklı sıhhatli olsun da. Allah hayırlısiyla dogurmayı nasip etsin sana da.merhaba benim ilk hamileliğimde 42. haftaya girdiğimde hala açılma olmadı herşeyi normal olduğu halde suni sancı verdiler 1 cm açıldı sancı hissetmedim bile sonra doktor sezaryene aldı ama çok pişman oldum bekleseydim diye sonuçta sürekli kontrol altında oluyorsun aksi bir durumda müdahale ediliyor. şimdi ikinci bebeğimi bekliyorum 7 yıl sonra hamile kaldım doktoru ikna edebilirsem normal olsun istiyorum. sorun yoksa bekle derim sıkıntı olursa doktorun söyler zaten
Acılman olmazsa bile suni sancıyla olabilir sikinti yapma benceMerhaba kızlar su an 40+2 günlük hamileyim. Bebeğimi bekliyorum. 4 ekimde doğum görünüyordu. Hiç açılmam yokmuş. Doktorum 10 una kadar zaman verdi. Şükür her seyi iyi bebegimin eger ayın 10 una kadar olmazsa suni sancı verecek doktorum. Benim gibi olan var mı? Geç dogum yapan var mı? Herkes her gün soruyor dogurdun mu diye. Artık bebeğime kavuşmak istiyorum.
Canım hayırlısıyla dogsunda. Artık sezeryan falan önemli degil. Doktor bi bes gün daha bekleyelim dedi. Kakasını yapınca vajinadan yesil sıvı geliyo diye biliyorum.Doktoruna söyle bekletmesin gerekirse sezeryan yaptır umarım olmaz da çocuk kakasını yiyebiliyomuş anne karnında fazla bekleyince.
İnsallah canım. Simdiden hepinize hayırlı dogumlar.Acılman olmazsa bile suni sancıyla olabilir sikinti yapma bence
Ayyyy olmaz umarım öyle şeyler benim bi iş arkadaşımın kızı yemiş de hastalığıyla çok uğraşmışlar yavrucağın. Seni kaygılandırmak istemiyorum ama burdan ben bile korktum yani.Canım hayırlısıyla dogsunda. Artık sezeryan falan önemli degil. Doktor bi bes gün daha bekleyelim dedi. Kakasını yapınca vajinadan yesil sıvı geliyo diye biliyorum.
Amin hayirlisi olsun arkadasimda senin gibiydi suni sanciyla acilmasi oldu normal bi sekilde dogurdu herkes yaşıyo bunu mrk etme dr una güven.İnsallah canım. Simdiden hepinize hayırlı dogumlar.
36. Haftada daha bebek kaka yapmaz canım 40 tan sonra oluyor o bide her bebek yapmıyor zaten ve anlaşılıyor öncedenDoktoruna söyle bekletmesin gerekirse sezeryan yaptır umarım olmaz da çocuk kakasını yiyebiliyomuş anne karnında fazla bekleyince.
Yanlış yönlendirip boşuna korkutmayın kızlar birbirinizi 36 haftalık bebek kaka yapmaz 40 dan sonra belkiAyyyy olmaz umarım öyle şeyler benim bi iş arkadaşımın kızı yemiş de hastalığıyla çok uğraşmışlar yavrucağın. Seni kaygılandırmak istemiyorum ama burdan ben bile korktum yani.
36. Haftada daha bebek kaka yapmaz canım 40 tan sonra oluyor o bide her bebek yapmıyor zaten ve anlaşılıyor önceden
Yanlış yönlendirip boşuna korkutmayın kızlar birbirinizi 36 haftalık bebek kaka yapmaz 40 dan sonra belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?