• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

4 yıllık ilişkim ne yapmalıyım?

sizlerle konuşmak bna iyi geldi uzun zamandır erkek arkadaşımla bunları konuşuyordum ve hep bi şekilde ben haklıyım deyip bni bastrmaya çalşyodu nedense bugün kabullendi yaptıklarını evet benim yaptığım doğru değildi dedi
Demek ki ilk defa kararlı görmüş seni, ama değişmezz, bunlar hep köprüyü görene kadar göz boyama!

uzun zamandır aklımda olan birşeyde bitirmek yada böle herşeyi kabul edip devam etmek

canım ya bu ddiklerini yapmama gerek yok zaten kendisi bayanlarla konuşmaz asosyal bi insan
Evlenir eve kapanırsınız o zaman bu zihniyet meselesi ...

sevgiliniz bu kararları bu gece mi aldı ?
hayır sanmam...

yani sizin 4 yıllık ilişkim var , geçirdiğim 4 yıla kıyamıyorum gibi bir şey demeniz mantıklı değil..
zaten bunlara göz yumduğunuz için 4 yıla kadar gelebilmişsiniz..

önce her şeye göz yumulur, sonra bir gün tak eder.. ama bu sefer de o kadar yılın hatırası var denir..

ya hu ne hatırası?
neyin hatırası ?
zaten sorunlu geçen bir 4 yıl var...

sevgiliniz bu kararları bu gece mi aldı ?
hayır sanmam...

yani sizin 4 yıllık ilişkim var , geçirdiğim 4 yıla kıyamıyorum gibi bir şey demeniz mantıklı değil..
zaten bunlara göz yumduğunuz için 4 yıla kadar gelebilmişsiniz..

önce her şeye göz yumulur, sonra bir gün tak eder.. ama bu sefer de o kadar yılın hatırası var denir..

ya hu ne hatırası?
neyin hatırası ?
zaten sorunlu geçen bir 4 yıl var...
aynen öle bi kavga edip ayrılıyorum herkez 4 yılınıza yazık barışın edin diyorlar kendimi suçlu gibi hissetmeye başlıyorum bunların yüzünden ama artık mantığımla hareket etcem kmse umrumda değil

aynen öle bi kavga edip ayrılıyorum herkez 4 yılınıza yazık barışın edin diyorlar kendimi suçlu gibi hissetmeye başlıyorum bunların yüzünden ama artık mantığımla hareket etcem kmse umrumda değil

iyi karar ver arkadaşım, şimdi 4 yılına yazık derler..
yarın evlenirsin yuva kolay kurulmuyor derler,
çocuk olur çocuğa yazık derler...

insanların demesiyle olmaz bir yere varılmaz...
ne ayrıl diyeni dinle, ne barış diyeni...

ayrıl diyenler gelip senin koynuna girmeyecek, ağlayınca yanında olmayacak,
ayrılma diyenlerde çektiğin sıkıntıda senin yanında olmayacak

kısaca insanları boş vererek kendi kararını uygulamakla en doğrusunu yaparsın...

iyi karar ver arkadaşım, şimdi 4 yılına yazık derler..
yarın evlenirsin yuva kolay kurulmuyor derler,
çocuk olur çocuğa yazık derler...

insanların demesiyle olmaz bir yere varılmaz...
ne ayrıl diyeni dinle, ne barış diyeni...

ayrıl diyenler gelip senin koynuna girmeyecek, ağlayınca yanında olmayacak,
ayrılma diyenlerde çektiğin sıkıntıda senin yanında olmayacak

kısaca insanları boş vererek kendi kararını uygulamakla en doğrusunu yaparsın...
yok canım ya bakmıyorum milletin ağzına sadece şu yaptıkları normal mi diye sormak istedim sağolsunlar onlarda fikirlerini söyledi bana aklımda uzun zamandır ayrılmak vardı

öfff. şöyle adamların sizi sindirmesine, ezmesine izin veriyorsunuz ya, ne diyeceğimi bilemiyorum.
ister 4 yıl, ister 10 yıl, ister 40 yıl...
ilişkin ne kadar sürerse sürsün, acaba seni mutsuz eden ve ileride de mutsuz edecek kişiden bir an önce ayrılmakla mı, yoksa bile bile lades diyerek kavga, sinir ve gözyaşı ile hayatını sürdürmeye devam etmekle mi yıllarını çöpe atmış olacaksın?
önce bunun cevabını düşünmelisin.

bayanlar 4 yıldır sevgilim var ailelerimiz olsun tanıştı ciddiyiz de ilişkimiz de her şey iyi güzel gidiyor da şöyle bir sıkıntım var kendisi hiç romantik değildir bana doğum günlerimde bile hediye alırken beni götürür beğen sen ben alayım der.4 yıldır 2 kere falan süpriz yapmıştr. Kıskançlığı ise beni çok bunaltıyor kızlar ya o hayatıma girdiğinden beri etrafımda hiç erkek arkadaşım yok facebook yok twtter yok hepsini kapattırdı benim kız arkadaşlarıma dahil kısıtlar kafeye gidecek olurum izin vermez neymiş efendm kafede çok erkek olurmuş bakarlarmış halbuki parmağımda tektaş yüzük var hiç çıkarmam şuan öğrenciyim üniversitede sınıfımdaki hiç bir erkekle konuşmuyorum o istemediği için, kendmi çok garip yalnız hissetmeye başladım benim psikolojmi bozmuş sanki bu adam evleninc ede aynı şekilde devam edeceğini ondan izinsiz bakkala dahi gidemiceğimi sölüyor zaten sürekli dediği şey sen boşuna okuyosun zaten evlenince çalştırmıcam seni gibi sözlerine siniri oluyorum sürekli bunun kavgasını ediyorum ben boşuna mı okudum bunca sene diye ama yok(bu arada kendisi servis çekiyo fabrikaya liseye kadar okudu benim ondan üstün olmamı mı istemiyo aceba) laftan anlamıyor ben çalştırmam karımı diyor inanın şimdiden çok bunaldım. 4yıllık ilişkim sonuçta bitirmekde istemiyorum konuşyorum ben böleyim beni kıskanç halimle kabul etceksin DEĞİŞMEM diyor çokta seviyorum napcğımı bilemedim sanki üstümde bir yük var offffffffffffffffffff
Aynı şeyleri bende yaşadım erkek arkadaş hayatımda o olduğundan beri olmadı çünkü istemiyordu. Ama şimdi ne oldu iş arkadaşı kavramıyla hayatında kız arkadaşları var. Sen sen ol sakın benim gibi kendinden ödün verme. Fedakar olan sen olma hayatını kısıtlama. Gün gelir sen zamanında bunları yaptın ama şimdi sen hayatına kızları soktun diye tartışır ve hatından çıkarırsın işte o zaman bütün yaptığın fedakarlıklar yüzünden pişmanlık duyarsın.

Canim uzulerek soyluyorum, zor bir durum seninki.. Assagi tukursem sakal, yukari tukursem biyik misali. Sakin yanlis anlama ama gicik olurum senin erkek arkadasin tipindeki erkeklere.
1) Ne yazik ki bizim kulturumuzdeki erkekler kendinden ustun kadina gelemezler. Burada dogru bir tespit yapmissin.
2) Belli ki dedigim dedik, kendinden baskasinin fikrine aldiris etmeyen, sadece hep kendisinin hakli oldugunu dusunen biri
3) Kiskancligi normalin ustunde.. Simdi evli degilseniz boyle yapiyorsa evlenince burnundan getirmeyecegi ne malum
4) Ben BUYUM, DEGISMEM tarzi durust gorunen tavirlari aslinda senin onu cok sevdigini ve onun her yaptigini bildigi icin duydugu rahatliktan kaynaklaniyor. Yani ilerde bir kavga etseniz evliyken donup sana rahatca " ben sana demistim, ben degismem kizim, sen beni boyle kabullendin" diye.

Ayrilip, devam etmek senin kararin. Ama ben boyle biriyle asktan kor olmus oldugum icin birlikte olsam ailem bana acir da birakmaz bununla evliligi. Resmen calisma, evde koyun gibi otur cocuk peydahla demeye getirmis. Is isten gecmeden, sen sonradan basini duvarlara vurmadan gerekirse ailene bile danisarak bu cocukla yola devam edip etmeyecegine karar ver.

Simdiden boyle yapan evlenince seni camdan disari bile baktirmaz bidaha konusmayi dene bence ailesini taniyorsan ailesiylede konus bu konuyu yazik etme kendine ama Insallah duzelir cunku ortada 4yillik bi iliski var bir emek var hakkinizda hayirlisi

Aynı şeyleri bende yaşadım erkek arkadaş hayatımda o olduğundan beri olmadı çünkü istemiyordu. Ama şimdi ne oldu iş arkadaşı kavramıyla hayatında kız arkadaşları var. Sen sen ol sakın benim gibi kendinden ödün verme. Fedakar olan sen olma hayatını kısıtlama. Gün gelir sen zamanında bunları yaptın ama şimdi sen hayatına kızları soktun diye tartışır ve hatından çıkarırsın işte o zaman bütün yaptığın fedakarlıklar yüzünden pişmanlık duyarsın.

evet canım sevgi başka benden istediği başka ya böle böle diyorum yalnış yapıyosun diyorum yok anlamıyo benim yaptığım normal diyor allah hepimiz hakkında hayırlısını versin 2 gündür ayrıyız...

Canim uzulerek soyluyorum, zor bir durum seninki.. Assagi tukursem sakal, yukari tukursem biyik misali. Sakin yanlis anlama ama gicik olurum senin erkek arkadasin tipindeki erkeklere.
1) Ne yazik ki bizim kulturumuzdeki erkekler kendinden ustun kadina gelemezler. Burada dogru bir tespit yapmissin.
2) Belli ki dedigim dedik, kendinden baskasinin fikrine aldiris etmeyen, sadece hep kendisinin hakli oldugunu dusunen biri
3) Kiskancligi normalin ustunde.. Simdi evli degilseniz boyle yapiyorsa evlenince burnundan getirmeyecegi ne malum
4) Ben BUYUM, DEGISMEM tarzi durust gorunen tavirlari aslinda senin onu cok sevdigini ve onun her yaptigini bildigi icin duydugu rahatliktan kaynaklaniyor. Yani ilerde bir kavga etseniz evliyken donup sana rahatca " ben sana demistim, ben degismem kizim, sen beni boyle kabullendin" diye.

Ayrilip, devam etmek senin kararin. Ama ben boyle biriyle asktan kor olmus oldugum icin birlikte olsam ailem bana acir da birakmaz bununla evliligi. Resmen calisma, evde koyun gibi otur cocuk peydahla demeye getirmis. Is isten gecmeden, sen sonradan basini duvarlara vurmadan gerekirse ailene bile danisarak bu cocukla yola devam edip etmeyecegine karar ver.

benim için ya bazı tavırlarını değiştirmeli yada ayrı durmaya devam benden bu kadar ya bıktım

Simdiden boyle yapan evlenince seni camdan disari bile baktirmaz bidaha konusmayi dene bence ailesini taniyorsan ailesiylede konus bu konuyu yazik etme kendine ama Insallah duzelir cunku ortada 4yillik bi iliski var bir emek var hakkinizda hayirlisi

evlenince bu kadar sıkmam etmem diyor tabi gelecek ne gösterirdi allah bilir

psikiyatriye götürmek istiyoruz ama bu sağlık belgesine falan çıkıyo mu

Ben çok şanslı olduğunuzu düşünüyorum. Adam dürüst davranıyor. Evlenince
seni nelerin beklediğini açık açık anlatıyor. Evlendikten sonra sürprizzz yapmıyor.

Sen bu durumu kabul edip çok seviyom ama bennnn modunda evlenirsen ilerde şartlar için laf söyleme hakkın olmaz.
adam demez mi sana ben değişmedim. şimdi ne değişti. neden evlendin.

2 yolun var. ya onunla onun şartlarını kabul edip evlenirsin ( ki ilerde kafayı yeme garantin var. )
yada kendi yoluna gidersin. fazla değil 3-5 ay sonra oh beee dersin. Bu seferde kısıtlanan onca yıl için üzülürsün.

İnsanlar özgürlükleri için savaşıyorlar. unutma.

Ben çok şanslı olduğunuzu düşünüyorum. Adam dürüst davranıyor. Evlenince
seni nelerin beklediğini açık açık anlatıyor. Evlendikten sonra sürprizzz yapmıyor.

Sen bu durumu kabul edip çok seviyom ama bennnn modunda evlenirsen ilerde şartlar için laf söyleme hakkın olmaz.
adam demez mi sana ben değişmedim. şimdi ne değişti. neden evlendin.

2 yolun var. ya onunla onun şartlarını kabul edip evlenirsin ( ki ilerde kafayı yeme garantin var. )
yada kendi yoluna gidersin. fazla değil 3-5 ay sonra oh beee dersin. Bu seferde kısıtlanan onca yıl için üzülürsün.

İnsanlar özgürlükleri için savaşıyorlar. unutma.

her kelimenize katıldım.

Back