Canim uzulerek soyluyorum, zor bir durum seninki.. Assagi tukursem sakal, yukari tukursem biyik misali. Sakin yanlis anlama ama gicik olurum senin erkek arkadasin tipindeki erkeklere.
1) Ne yazik ki bizim kulturumuzdeki erkekler kendinden ustun kadina gelemezler. Burada dogru bir tespit yapmissin.
2) Belli ki dedigim dedik, kendinden baskasinin fikrine aldiris etmeyen, sadece hep kendisinin hakli oldugunu dusunen biri
3) Kiskancligi normalin ustunde.. Simdi evli degilseniz boyle yapiyorsa evlenince burnundan getirmeyecegi ne malum
4) Ben BUYUM, DEGISMEM tarzi durust gorunen tavirlari aslinda senin onu cok sevdigini ve onun her yaptigini bildigi icin duydugu rahatliktan kaynaklaniyor. Yani ilerde bir kavga etseniz evliyken donup sana rahatca " ben sana demistim, ben degismem kizim, sen beni boyle kabullendin" diye.
Ayrilip, devam etmek senin kararin. Ama ben boyle biriyle asktan kor olmus oldugum icin birlikte olsam ailem bana acir da birakmaz bununla evliligi. Resmen calisma, evde koyun gibi otur cocuk peydahla demeye getirmis. Is isten gecmeden, sen sonradan basini duvarlara vurmadan gerekirse ailene bile danisarak bu cocukla yola devam edip etmeyecegine karar ver.